Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Florin Cîțu a demisionat din fruntea PNL, fără ca cineva să-și dea seama de asta


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Florin Cîțu a demisionat din fruntea PNL, fără ca cineva să-și dea seama de asta”

  • E posibil ca_Catzu sa fie chemat la DNA impreuna cu ceilalti slugoi ai pLandemiei care au gaurit bugetul statului cu 40 de miliarde de euro in perioada 2020-2021.

    In guvernarea Catzu s-au contractat 120.000.000 doze de vaccin pentru o populatie (rezidenta permanent in tara) de maxim 16.000.000 de cetateni din care numai vreo 10.000.000 de cetateni peste 12 ani, iar din acesti 10.000.000 de cetateni adulti doar vreo 6.000.000 dispusi sa se vaccineze pe motive de convingeri, constrangeri de job, etc.

    Deci 120.000.000 doze de vaccin pentru 6.000.000 de cetateni dispusi sa se vaccineze

    Rezultatul –> in martie 2022 aveam cca. 6.000.000 de cetateni vaccinati cu cel putin doua doze (schema initiala), dupa 2 ani de strofocari patetice, propaganda si frici bagate in popor pe tema virusului si vaccinului.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog