Lista măsurilor de modificare a Codului Fiscal, agreate în coaliţie: Impozitul progresiv nu se aplică, acciza la ţigări creşte de la 1 august anul acesta. Creşteri de TVA la restaurante, locuinţe şi băuturi cu zahăr (news.ro)

Florin Cîțu le-a dat angajaților două măști în trei luni

O cititoare a site-lui cristoiublog ne-a semnalat câteva anomalii la Direcția de Finanțe din Târgu Mureș, dar cazul nu este unic.

„Lucrez la Finanțe de foarte mulți ani. Acum, cu Covid- ul ăsta suntem tot la ghișeu, absolut fără nici o protecție. Nu-i bai, ne cumpărăm noi măști și spirt. De fapt, am primit câte două măști fiecare în ultimele trei luni. Acum vrem să ne cumpărăm noi panouri de protecție. Exact ca acelea de la magazine. La Reghin și la Sighișoara și-au cumpărat angajații din banii lor. Ni s-a sugerat și nouă să ne cumpărăm. Eu sunt de felul meu un pic mai revoluționară și doar întreb dacă este normal să se întâmple așa ceva? Chiar nu-i vorba de bani. O folie de 1m/1m costa 150 lei. Avem nevoie de 4 bucăți, fără suport de sprijin sau un lanț din ăla de atârnat. Însă, asta se întâmplă în condițiile în care toate în comunicatele spun că s-au luat toate măsurile și angajații sunt în siguranță.

Când sunt afară, la termometrizarea publicului, nu mă plâng și nu mi-e frică, doar că este un pic jenant. Intră un medic și eu îi iau temperatura. Urmează să facă doctorii rambursări de TVA”.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Florin Cîțu le-a dat angajaților două măști în trei luni”

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog