Premierul desemnat, Nicolae Ciucă, sabotat chiar din interiorul PNL: „Voi face tot ce este omenește posibil să avem guvern”

Florin Cîțu susține că a fost ales Premier de Popor nu de Klaus Iohannis


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Florin Cîțu susține că a fost ales Premier de Popor nu de Klaus Iohannis”

  • Mai oameni buni , cititi titlul articolului : „Florin Cîțu susține că a fost ales Premier de Popor nu de Klaus Iohannis”. Astfel de bascalie , cu referire la doua … , nu am vazut ! Bravos Bobor Roman ca ai „ales” asa ceva !

  • In cadrul PNRR exista o suma care reprezinta imprumuturi, este adevarat cu o dobanda mica. O serie de state nu apeleaza la imprumut. Daca este un plan national, exista un consens national pentru imprumut? 2.In planul intocmit de guvernul Romaniei, pe capitole si alocari exista specificare concreta care este pe granturi si care pe imprumut.? Un plan de redresare, rezilienta se aplica pentru a compensa ce s-a pierdut in situatie de criza, nu pentru a gandi la energie verde si IT. Dezvolta economia romaneasca distrusa, si nu economia altor state.

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog