Joe Biden se retrage din cursa prezidențială: „Este în interesul partidului meu și al țării”

Folosirea ilegală a unor baze de date cu caracter personal este infracțiune și se pedepsește potrivit legii!

Silviu-Marian Istrate mi-a semnalat în această seară modul lipsit de rușine în care Ludovic Orban, încă prim-ministru al Românie, i-a cerșit prin SMS votul. Din această seară, Silviu este prietenul meu, datorită modului demn și direct în care i-a raspuns lui Orban cu privire la opțiunea lui de vot.
Ii îndemn pe toti românii și pe toti dâmbovițenii din circumscripția pe care o reprezint în Senatul României să facă la fel!
PS: În atenția lui Ludovic Orban, #PNL și echipei de campanie: aveți motive să vă îngălbeniți de tot, pentru că folosirea ilegală a unor baze de date cu caracter personal este infracțiune și se pedepsește potrivit #legii!
PS 2: Noi nu cenzurăm!

(Text și foto de Titus Corlățean)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Folosirea ilegală a unor baze de date cu caracter personal este infracțiune și se pedepsește potrivit legii!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *