Joe Biden se retrage din cursa prezidențială: „Este în interesul partidului meu și al țării”

Fostul manager de la Filantropia: Suntem finaliști la Romanian Healthcare Awards cu „Echipa Medicala a Anului”

Referitor la afirmatiile aparute in spatiul publicm incepand cu data de 17.12.2020, referitoare la demiterea mea din functia de Manager al Spitalului Clinic Filantropia Bucuresti, pentru o corecta informare, doresc sa fac urmatoarele precizari, considerand ca domnul primar a fost gresit informat, posibil influentat de cantitatea mare de informatii, rapoarte, analize detaliate. Astfel:

1. Mandatul meu de Manager al Spitalului Clinic Filantropia a incetat de drept in data de 12.12.2020, iar in data de 18.12.2020 am primit Dispozitia Primarului General al Municipiului Bucuresti prin care am fost numit manager al spitalului pentru perioada 12-17.12.2020. Atributiile mele incetasera de drept!

2. Referitor la acuzatiile aduse privind neregulile din raportul Curtii de Conturi a Romaniei (transmis personal domnului Primar in data de 09.12.2020), consider a fi nefondate deoarece concluziile acestora au fost remediate pe parcursul controlului!! Susțin analiza pertinenta a acestora și necesitatea continuarii eforturilor de schimbare initiate si imbunatatire continua.

3. Referitor la raportul Corpului de Control al Primarului, mentionez ca nici pana la aceasta data nu mi a fost adus la cunostiinta!!

In ceea ce priveste procedura de licitatie privind dotarea sectiei de neonatologie cu incubatoare, nu pot oferi momentan mai multe detalii, deoarece este o procedura nefinalizata, in acest moment fiind in contestatie la Curtea de Apel Bucuresti! Totusi, in urma sesizarilor primite, am cerut analiza juridica a acestora de catre o casa de avocatura independenta, iar toate aspectele semnalate de dumnealor, au fost mentionate intr un memorandum! Toate aceste precizari si documente le am trimis domnului primar in speranta ca acesta le va analiza cu buna credinta si celeritate. Nu in ultimul rand acestea sunt disponibile si noii conduceri pentru implementare si corelare cu nevoia de imbunatatire continua, pe care ne-o dorim toti.

In cele 18 luni de mandat pot afirma ca alaturi de echipa Spitalului Clinic Filantropia am reusit sa construim multe lucruri frumoase, contribuind in permanenta la cresterea calitatii actului medical, clasandu-ne in anul 2020 ca si finalisti la Romanian Healthcare Awards cu “Echipa Medicala a Anului”, iar in plina criza sanitara, peste 4.000 de mamici au beneficiat de serviciile oferite de spital, plecand acasa sanatoase, impreuna cu copilasii lor.

In incheiere, le urez tuturor Sarbatori Fericite, pline de sanatate si un an nou cat mai bun alaturi de cei dragi!

(Text de Dan Simpalean)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *