Marcel Ciolacu: Îmi voi pune mandatul pe masă în Parlament pentru reforme și dreptate socială

Fotbal – CM Qatar: Enner Valencia (Ecuador) a marcat primul gol al competiției

Primul gol al competiției mondiale de fotbal din Qatar a fost înscris, duminică seara, de Enner Valencia, atacant ecuadorian de 33 de ani.
El a trimis mingea în poarta adversă în minutul 16, din lovitură de la 11m.

Nu a trecut mult timp și Valencia a reușit al doilea gol, în minutul 31 cu o lovitură imparabilă de cap. Așa s-a terminat prima repriză Qatar – Ecuador. Restul este istorie. O istorie în care vor intra și Messi și Ronaldo, care spun adio campionatelor mondiale de fotbal.

Spun adio deoarece nu vor mai juca un alt turneu final, acum ei fiind practic la sfârșitul unor cariere strălucitoare. Ei sunt Lionel Messi (35 de ani) din naționala Argentinei și Cristiano Ronaldo (37), starul echipei de fotbal a Portugaliei. Cei doi titani care au dominat atenția suporterilor de pe toate continentele se pot întâlni în finală. Argentina – Portugalia poate să fie o partidă de vis.

Argentina face parte din grupa C, alături de Arabia Saudită, Mexic și Polonia, și va intra în joc marți, de la ora 12:00, în duel cu saudiții. Portugalia a fost repartizată în grupa H, alături de Ghana, Uruguay și Coreea de Sud, și va evolua joi, de la 18:00, împotriva africanilor.

Ce ar mai fi de spus? Festivitatea de deschidere de duminică a fost impresionantă. Personal, am urmărit emoționat gestul făcut de marele actor Morgan Freeman. La vârsta de 85 de ani, el a îngenuncheat pentru a vorbi cu un tânăr infirm. Câștigător al Premiului Oscar, a rostit un discurs pentru pace, armonie și înțelegere.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

A apărut al doilea volum din colecția „Proză Politică”: „Cui i-e frică de mareșalul Antonescu?”

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog