Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Fotbal: Gata, începe Marele bal, ediția 2022

Ați pregătit costumele? Muzica este gata, bufetul bogat, tombola are multe surprize plăcute. Gata! Începe Marele bal, ediția 2022.
Este vorba, însă, pentru a reveni cu picioarele pe pământ, în plină realitate, de noua ediție a campionatului național de fotbal. Acum se numește Superligă.

Vineri, 15 iulie, anul de grație 2022, ora 18,30 trecute fix, începe marea caravană a sportului cu balonul rotund.
Fluierul de start se va da pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, la partida dintre Petrolul, proaspăt promovată și FC Voluntari.
Gazdele, adică „lupii galbeni” nu concept decât victoria, în timp ce oaspeții speră și ei să obțină puncte.

Iată cum arată programul primei etape, cu partide jucate între 15 și 18 iulie:
ACS Petrolul 52 Ploieşti – FC Voluntari
FC Argeş – UTA Arad
Universitatea Craiova – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe
FCSB – Universitatea Cluj
CFR Cluj – FC Rapid Bucureşti
Farul Constanţa – FC U Craiova
AFC Hermannstadt – CS Mioveni
AFC Botoşani – AFC Chindia Târgovişte.

Vom încerca și acum să identificăm, pentru dumneavoastră, lucrurile bizare.
Primul a avut loc deja în prologul campionatului. CFR Cluj, adică formația campioană, gruparea care s-a remarcat în edițiile anterioare a pierdut surprinzător în Supercupa României.

Echipa de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a câştigat pentru prima oară în istoria sa Supercupa României, după ce a învins-o pe CFR Cluj cu scorul de 2-1 (1-1), sâmbătă seara, pe Arena Francisc Neuman din Arad.

Sepsi OSK, club înfiinţat în 2011, a reuşit să câştige al doilea său trofeu în acest an după Cupa României. Antrenorul formaţiei covăsnene, italianul Cristiano Bergodi, se află la cea de-a doua Supercupă a României din carieră, după succesul cu Rapid din 2007.
Puneți costumele de gală! Începe Marele bal!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *