Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Foto. Capcană de 60 000 de euro pentru numărul unu mondial în tenis

Modelul sârb Natalija Scekic a declarat că i-a fost oferită suma de 60 000 de euro pentru a-l atrage pe Novak Djokovic într-o capcană. Planul urmărea să distrugă reputația și căsătoria jucătorului de tenis numărul unu mondial. Scekic a declarat pentru revista Svet & Scandal că urma să îl seducă și filmeze pe Djokovic.

„Mi-a spus că pot obține aproximativ 60.000 de euro pentru asta și o călătorie oriunde aș vrea. Am râs, așteptându-mă să spună că este o glumă, dar bărbatul era foarte serios. M-am simțit foarte jignit și umilită. Mi-am adunat lucrurile și am plecat. Sper că nu a găsit o fată care vrea să facă asta, pentru că nu este corect pentru Novak. El este cel mai bun ambasador al nostru, un om exemplar, un om de familie”, a afirmat tânăra.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *