În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Foto. Haiducii lui Șaptecai, cu mască în pădure

Însoțit de un comando de pădurari, asta păreau a fi după îmbrăcăminte, Klaus Iohannis a descins în pădurea din Bolintin-Vale, unde a pus cruce campaniei naționale de împădurire „O pădure cât o țară”.

Trupa și-a făcut intrarea în luminiș, că doar nu s-au dus în inima pădurii, precum haiducii, doar că nu aveau cămeșa ruptă-n coate și nici părul dat pe spate. Dar aveau mască.
Președintele a fost singurul care nu s-a încălțat cu cizme, ci cu bocanci. Aceștia l-au ajutat să bătucească bine pământul în jurul unui fir firav de puiet, pe care l-a plantat.
Și aici au avut planșe, dar nu a fost Ludovic Orban să explice ca la tablă, iar în locul pupitrului au pus un microfon.

Pe tot parcursul declarațiilor, Iohannis s-a jucat cu verigheta pe deget. Potrivit „Cărții gesturilor”, joaca cu verigheta înseamnă că, inconștient, cel care face asta se gândește la soție.
Pădurea ca pădurea, soția ca soția, dar gândurile președintelui sunt acaparate de virus. „Sper să reușim cu ajutorul vaccinului să scăpăm în câteva luni de zile de pandemie și la anul să avem acțiuni multe, multe acțiuni de plantare de pădure, unde să participe și mulți voluntari”, a spus Iohannis.
Nu are niciun fel de emoții cu suspendarea sa din funcție și consideră că este „o poveste cam „fumată”, dacă îmi permiteți să mă exprim așa, foarte informal”.

Președintele și-a botezat copacul plantat „România de mâine” și se va întoarce să vadă dacă a prins rădăcini sau s-a uscat.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *