Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Foto. Liderul deputaților USRPLUS și omul cu ochelarii lui Barna

El e Valentin de la Direcția de Afaceri Interne de la Camera Deputaților, vedeta zilei de ieri, omul care are întotdeauna un zâmbet și o vorbă bună pentru toată lumea și o diplomație teribilă ca sa treacă prin toate situațiile tensionate de la intrarea sau din interiorul plenului. E pasionat de fotbal și de rock – știe pe de rost numele membrilor formațiilor rock clasice. Azi i-am strâns mâna, ca în fiecare zi, și l-am rugat ca orice s-ar întâmpla și oricât de neatent voi fi în următorii ani să nu-mi ridice niciodată ochelarii sau orice altceva de jos.

(Text și foto: Ionuț Moșteanu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *