Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Foto. Prim-ministrul Finlandei într-o ținută care a divizat opinia publică finlandeză

Cel mai tânăr prim-ministru din spațiul european, cel al Finlandei, Sanna Marin, a fost ținta unor critici referitoare la o fotografie făcută pentru revista de modă finlandeză „Trendi”. În imagine prim-ministrul în vârstă de 34 de ani apare într-un sacou negru decoltat aparent neavând altceva pe dedesubt. Criticii fotografiei au pus la îndoială gusturile prim-ministrului, ba chiar mergând până acolo încât să declare că astfel s-a erodat credibilitatea acesteia.

Pe de altă parte, fanii Sannei Marin i-au luat imediat apărarea postând pe rețele de socializare peste 600 de imagini asemănătoare sub hashtag-ul #ImWithSanna (trad. Sunt alături de Sanna). Charlotte Cederbom, cercetător în domeniul istoriei genului la Universitatea Åbo Akademi, a declarat că reacțiile criticilor sunt nejustificate întrucât „sânii nu sunt la vedere iar prim-ministrul este îmbrăcat”.

De remarcat, că oamenii de stat importanți ai Finlandei nu sunt străini fotografiilor controversate. Mareșalul Mannerheim a fotografiat gol călare pe un cal în 1914. Urho Kekkonen (fost prim ministru și președinte) a fotografiat în 1971 ca ceea ce se poate numi azi hipster.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Foto. Prim-ministrul Finlandei într-o ținută care a divizat opinia publică finlandeză”

  • Da o dreaqu de treaba,pai reprezinti o tara,si una importanta ,nu o republica bananiera,pai la asa lideri,uite de aia unul ca Putin isi permite sa mictioneze si sa defecheze pe tot Occidentul,cand ma uit la „liderii” astia Occidentali ,imi dau seama ca are si de ce Putin sa si faca treaba mare pe Occidentali,si imi dau seama ca o va face multi ani de acum incolo.Pai uite la vizitele de stat delegatiile Rusiei,Chinei,Japoniei,Coreei de Sud,cum se prezinta,(adica la modul impecabil), comparativ cu pitipoanca asta,care cica i prim ministru.(Pai daca vreo duduie dintr o delegatie oficiala rusa s ar gandi numai sa se prezinte la post precum tanti ministru finlandez,o trimit rusii pachet pe post de femeie de serviciu la primaria din Magadan Siberia).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *