Joe Biden se retrage din cursa prezidențială: „Este în interesul partidului meu și al țării”

Fundația FARA lansează a doua ediție a proiectului de burse educaționale în opt județe

Fundația FARA lansează a doua ediție a proiectului de burse educaționale prin care se urmărește valorificarea capitalului uman, elevi și studenți din medii defavorizate Bursele Educaționale FARA constau într-un pachet de sprijin financiar, consiliere și orientare, oportunități de dezvoltare personală prin care Fundația FARA vizează să ofere șanse egale la educație elevilor și/sau studenților care provin din familii defavorizate din punct de vedere social. Acești copii și tineri au nevoie de sprijin pentru integrare socială, educațională și profesională.

 

În a doua ediție a Burselor Educaționale FARA sunt scoase la concurs 40 burse pentru anul academic 2024-2025, în valoare de 6000 lei fiecare. Sprijinul financiar pentru acest proiect este acordat de FARA Charity UK pentru 30 de Burse Jane Nicholson denumite după numele fondatorului Fundației FARA și de Lenovo Foundation pentru 10 Burse Lenovo, ce vor fi distribuite după cum urmează:

  • 10 burse de excelență acordate celor mai performanți și competitivi bursieri din ediția I, anul academic 2023-2024.
  • 30 burse educaționale scoase la concurs pentru noi elevi și studenți eligibili și interesați de acest program.

 

 

Selecția bursierilor are la bază un proces competitiv deschis tuturor aplicanților eligibili din județele Ilfov, Giurgiu, Călărași, Ialomița, Constanța, Tulcea, Vaslui și Suceava.

Detalii despre competiție puteți găsi pe www.faracharity.ro

 

”Sprijinirea educației, crearea oportunităților de învățare experiențială și stimularea  interacțiunilor sociale pot contribui la îmbunătățirea dezvoltării personale, la formarea și consolidarea abilităților în domenii de mare competitivitate pe piața muncii și la stabilirea unor obiective de viață în care visele pot deveni realitate.” spune Roxana Carmen Girip, Director Executiv al Fundației FARA.

 

Recunoscând importanța consolidării unei culturi a învățării, a succesului și a depășirii ciclului sărăciei prin intervenții ce merg dincolo de educație și asistență socială, Fundația FARA se străduiește să construiască un climat în care calitățile individuale, unicitatea, potențialul și experiențele fiecărui individ sunt valorificate, contribuind astfel la crearea unui mediu favorabil de învățare în familie, la școală și în comunitate.

 

Despre Fundația FARA

Fundația FARA, fondată acum 33 de ani, are misiunea de a transforma viața celor mai vulnerabili și defavorizați copii, tineri și familii care trăiesc în comunități sărace din România. Fundația FARA își propune să fie o familie pentru cei fără, să contribuie la dezvoltarea rezilienței și responsabilității individuale și la construirea unor familii solide și funcționale în comunități implicate. Prin programele sale, Fundația FARA contribuie la atenuarea traumelor în rândul copiilor, tinerilor și adulților marginalizați, dăruiește speranța pentru împlinirea visurilor și  îi ajută să găsească răspunsuri și resurse pentru reconstruirea unui viitor mai bun.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *