Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Gabriela Firea: „O beizadea de la Constanța se laudă că aduce fonduri europene, noi citisem că se ocupă de trafic de țigări”

Primarul în funcție al Capitalei, Gabriela Firea, a reacționat la anunțul făcut de liberali, că vor aduce fonduri europene pentru termoficare, și-i acuză că au sabotat proiectul făcut de echipa ei.

„O beizadea de la Constanța (Stelian Bujduveanu – n.red), ajunsă prin fraudă electorală viceprimar al Capitalei, se laudă azi că va aduce fonduri europene pentru reabilitarea rețelei de termoficare! Noi citisem prin presă vremii că oameni de-ai lor se ocupau cu trafic de țigări! Acum văd că au trecut la un alt nivel! La furt intelectual, confiscatul muncii de 4 ani a unei întregi echipe, pe care se laudă acum că a blocat-o să facă proiecte benefice pentru oameni!

Ministrul fondurilor UE, penelistul Boloș, a ascuns de câteva luni într-un sertar dosarul de finanțare pentru termoficare, muncit de echipa mea, în așteptarea noului primar ilegitim.
Ce caracter de politician infect să ai, încât să pui în pericol o finanțare europeană de circa 300 de milioane de euro, prin amânarea semnării contractului, doar pentru a puncta politic un proiect la care tu și gașcă ta de hoți nu ai muncit nicio zi!

Asta este PNL-ul! Asta este guvernul! O adunătură de nemernici care nu sunt în stare decât să amenințe populația, să o amendeze, să distrugă economia, să-i sărăcească pe români, să crească șomajul, să îndatoreze țară și să fure muncă noastră!

Până și USR începe să-și dea seama ce reprezintă PNL pentru politică românească : hoție, tupeu, incompetența!”, a scris, joi, Gabriela Firea pe Facebook.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Gabriela Firea: „O beizadea de la Constanța se laudă că aduce fonduri europene, noi citisem că se ocupă de trafic de țigări””

  • Madam Firea,poti sa strigi cit vrei,tot o cata esti,nu ai pierdut alegerile ca ai fost furata,le-ai pierdut pentru tot comportamentul tau in partid,ai sarit la beregata lui Dragnea fara de care erai un nimic in politica,mereu te-ai crezut buricul pamintului in partid,ai vrut sa ii ei locul lui Dragnea ,ai facut numai prostii la capitala,ai aruncat cu bani aiurea in dreapta si stinga crezind ca vei fi realeasa,bani de biciclete,bani pentru ochelari,excursii la manastiri,bani pentru actorasii si cintaretii idioti care dupa cum se vede ti-au tras-o,bani pentru dantura,pentru fertilizare,pentru,pentru,pentru etc,ai fost o catastrofa pentru psd,mars

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *