Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Gabriela Firea și-a depus candidatura

Gabriela Firea și-a depus astăzi, 16 august 2020, candidatura la Primăria Capitalei. Cu această ocazie, candidatul PSD a postat următorul mesaj pe pagina personală de Facebook:

„Cu gândul doar la oameni, mi-am depus candidatura pentru al doilea mandat de primar general. Știu că este o perioadă grea, în care oamenilor nu le mai pasă de politică, dar dacă nu ne implicăm toți acum, riscăm să fim conduși de persoane care vor să mute jaful, incompetența și incultură de la guvern, la primărie.
Au furat în starea de urgență la guvern, vor să fure și la primărie.

Au numit miniștri corigenți care au dat afară profesioniști, așa vor să facă și la primărie.
Au manipulat cifrele în pandemie, nu au făcut testare – că toată Europa -, nu se ocupă de programul de donare a plasmei care salvează vieți. Aceeași nepăsare vor să aducă și la primărie.

Candidatul Dreptei Unite NU s-a delimitat de acțiuni foarte grave ale guvernului. Deci, este de acord cu lucrurile rele de la guvernare: spun că nu au bani să crească alocațiile și pensiile, dar au bani pentru despăgubiri preferențiale și afaceri pentru prieteni politici, îi apară pe pedofili, în loc să înăsprească pedepsele, pun șefi politici la DSP-urile din țară, care îi ignoră pe cetățeni.
Doar voi, oamenii buni și corecți, îi puteți opri! Va mulțumesc!?”


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *