Spania a câștigat Campionatul European de Fotbal, după ce a învins Anglia în Finală cu scorul de 2-1

Gala Atipic Beauty 2024 by Magda Coman, la Palatul Parlamentului

Cu bucurie, entuziasm și nerăbdare, Asociaţia Open Your Heart vă invită la Gala Atipic Beauty 2024 by Magda Coman Supported by Alin Gălăţescu (Art Director), atingând ediția cu numărul 40. Evenimentul grandios, emoționant și plin de lecții valoroase, își continuă tradiția miercuri, 29 mai, de la ora 19, la Palatul Parlamentului. Amfitrionul serii este Mihai Morar, iar Gala Atipic Beauty by Magda Coman a devenit cel mai promovat eveniment socio-umanitar al anului, marcând Campania Națională Atipic Beauty by Magda Coman.
Pe scena Galei Atipic Beauty by Magda Coman vor urca 16 modele în fotoliul rulant alături de 16 persoane publice, cu speranța de a schimba ideile preconcepute și credințele negative despre persoanele cu dizabilități și a arăta societății că verticalitatea, calitatea si determinarea unui om nu constau în modul de deplasare. Evenimentul se identifică cu mesajul “Frumusețea e în noi, nu în aparențe!”. Modelele Atipic Beauty sunt persoane ce și-au depășit condiția, iar astăzi au diverse studii, joburi, funcții de conducere, sunt adevărați profesioniști în mediile în care activează, dar sunt si în rolul de mamă sau tată.
Gala Atipic Beauty by Magda Coman va fi prezentată de Mihai Morar, bucurându-ne de o seară plină de surprize și având alături oameni de televiziune și radio, din mediul de afaceri, sportivi de performanță, designeri și artiști, oameni de succes din diverse domenii, dar și autorități ce schimbă lucrurile în bine. Împreună ne dăm mâna pentru a forma o voce puternică, asumată și clară, prin care să promovăm diversitatea și să înlăturăm din mintea oamenilor orice fel de prejudecăți, de bariere, aferente conceptului de Dizabilitate.
Gala Atipic Beauty by Magda Coman subliniază exprimarea liberă a frumuseții interioare și este apreciat pentru promovarea incluziunii și a mesajului pozitiv pe care îl transmite. De asemenea, evenimentul are un impact semnificativ în schimbarea percepțiilor și a stereotipurilor în ceea ce privește acceptarea propriei vieți și în încurajarea unei societăți mai deschise și mai prietenoase pentru toți membrii săi. Veți asista la o pledoarie despre bucuria vieții, despre obstacolele depășite și despre cum putem contribui fiecare la schimbarea pe care o dorim. Va fi o seară a strălucirii interioare pe care o veți purta mult timp in sufletul dumneavoastră.
Alătură-te nouă într-o călătorie plină de emoții și inspirație, în care vom sărbători frumusețea dincolo de orice bariere și prejudecăți. Vom avea ocazia să ne conectăm cu oameni minunați și să ne bucurăm de momente de încântare și recunoștință pentru darul suprem – viața, dar și să facem bine împreună. Astfel, te așteptăm să ne fii alături miercuri, 29 mai, ora 19:00, la Palatul Parlamentului.
Accesul se va face pe baza actului de identitate, începând cu ora 18:30, la intrarea dinspre Parcul Izvor. Vă rugăm să luați în calcul faptul că, în această jumătate de oră, până la începerea spectacolului, aproximativ 1000 de oameni vor intra în clădire, spre sala noastră de spectacol, după controlul actelor de identitate, necesar pentru acces. De aceea, vă rugăm să ajungeți la timp, suntem nevoiți ca la ora 19 să închidem ușile, fiind un spectacol filmat.
Vă așteptăm cu drag!

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *