Galerie foto. Doamne, cât de trist a fost!

Ca în fiecare an, este o abundență de fotografii pe Facebook, la începerea noului an școlar. Cu toate restricțiile, majoritatea părinților au încercat să creeze o atmosferă optimistă și au făcut cadre strânse cu copiii lor. Zâmbitori, cu flori în brațe. Din Bistrița, o jurnalistă, a postat o imagine reală cu curtea școlii și o alta cu părinții afară. „Doamne, cât de trist a fost!”, a scris ea.

Dacă aveți fotografii făcute la început de an școlar, că exprimă tristețe sau bucurie, la așteptăm pe adresa redactia@cristoiublog.ro
Să fie mărturie pentru aceste vremuri.

(Foto: Claudia Andron)

Clarificare comentarii


Clarificare

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe blog, precum și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii