Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Galerie foto. Iohannis s-a dus în stația curată de la metrou

Președintele KLaus Iohannis a bifat încă o acțiune locală în contul PNL, a inaugurat linia de metrou M5. Doar că nu s-a dus în Drumul Taberei, unde e un veșnic șantier, precum la Sagrada Familia, ci la Eroilor, unde totul era curat. Cea mai mare grijă a organizatorilor a fost să nu-l bată soarele în cap pe președinte, așa că au mutat pupitrul de discurs încoace și încolo până au găsit umbra potrivită.

Nimeni nu a spus că s-a deschis doar o treime din Magistrala 5. Ruta completă e Drumul Taberei – Eroilor – Universitate – Iancului- Pantelimon.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii