Premierul Marcel Ciolacu a anunţat luni că propunerea României pentru funcţia de comisar european este Roxana Mînzatu

Gândurile lui Cristoiu: Cred că strategii lui Iohannis au fost de la SRI. A fost una dintre cele mai spectaculoase campanii post-decembriste

Joi, 28 noiembrie 2019, a avut loc o nouă ediție a emisiunii „Gândurile lui Cristoiu”. În urma difuzării acesteia, agenția Mediafax a realizat o serie de știri. Așa cum am promis ieri, redau în continuare restul știrilor. Reamintesc cititorilor că pe prima pagină a site-ului se găsește înregistrarea video integrală a emisiunii.


Gândurile lui Cristoiu: Cred că strategii lui Iohannis au fost de la SRI. A fost una dintre cele mai spectaculoase campanii post-decembriste

Analistul politic Ion Cristoiu spune că o serie de decizii luate de președintele Iohannis în campania electorală au fost surprinzătoare și pune totul pe seama implicării SRI în strategia electorală a acestuia, inclusiv prin folosirea profilul psihologic al contracandidatului său pentru a-i anticipa mișcările.

Jurnalistul a a afirmat joi, la emisiunea Gândurile lui Cristoiu, că sondajele de opinie realizate după primul tur al prezidențialelor arată că PNL a avut o pondere de doar 20% în victoria lui Klaus Iohannis, la care au contribuit inclusiv pesediștii.

Sondajele de opinie după primul tur, pe care eu le știu, care nu s-au dat publicității ,arată că în cazul lui Iohannis că a fost o întrebare <Cât de important a fost partidul?>. Partidul a avut numai 20% în cota lui, deci el a câștigat și din mai multe motive, au votat și PSD-iști pentru că era președinte în exercițiu, orice alegător de dreapta a zis <Dar de ce să votez eu, mamă, pe Barna că și el vrea, adică doi culmea este, mai ales, e nevoie de un public care are nevoie de un monarh, de un tătuc și configurația lui Klaus Iohannis, nediferită de cea a lui Traian Băsescu, așa, de maiestuozitate să știți că corespunde nevoii din subconștient a românilor că ăla este beiul, e chiaburul ăla din deal, nu întâmplător, știți foarte bine, în evul mediu ăla ședea în deal nu-i așa, castelul? Și șerbii erau pe acolo, pe jos”, a explicat analistul politic.

Ion Cristoiu a arătat însă că, spre deosebire de Klaus Iohannis, la Viorica Dăncilă a contat PSD, fiind votat mai mult partidul decât candidatul.

„La doamna Viorica Dăncilă a contat foarte mult partidul. Dar sondajele arată că a fost votat partidul și nu ea. în aceste condiții, domnul Rareș Bogdan a recunoscut într-o emisiune în direct la România TV, la care eram și eu la capătul firului, și i-am pus două întrebări din care nimeni nu a făcut o știre, deși amândouă au dat naștere unor știri, prima întrebare a fost dacă decizia aia surprinzătoare de duminică seară de a nu sărbătorii a fost a lor sau a lui și a spus că a fost a președintelui ceea ce preziceam mai înainte.Când mi-a tras și mie clapa, eram sigur că va face țopăială”, a spus jurnalistul.

Ion Cristoiu a susținut că Iohannis a avut una dintre cele mai spectaculoase campanii electorale postdecembriste și suspectează implicarea SRI.

„Și a doua a fost întrebarea să-mi spună pe cineva din echipa de consultanți(…) strategi, cu sondaje, cu lansări de fakenews. Domnul Rareș Bogdan mi-a spus că nu a avut așa ceva domnul Klaus Iohannis. Nu cred, cred că au fost de la SRI, a fost una dintre cele mai spectaculoase campanii pe care am văzut-o în post-decembrism. Pentru că a fost o campanie unde un candidat numit Klaus Iohannis, președintele în exercițiu, toți adversarii lui au făcut exact ce a vrut el, nu există așa ceva în istoria campaniilor electorale, adică în istoria… mai ales în turul al doilea întotdeauna adversarul îți face altceva”, a afirmat jurnalistul.

Ion Cristoiu a explicat și de ce crede că SRI s-a implicat în campania lui Iohannis, dând exemplu dezbaterea de Biblioteca Central Universitară (BCU) și selectarea jurnaliștilor invitați la această dezbatere.

„Deci gândiți-vă la următorul lucru, el convoacă o dezbatere cu jurnaliștii, da? Bănuiesc că strategii de campanie nu i-au zis, <domnul președinte, dar dacă vine Viorica Dăncilă?>.Păi nu și ăia au zis, avem profilul ei, nu vine. Nu ați înțeles? Păi ei aveau profilul și știa, garantăm noi că nu vine (…) jurnaliștii nu au fost aleși numai pe suspiciunea că ei erau ofițeri acoperiți, nu, dacă ați observat, au fost eliminați jurnaliștii de dreapta. Adică jurnaliștii care nu aveau complexe față de el, de regulă nu ai complexe dacă ești jurnalist PSD-ist față de liderii tăi, au fost aleși jurnaliști de la televiziuni cu complexul PSD, nu știu, mă înțelegeți? Adică din start ăia erau încântați că stau de vorbă cu președintele. Sigur au avut și aprobarea mogulilor(…) Au fost mișcări geniale, nu îmi vine să cred, deci el avea interes să nu fie dezbatere da? Să nu se discute timp de două săptămâni despre el, s-a discutat? Nu. De ce, pentru că Viorica Dăncilă a ținut-o langa cu dezbaterea”, a susținut Ion Cristoiu.

Președintele Klaus Iohannis a refuzat participarea la o dezbatere față-n față cu prezidențiabilul PSD Viorica Dăncilă în timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale. Între cele două tururi de scrutin, la 19 noiembrie, echipa de campanie a lui Iohannis a organizat o dezbatere la BCU, la care jurnaliștii au fost selectați și invitați nominal. Radu Tudor, Moise Guran, Cristina Șincai, sunt trei dintre jurnaliștii care au fost invitați să adreseze întrebări la discuția cu președintele Klaus Iohannis. La fel ca în cazul interlocutorilor, surse politice spun că lista de studenți și profesori prezenți a fost aprobată în prealabil.

Deși a cerut insistent o dezbatere față în față cu Iohannis, Viorica Dăncilă nu s-a dus la dezbaterea de la BCU și a organizat propria dezbatere, cu jurnaliștii, la Palatul Parlamentului.

Gândurile lui Cristoiu: Liviu Dragnea ajunsese la ideea că este Tudor Vladimirescu, chiar se credea un mare om

Analistul politic Ion Cristoiu a dezvăluit că fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, începuse să se creadă eroul poporului, un om istoric, slăbiciune pe care președintele Iohannis a speculat-o în favoarea sa, creându-i imaginea politicianului care vrea să scoată România din UE.

Jurnalistul a declarat joi, la emisiunea Gândurile lui Cristoiu, că Liviu Dragnea se credea de două ori Viktor Orban, premierul Ungariei, fostul lider al PSD având adeseori discursuri dure la adresa multinaționalelor și a instituțiilor UE.

„Știți că în toată această confruntare a lui Klaus Iohannis de a spune cu PSD de trei ani, PSD nu face nimic pe contrasens, vă dau un exemplu cu Liviu Dragnea: deci Liviu Dragnea i se vârâse în cap și credea, uite fac o dezvăluire, că el este de două ori Viktor Orban, el chiar se credea să știți, el era, ajunsese cu politica asta a lui împotriva naționalelor, cu UE, (…) ajunsese la ideea că este Tudor Vladimirescu, chiar se credea un mare om, e greu de presupus, că am întrebat și eu am crezut că nu, nu era o greșeală, era convins, le spunea lor la ședințele acestea de Comitetul Executiv Național că el o să moară pentru popor, dar chiar spunea, adică nu era hai să facem o combinație, el era… i se intrase în cap că ceea ce face el este Mareșalul Antonescu, Ceaușescu, el este un om istoric, da?”, a afirmat analistul politic.

„Acționându-se asupra acestuia (…) în ce capcană l-a prins Klaus Iohannis, anume în capcana că atunci când vorbea de Uniunea Europeană. Spre deosebire de Cătălin Ivan, el nu făcea o introducere, mai țineți minte, <noi românii suntem pentru UE să facem…> Păi nu, niciodată, el vedea cum, dacă ar fi fost lucid, vedea cum Klaus Iohannis se folosește de absența acestei prime părți și creează imaginea omului care vrea să ne scoată din Uniune, de acord? De ce nu spunea el prima parte nu știu și am dat un exemplu încă o dată nu, chiar sunt așa cu gura căscată de admirație cum de le-a ieșit”, a mărturisit jurnalistul.

Ion Cristoiu spune însă că gândirea fiecărui pas din strategia electorală a lui Klaus Iohannis a fost făcut și prin forța „infiltrațiilor”.
„Da, în jurul fiecăruia și a lui Liviu Dragnea există infiltrați după o regulă a celui care știți că agenții dublii, e o chestiune din servicii, când treceai de la KGB la CIA și treceai rămânând, treceai ca o conservă, cârtiță. Sigur că vreau să spun că și ăia te luau la… dar și ei te verificau după adevăruri și tu spuneai 99 de adevăruri, 99 atât și la un moment dat, verifică încă o dată, să vedeți că (…) are picioarele mari, ăia verificau, dar are dreptate nu ne minte, a doua, a treia, a patra, a cincea, de nenumărate ori, uneori a zecea spunea că este fundamentală pentru America, dar tu aveai cea de a 100-a. Aia care conta, aia era marea intoxicare, aia de care aveai nevoie. Așa cred că a fost și la Liviu Dragnea, adică au fost oameni care i-au câștigat încrederea, că era Dragnea și cu 99 de lucruri, cea de a 100-a era o chestie falsă, o să scapi de pedeapsă, am vorbit noi”, a explicat jurnalistul.

Ion Cristoiu a dezvăluit că s-a lucrat și asupra iubitei lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, și că rețeta a fost folosită inclusiv pentru demiterea guvernelor Grindeanu și Tudose.

„Deci așa este operațiunea, câștigă ăia încrederea, sunt perfecți, foarte mult se lucrează în orb, au fost și zvonuri că de fapt și în cazul lui Dragnea s-a lucrat în orb asupra iubitei lui, nu în ideea că venea cineva, se ducea la coafor și spunea cineva, <doamnă știți că eu am aflat că> … ea îi spunea lui, atenție, foarte mare atenție, pe fondul de slăbiciune clasică, da? Dacă bărbatului îi plac blondele, vine o blondă, dacă bărbatul este suspicios de trădare vine unu și spune că <fiți atenți că Monica Mihai va vorbi cutare, cutare și vă trădează>, se lucrează pe slăbiciunea fundamentală a omului, apărea omul la televizor și spuneau, voiau să scape să spunem de unul bun din guvern da? Și venea unu și spunea, <domnul vă lucrează, v-a pus la punct>, așa se explică și căderea celor două guverne. Tot așa au venit și au spus <Grindeanu vrea să vă ia locul cutare, cutare>. Degeaba se ducea Grindeanu… Păi nu că el spunea <aha, nu ai nici o intenție, lasă că știm noi în gândul nostru că vrei să mă trădezi>, a susținut analistul politic.

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, declara în iulie 2018 că „eu nu vreau să plec ca prostul din această viață și din această funcțieVreau să știu că la plecarea din funcție am lăsat împreună cu colegii mei, pe care îi felicit că au rezistat la presiuni inimaginabile, o țară mai bună din punct de vedere al drepturilor și libertăților fundamentale”.

La 27 mai 2019, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare cu executare în dosarul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman. El este încarcerat la Penitenciarul Rahova.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

16 comentarii pentru articolul „Gândurile lui Cristoiu: Cred că strategii lui Iohannis au fost de la SRI. A fost una dintre cele mai spectaculoase campanii post-decembriste”

  • „Cred că strategii lui Iohannis au fost de la SRI”
    Prin aceasta fraza ati numit pe tradatorii interesului national .

  • Domnule Cristoiu

    Scrieti cu atata lejeritate de ” lovitura de stat” din decembrie 1989 si de mortii ei dar vreun moment dar unul singur va ganditi si la urmasii lor? Va ganditi macar o secunda la noi si cum ne pica aceste randuri?

  • Cernate! Ba, cap de porc, tu stii pentru ce l-a dat in judecata pe Hodor de a pierdut?
    In niciun caz pe veridicitatea listei, sau ce anume reprezinta ea…
    Ca si tu, daca-l dai pe unul in judecata pentru insulta, ca te-a facut bou, si pierzi, asta nu inseamna ca in ziua urmatoare te pun astia la jug, pentru ca s-a dovedit ca esti bou… 😀

  • Hai sa ne inchipuim, macar de ziua nationala, ca SRI ar actiona in interesul tarii, ca nu ar avea cea mai mare parte a angajatilor racolati ca agenti dubli de alte puteri ostile.
    In acest caz (plauzibil, desi improbabil), ce ar putea face cu informatiile sensibile pe care le detin? Sa le livreze gratuit politicienilor de la varf, despre care au informatii certe ca sunt cu dubla comanda, ca sa le vada vandute tertilor, sau sa le foloseasca in scop propriu?
    Asta da dilema.
    Probabil doar teoretica, daca ne uitam cat de eficient saboteaza economia nationala si democratia, in numele a ceea ce in jargon se defineste ca fiind „statul de drept”. Si, mai ales, cand vedem ce fel de personaje sustin in lupta pentru posturile cheie.

  • Nu c-aș vrea să mă amestec,
    Însă nu mă pot abține,
    Când văd că acest zevzec
    Gura nu și-o poate tine!
    Dacă nu-i etichetează,
    Cu vreo trăsătură „șuie”,
    Pentru el, chiar nu contează,
    Ba chiar le mai dă și-o *ie!
    Îi bagă-n aceeași oală,
    Chiar de n-au cu toții loc,
    Mai apoi, el toarnă „smoală”,
    Punând și paie pe ?!

  • Zmaule, doar de atât esti în stare, când ai ocazia sa-i tragi una puternica peste bot mârlanului?! 😆

  • Nicu Cernat, mojicule, faptul ca Ion Cristoiu a pierdut procesul cu Hodor nu înseamna ca CNSAS-ul si-a dat verdictul! Cât de josnic poti sa fii! :mrgreen:

  • serviciile de securitate sint nepretuitul bun al neamului.

    serviciile de informatii cu asta se ocupa, cu informatii, or atunci cind ele isi pastreaza pentru ele insele informatii, incep sa se ocupe cu puterea.
    iar pentru ca serviciile de informatii sint populate cu oameni, implacabil serviciile se vor ocupa si cu puterea, pentru ca oamenii mai si pica pe lumea asta.

    odata initiat acest proces, mai exact fix atunci cind s-a folosit in interes propriu o informatie translatata in/de catre serviciile de securitate, adica demult, nu mai e nimic de facut, pentru ca, si doar pentru ca in servicii de manifesta si dezvoltarea ( spre ex personala ), dar si pentru ca viata serviciilor de securitate e…perpetua, macar teoretic si tot e, se manifesta ceva fundamental: dinamicile de tip fibonacci ( care cauta, pe cea mai scurta cale, sa desavarseasca dinamici )

    iar asta e si de bine si de rau. e si de rau, pentru ca, cum spuneam, odata initiata povestea cu puterea care s-a manifestat cindva, demult, in serviciile de securitate, ea nu mai poate fi oprita, pentru ca va incerca, cu orice pret, sa se desavarseasca.
    poate ca i ia ani, zeci sau sute sau mii de ani, dar de implinire nu scapa, pentru ca ea e la origine o dorinta. prin urmare se intra pe dinamica dorintelor, clasica, implacabila.

    mai simplu spus nu se mai poate face nimic. mai devreme sau mai tirziu,
    si povestea poate dura chiar mii de ani, ba ar putea fi daruita, spre implinire, la limita, civilizatiei care i-ar urma actualei,
    serviciile de securitate vor opera, plenar, cu puterea.

    iar procesul nu se va opri la nivelul statelor, pentru ca el isi va continua desavarsirea, ca orice proces de pe lumea asta, ci va cuprinde lumea mare, serviciile de informatii intrind intr un soi de armonie, pentru ca tintele de tipul asta se globalizeaza, iar apoi se unifica…
    prin urmare cindva, mai devreme sau mai tarziu, serviciile de securitate din lumea mare vor tinde sa si armonizeze miscarile, preocupindu se cu puterea. plenar.

    deci pe de-o parte se vor manifesta constructorii lumii, adica afaceristii, marii, si cei care i sustin pe ei, adica reprezentantii lor in sistemul politic,
    iar pe de alta parte serviciile de securitate, mobilati, se prea poate, la fel ca primii,constructorii.
    cum povestea pare ceva gen teza-antiteza, sinteza s-ar putea sa genereze un nou sistem politic. basca alte sisteme sociale.

    parerea mea e ca a fost chiar cea mai spectaculoasa campanie de la revolutie incoace. pentru ca a fost lipsita de reactiuni. pentru ca pina si ceea ce s-ar fi putut numi reactiune, a insemnat, de fapt, neutralizarea unei actiuni. mie asa mi s a parut, extrem de inteligenta.

    atunci cind miscarile incep sa tinda spre desavarsire, undeva, pe un anumit nivel, alfa tinde sa fie si omega. iar asta se intimpla in toata lumea mare, nu numai paici.

    serviciile de securitate sint nepretuitul bun al neamului.
    daca ele ar fi scoase din ecuatia de miscare a natiei, nu doar ca in ecuatia de miscare a tarii ar intra alte servicii de securitate, straine de tara, dar insasi ecuatia de miscare a tarii ar putea sa ajunga sa fie definita de ele.
    serviciile de securitate sint nepretuitul bun al neamului.
    pentru a se echilibra, indiferent de manifestarea timpului, ele, s-ar parea ca e de bun-simt, ar trebui sa mai gradinareasca o singura dorinta: Patria, adica Inima care cinta acelasi cintec de mii de ani, paici. una singura, ca alelalte s-au implinit.

    serviciile noastre de securitate nu vor scapa de implinirea dorintei numita putere. imposibil. procesul a fost initiat cu mult timp in urma si nu mai e nimic de facut. tocmai de-asta s-ar putea sa se stie si ce e de facut, ca, pina la urma astea sint vremuri cu totul si cu totul speciale si deciziile s-ar parea ca e de bun-simt sa fie pe masura.

    • ce e Istoria?

      cea mai adinca manifestare a Istoriei nu e, oare, istoria dorintelor oamenilor?
      care abia mai apoi a devenit o istorie a dorintelor implinite ale oamenilor?
      dar care, devenind asta, a pierdut din vedere, adica din suma dorintelor exprimate de oameni, pe cele care inca nu s-au implinit? dar au fost tinute in minte, ele cautindu-si, permanent, implinirea?

      poate ca Istoria Lumii nu e despre fapte, ci despre dorinte, despre asta e istoria, adica despre fapte ca efecte ale dorintelor, care dorinte, adesea, s-au implinit peste milenii, devenid, abia peste milenii, fapte nacute in realitate, adica abia peste mii de ani s-au nascut, dorintele, in realitate, implinindu-se.

      nu faptele sint cea mai adinca temelie a lumii, ci dorintele. ( e adevarat, si dorintele sint fapte, dar omul, atunci cind vorbeste despre fapte in general vorbeste despre ceva care si face simtita prezenta, adica ceva deja nascut in realitate )

      istoria lumii este istoria dorintelor, iar istoria dorintelor oamenilor este un proces plenar, prin urmare stiind prima dorinta a oamenilor o cunoastem si pe ultima, iar prima dorinta nu cumva a fost a Evei?:)
      – atunci cind Istoria, spre exemplu a tarii noastre, e suma dorintelor pe care toti romanii le exprima, Istoria devine, din ceva despre trecut in general, in ceva mai cu seama despre viitor, pentru ca Viitorul e doar o proiectie a dorintelor oamenilor, o gestatie a dorintelor, iar Prezentul e o… ‘dare la Pace’ :)) a dorintelor, unora dintre ele venindu-le sorocul, deci nascindu-se, definind Prezentul, realitatea.

      ne tiparim propria istorie. …in avans, de fiecare data cind din noi, romanii, rasare o dorinta:).
      iar cea care ne uneste pe noi romanii tot o dorinta e, sau ar putea fi, o dorinta care sa se manifeste dincolo de trecerea generatiilor, de trecereaa timpului.
      de gasit poate ca ar fi cazul s-o gasim impreuna, toti romanii, dar unde-i e locul, asta stim deja, in Inima neamului, care cinta acelasi cintec in inima oricarui roman.

      o natie e povestea unui Intreg pina la urma, iar dorinta care se implineste in sine insasi, dincolo de trecerea timpului, prin urmare avind putinta sa perpetueze miscarea unui neam,
      are si nume, Bunul-Simt.
      Romania Bunului-Simt:), asta e dorinta mea!
      iar cu dorinta asta in inima, va urez, cu drag, tuturor: La multi ani, dragi romani!

      • luati definitia Istoriei si aruncati o la gunoi.
        e expirata.

        faza tare cu definitiile e ca si ele au o dinamica proprie. acu’ daca e tot o dinamica de tip fibonacci, Io ce sa fac, sa zic ca e altfel?!:))

        dupa ce ati aruncat la gunoi vechea definitie, adica asta de acum, e de bun-simt, asa mi se pare, sa fie pusa in loc o definitie pe masura vremurilor, extrem de foarte speciale.

        Istoria este o poveste a dorintelor oamenilor.

        faptele incep cu dorintele.
        atunci cind dorintele ajung la soroc, se nasc, se implinesc, definind realitatea.
        ‘istoria realitatii’ e doar o parte a Istoriei, partea care cuprinde dorintele nascute, implinite, dar care exclude cealalta parte a dorintelor oamenilor, cele neimplite. neimplinite inca, dar care isi cauta, implacabil, implinirea.

        aruncati la gunoi definitia Istoriei, asa cum arata ea, azi si ridicati-va la masura vremurilor, acoperind cu noua definitie a Istoriei inclusiv dorintele care au ramas neimplinite, dar doar pentru o vreme.
        facind asta, Istoria devine o poveste care incepe cu Alfa si se termina cu Omega, astea doua , una fiind.

        Istoria, care este o poveste a dorintelor oamenilor, e capabila sa ne conecteze pe toti, pe toti romanii, la dorintele stramosilor, echilibrindu-ne ca neam, daruindu-ne putinta de a face Pace dincolo de generatii, dincolo de Timp…
        Istoria Dorintelor devine nu doar o poveste a trecutului ci si una a viitorului, pe care l putem scrie daca gradinarim cu, drag, dorintele, din generatie in generatie si dincolo de ele.
        atunci cind dorinta rezultanta e Bunul-Simt, orice stare, orice exprimare a natiei noastre devine egala cu ea insasi, chit ca imbraca haine la moda.

        ii putem tipari viitorul,neamului, folosindu ne dorintele. dupa cum ne sint dorintele, tot asa si viitorul, chiar daca el se implineste chiar acum sau poate ca se implineste peste mii de ani.
        – Istoria Dorintelor e o dinamica vie, care povesteste nu doar despre fapte implinite, ci si despre fapte care se vor implini, care se vor implini pe masura dorintelor, iar cind dorintele unui neam sint focusate, ele devin consistente, se slefuiesc odata cu trecerea timpului, tinzind sa se desavarseasca, adica sa se nasca, sa devina realitate, in fapt sa se implineasca.

        aruncati la gunoi definitia Istoriei asa cum arata ea, azi. e expirata, impotenta, incapabila sa se ridice la masura vremurilor. si faceti asta pentru simplul fapt ca e de bun-simt.
        …e de bun-simt?
        :))

  • Sistemul nu iarta !
    Boborul e slab la cuget!
    Un partid politic in Romania fara infiltrati se poate face numai cu detectorul de minciuni si reverificare anuala la fel ca analizele medicale obligatorii.
    Numai asa poti scoate securitatea din viata politica.

  • Am o poveste interesanta, servicii secrete, racolare, justitie, poate sunteti interesat…

  • Domnul Cristoiu a descoperit apa calda si mersul pe jos. Bravos natiune, halal sa-ti fie. Pai si normal ca in republica noastra militarizata si vopsita smechereste cu un pic de democratie de proasta calitate, omul din deal e sprijinit cu toate puterile de servicii, justitie, armata si alte alea, ca doar la el sta pixul cu care ridica sau coboara pe unul sau pe altul. Numai gugustiucii mai cred ca Romania are parlament si guvern, cand toate parghiile puterii sunt, defapt, in mana unui singur om, presedintele. Noroc ca nu poate avea decat doua mandate. Dar si asta se poate schimba la cererea „poporului”. Deja sunt semne prevestitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *