Marcel Ciolacu: Voi candida pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Social Democrat şi în acelaşi congres se va alege şi candidatul Partidului Social Democrat pentru funcţia de preşedinte

George Simion: Am inițiat un memorandum pentru partidele suveraniste să nu o votăm pe Ursula

Comentarii

19 comentarii pentru articolul „George Simion: Am inițiat un memorandum pentru partidele suveraniste să nu o votăm pe Ursula”

 • dinamica Naturii e de tip yin-yang
  e ciclică.
  verificând această dinamica nu poți ajunge la infinit. mai devreme sau mai târziu …vine iarna peste tine.

  feminin-masculin e din povestea asta, a dinamicii ciclice.

  doar o manifestare nonbinară poate susține o ecuație de mișcare liniară, capabilă să se miște la infinit.

  propovaduitul nonbinaritatii e povestea Antinaturii, a Anticreatiei, a creației care nefiind naturala poate fi exclusiv Antinaturala.

  nemo a câștigat Eurovision
  in timp ce unii au intrat în efervescență campaniei electorale …pe juma de planeta, alții deja câștigă viitoarele ‘alegeri’ insamantind pe tărâmul dorințelor. adică în timp ce baba se piaptănă, tara arde.

  antibunul-simt e și el un ‘bun-simț’, in fapt e cel care duce în ispita plenară tot ce e de bun-simț.
  și ceea ce e de bun-simț poate pica, crâpa, atunci cînd ispita e plenara.

  armonia cu Natura armonizează mintea cu inima. departindu te de Natura armonia asta ..slăbește și …chiar și bunul-simt poate crapă daca cea pe care o folosești e doar mintea…

  • nemo își justifică prezenta exclusiv în baza drepturilor omului la artificializare

   însă cita vreme aceste drepturi nu se manifestă, nemo e doar otrava care omoară drepturile naturale. faza e că fix acestea sunt vizate pentru a fi scoase din joc.

   drepturi naturale, ale omului
   drepturi artificiale, ale omului ( care daca le îmbrățișează devine om artificial )
   nu e nicio problema daca oamenii îmbrățișează drepturile artificiale,…după dorință!, problema e că tendința e că singurele drepturi ale omului să mai fie doar astea artificiale pe motiv că ele sunt …evoluția naturală a ‘drepturilor naturale’:)))

   • in timp ce măreții politicieni încă se joacă în țărână avuțiilor, bogățiilor, acumulării de putere,…in lume se întâmplă minunății care …ii papa cu fulgi cu tot:)

 • Patria mai e doar una, Natura.
  nationalistii se dizolva in patrioții ..de acest fel.

  naționalismului i s a permis să fie ridicat în slăvi abia atunci cînd el a devenit impotent.
  singura Patrie mai e doar Natura.

  naționalismul e calea prin care popoarele s au armonizat cu Natura. fiecare popor a urmat …calea lui. după ce ceasta cale a fost demolată …poți să ridici in slăvi naționalismul pina nu mai poți, el e mort prin definiție. se vorbea despre patrie atunci cînd ea era locul in care se manifesta, pe limba fiecărui popor, armonia cu Natura, deci practic patria era ..o felie din Patria care era însăși Natura, patria era …un caz particular al Patriei.
  pentru că patriile s au dus pe copca, singura Patrie care se mai manfiesta e chiar Patria, adică patria care e chiar Natura.
  astfel, naționalismul nu mai face doua parale, patriotismul nu mai face doua parale, daca vorbim despre orice altceva decit Natura.

  • a fost o vreme cînd esența națiilor erau rinduielile care le armonizau cu Natura.

   a urmat o vreme in care esența națiilor au fost rinduielile care le armonizau.

   a venit vremea cînd rinduieli …fix pe dos decit Natura apropie ‘natiile’ de un ‘sistem’ fix pe dos decit Natura
   -deci ne depărtăm de Natura de Creație, apropii du ne de o alta creație, a omului, care e fix pe dos decit Natura ( pe care de altfel o considera impotenta, deci clar are nevoie de …îmbunătățire. evident genetica. )

   • Noua Lume ..prin definiție e o creație care se opune Creației.

    cui ii pasa cu ajutorul căror partide ajungem sa îngurgităm ‘noua creatie’?

    de luat in seama ar fi un partid care sa le permită oamenilor cărora Natura le e suficientă …sa se manifeste așa. pentru că Noua Lume, adică ‘ noua creatie’ …prin definiție nu le va permite asta.

    • se naște o noua lume, Noua Lume,
     care e o ‘alta Creatie’, plenar diferită de Natura.
     pe cine mai intereseaza cine i se opune PSD, daca Noua Lume i se opune Naturii?!
     cui ii pasa că cel care va cîștiga va doborî …spre ex PSD și PNL la un loc, daca prin el se va implementa Noua Lume și doar ea?!

     și …cu niciun chip ‘solutia’ nu e un partid ‘care se opune’, spre ex Noii Lumi. Noii Lumi nu i te poți opune, pentru că esența ei e Antiadevarul,or Antiadevarul daca i te opui…tocma ce te definești anti, deci adept al lui

     • inca de la începutul pandemiei s a putut observa că oamenii..incep sa se manifeste diferit ….fata de cum ii știai.

      presiunea pusă pe ei i a obligat să și activeze resorturi din ce in ce mai adînci, unele nefolosite pina atunci.

      între timp presiunea a tot crescut, chiar dacă pare a nu fi așa.
      prin urmare oamenii și au activat resorturi și mai adînci, prin urmare au început să fie ..și mai de nerecunoscut decit erau ..sau puteau fi cunoscuți.

      această dinamica …doar inainteaza, doar se adâncește

 • AUR se opune PSD.
  pe cei care se opun Naturii …cine i ii echilibrează?

  • pe ‘cei care se opun Naturii’ ii pot echilibra doar unii care nu se opun ‘celor care se opun Naturii’
   deci …pe cei care se împotrivesc Naturii …cine ii echilibrează?

 • Eu oricum asta mi-am propus ca la toate alegerile de anul acesta să votez AUR.
  Asta pentru că nu-mi place coabitarea dintre PSD-PNL și pentru că au schimbat calendarul de alegeri în mod nejustificat
  (nu înțeleg nici acum de ce președintele se alege în septembrie și parlamentul în decembrie).
  Și da, și eu cred că AUR este foarte aproape de PSD la procente.

 • Simi a devenit deja unul dintre cei mai influenți lideri europeni. Se tutuiește cu Marine și cu Georgia, iar Geert i-a trimis un iepuraș de ciocolată cu ocazia Paștelui ortodox! Surse bine informate susțin că spionajul francez îl monitorizează în permanență din ordinul direct al lui Macron.

 • ori o prezenta la vot de 20% ori una de 80%. daca e ‘intre’ …nu suna bine.
  iar daca nu suna bine atunci …ori poporul e de vina, ori oferta politica e vinovata. si intr un caz si in celalalt povestea e impotenta.

  • ori intr o barca, ori in cealalta. in caz ca n ai optiune …nu existi. deci ori voteaza 80% mergind la vot, ori voteaza 80% refuzind mersul la vot. daca procentul de votanti, …prin ‘absenta’ sau ‘prezenta’ e mai mic, inseamna ca o parte din popor nu poate fi polarizat,…adica practic e ‘inert’, adica ‘fara viata’
   atunci cind ‘povestea vremurilor’ e despre a alege intre Natura si Artificializare, deci polarizarea e plenara, …daca ramai inert inseamna ca nu existi, in mod absolut nu existi

   • problema nu e daca romanii vor alege sa se Artificializeze sau vor alege sa ramana la brat cu Natura( deci neavand nimic impotriva Artificializarii dupa dorinta )

    ca …aia e!

    problema e daca alegerea e o balanta. daca e o balanta …rezultatul …ala e, caz in care poti concluziona spunind, indiferent de rezultat, ca …aia e!
    daca se va dovedi ca povestea cu 80% nu se manifesta atunci cineva …a masluit balanta sau ca poporul are in el o componenta inerta, pur si simplu ‘moarta’

    • dupa cum deja s a anuntat 2024 va fi anul in care marea resetare trece la un nivel superior.
     pentru a ajunge la noua lume mai intai tre sa resetezi jocul, definind unul nou, propriu noii lumi.
     am cam trecut de faza cu resetarea, acu incepem sa migram spre aia cu noua lume, care incet incet incepe sa se arate la fata, incepind cu 2024

     care e opinia poporului despre noua lume?! poporul doreste sa ne artificializam? poporul doreste sa ramana la brat cu natura, insa neavand nimic impotriva artificializari?
     sau poporului i se va servi la masa un singur fel de papica, cu japca, ea fiind, neindoielnic ,’artificializare pe paine’ ?!

     • se dau cei care propovaduiesc Noua Lume, ei fiind si cei care ne au povestit de Marea Resetare, pe valul Vremurilor?
      se dau, cum sa nu se dea. nu doar ca se dau, ei sint fix cei care implinesc vremurile, prin ei se implinesc Vremurile.

      Vremurile …sint cum sint. altfel nu pot fi.
      Noua Lume, asta care incepe sa se nasca …daca tot s a terminat faza cu resetarea, e Artificiala. te poti invarti si n limba!, te poti da cu timpla de toate stelele!, e asa si altfel nu e: Noua Lume e Artificiala, e Antinaturala. si deja s a anuntat ca 2024 e nul cind se cam termina cu resetarea si cam incepe faza cu nasterea.

      unii nu reactioneaza cind sint anuntati:))),
      nici cind sint anunati ca noua lume se naste pe motv ca s a terminat cu resetarea,
      nici cind sint anuntati ca noua lume e lumea Anti :)))
      cred ca si lipsa asta de reactie poate fi priceputa. atata tot ca io …nu pot:))

 • AUR și George Simion sunt cumpărați/vânduți/cooptați.Globaliști îmbrăcați în patrioți,un FAKE.A 2 a Meloni,finanțați de Soroș.Ce a vrut să demonstreze cu o nuntă atât de mare ?și vrea acum și botez atât de mare.De unde atâția bani?Donații?Trebuia să le dea oamenilor nevoiași.AUR nici nu e în alianța europeană cu AFD și FPO.Lui George Simion și soției îi plac banii,opulența.Extensii de păr,unghii false,ajustații estetice,haine scumpe,astea costă bani.Exact ca Firea cu Pandele!Cozmin Gușă Președinte!

 • Poate ii dezumfla cineva caputzu’ lu’ Georgica si-l informeaza ca NATO si UE, cele doua surori gemene si cucuiete, sunt creatia lu’ Unchiu, pentru a controla Europa din punct de vedere militar si economic, conform principiului „keep the americans in, the russians out and the germans down”. Iar votul din PE are valoarea apei sfintite, alegerea manechinului care e pus in vitrina CE al UE si care executa intocmai si la timp ordinele de peste garla cea mare este exclusiv apanajul yankeilor. Sa-i spuna cineva ca la UE e pe terenul yankeilor, acolo nu e ca pe cocioc unde se mai harjoneste el asa tovaraseste cu padurenii la un gratar si-un mic in timp ce joaca in telenovela cu haiducii in ie care e ei de partea lu’ poporu’. Ca se face de lokum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *