Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Gîndul de marți

Mircea Badea a ales și el Schimbarea: Îl laudă pe Klaus Iohannis!

Sub titlul Bogdan Chirieac a ales schimbarea! Pe cînd Mihai Gâdea și Mircea Badea? scriam luni pe cristoiublog.ro despre elogiul făcut lui Klaus Iohannis de unul dintre cei mai mari propagandiști ai lui Victor Ponta: Bogdan Chirieac. Întrebarea Pe cînd și cei doi? Mi-o pusesem luni seara, înaintea de a vedea Sinteza zilei. Dacă Adrian Ursu rămîn mai departe  dușmanul lui Klaus Iohannis, Mircea Badea a ales și el schimbarea:

„Eu vreau să spun câteva lucuri importante în legătură cu ce s-a întâmplat ieri. Vreau să remarc lucurile pe care le consider bune, şi sunt foarte multe care decurg, pe cale de consecinţă directă din votul de ieri, cel mai important lucru este legitimitate lui Iohannis pe postul de preşedinte. Este un vot uriaş. Nimeni nu mai are ce să conteste!”

Se pregătesc Mihai Gâdea și Mugur Ciuvică.

În emisiunea de luni seara ei l-au smotocit rău pe Victor Ponta și și-au exprimat încrederea că Klaus Iohannis va dărîma regimul băsist!

Bietul Rareș Bogdan se zbate degeaba pe Realitatea tv să se dea bine cu noul Împărțitor de ciozvîrte prezidențiale:

Aglomerația la  lins crește de la o oră la alta!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

33 comentarii pentru articolul „Gîndul de marți”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *