România a câștigat meciul contra Ucrainei cu 3-0, în primul meci al grupei E de la EURO 2024

Gîndul de Breaking News

Eliberarea lui  Dan Voiculescu ar putea provoca Revoluția anti-Ponta la urne

Azi se judecă la Curtea de Apel  București constestația lui Dan Voiculescu la sentința de 10 ani închisoare. Spre stupoarea doar a celor care nu știu ce judecători au făcut asta – Viorica Costiniu și Dan Lupașcu – constestația a fost admisă. S-a ajuns la paradoxul că doi magistrați judecă decizia dată de colegi de la aceeași instanță. Pentru Revoluția prin vot, singura care poate răsturna scorul din primul tur e nevoie de un eveniment intern sau extern în genul deciziei lui Viktor Ianukovici de a refuza Uniunea Europeană. Experiența Maidanului de la Kiev ne arată însă că-i nevoie și de sprijinul Occidentului, atît prin Servicii secrete, cît și prin mediatizare în lume. Nu se întrevede o asemenea posibilitate, cîtă vreme România e parteneră a Americii.

Singurul eveniment care ar putea declanșa Revoluția la vot ar fi eliberarea lui Dan Voiculescu ca urmare a procesului de la Curtea de Apel din 11 noiembrie 2014, Proces avînd drept judecători pe Viorica Costiniu și Dan Lupașcu, magistrații Corupției din România. Cererea de judecare a contestației a fost admisă de acești doi judecători – o bizarerie – și, din cîte se vede, Trustul lui Dan Voiculescu pregătește terenul pentru achitarea coruptului. O sentință favorabilă lui Dan Voiculescu ar putea provoca Revoluția anti-Ponta la urne.

Atenție!
Azi Victor Ponta ar putea să piardă totul: Președinția, șefia Guvernului, Șefia partidului.
De dragul Marelui lui Protector Dan Voiculescu!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

24 comentarii pentru articolul „Gîndul de Breaking News”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *