Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Gîndul de Breaking news

De ce-am plecat marți seara din emisiunea Jocuri de putere de la Realitatea Tv

Cine va fi avut curiozitatea să urmărească ediția de marți seara a Jocurilor de putere de la Realitatea Tv va fi  remarcat că la un moment dat am dispărut.
Nu, n-a fost o eroare tehnică.

Pur și simplu i-am trimis eu acasă pe cei din echipa postului, veniți să asigure transmisia prin satelit, furios de capcana care mi se întinsese.
Lucrurile au stat așa.

Spre seară, discutînd la telefon cu Rareș Bogdan, i-am spus că am fost unul dintre cei implicați în scandalul Bilețelului roz.
Și am căzut de acord că bilețelul se vede azi, cînd avem o altă percepție asupra Justiției, drept o clară încercare de influențare a unei anchete penale în care era implicat prietenul și sponsorul lui Călin Popescu Tăriceanu, numitul Dinu Patriciu.

Rareș Bogdan m-a rugat să particip la emisiunea despre Bilețelul roz în ipostaza de om care a fost implicat și a scris nu mai puțin de cinci editoriale despre acest scandal, unul în care-l somam pe Traian Băsescu să spună dacă acest bilețel există sau nu. În urma  presiunii mediatice, la care am contribuit și eu, Traian Băsescu a ieșit pe 17 ianuarie 2014 și a arătat bilețelul.
Zis și făcut.

Numai că după ce am fost lăsat să îngaim ceva despre scandalul din 2007,  subiectul bilețelului roz a dispărut pentru a-i lua locul o emisiune stranie:

  1. Un elogiu adus lui Călin Popescu Tăriceanu de Ludovic Orban, de mă face să cred că sîmbătă,  la Congresul PNL, Călin Popescu Tăriceanu va fi ales președinte al PNL;
  2. O execuție ca la carte a lui Traian Băsescu, avînd drept solist pe MRU.

Așa cum am mai spus și scris, urmăresc Scandalul Fratele Președintelui cu răceala cu care am urmărit, de la căderea lui Ceaușescu încoace, toate marile și micile diversiuni din România.

Că va demisiona sau că va fi demisionat, că va supraviețui sau că va fi executat, nu-mi trezesc nici o emoție. Ca jurnalist cinstit însă, în dezbaterea despre Scandalul Fratele lui Traian Băsescu nu pot fi decît:

  1. Adept înverșunat la rămînerii la fapte, la faptele dovedite și nu la cele presupuse;
  2. Dușman al conspirațiilor puse la cale împotriva cuiva, fie acesta cel mai mare dușman al meu.

În 2009, am părăsit Antena 3, unde mă manifestasem ca un adversar al lui Traian Băsescu- atotputernicul, pentru a nu fi implicat fără să vreau în ticăloșiile pe care le punea la cale Trustul, parte a Coaliție politico-mediatice Jos Băsescu!

Acum, am impresia că se încearcă implicarea mea, fie și prin capcane precum cea de marți seara, într-o diversiune a unei Coaliții politico-mediatice avînd drept țintă Forțarea demisiei lui Traian Băsescu.

Stimați confrați!
Faceți ce vreți pentru ca scopul Coaliției să fie atins!
Pe mine însă, vorba din popor, nu mă aveți de mușteriu!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

43 comentarii pentru articolul „Gîndul de Breaking news”

  • A fost o emisiune slaba, intrucat domnul Ludovic a monopolizat discutia, si cred ca a avut si o aduienta slaba, pe masura credibilitatii pe care o are dl. Ludovic.

  • RESPECT MAESTRE. Ati ramas acelasi om vertical si nu v-at lasat angrenat in cloaca politico-mediatica.

  • Maestre m-am miratca ati acceptat pozitia la Realitatea .Personajul R.Bogdan este o gogoasa umflata de diverse interese nu este jurnalist de aceea m-am mirat ca prin prezenta si prestatia dvs l-atigirat

  • Maestre , nota 10.

  • Asa cum afirmam intr-o postare anterioara,Ion Cristoiu este in acest moment singurul jurnalist lucid si obiectiv care simte pericolul care ne paste peste cateva luni.Se pare ca nici politicienii care se dau de dreapta ,nici jurnalistii din anturajul lor,nu au invatat nimic din trecut sau mai exact din perioada 2000-2004.Traiesc cu iluzia ca acele vremuri nu se mai intorc.

  • MRU este un cacacios El crede ca atacindu-l pe Basescu il primeste PNL in partid.Fara Basescu era un profesor anonim. .Facerea de bine e f…..a de mama.Ce hal de om!Cit il priveste peOrban ,nu merita un comentariu.

  • Am fost pana mai ieri fan al omului de televiziune,Rares Bogdan dar omul asta ma dezamageste de la o zi la alta.De asemenea,Cristian Tudor Popescu.

  • Bravos natiune, zau ca imi place pozitia dv., maestre!

  • Plecarea de la Antena 3 a insemnat, in fapt, o schimbare radicala a discursului: aici e problema.

  • Felicitari, maestre. V-ati fi discreditat continuand sa girati slabiciunile nepotrivite ale lui Bogdan fata de PNL.

  • Alt sobolan care paraseste corabia lui Traian Basescu: MIHAI RAZVAN UNGUREANU zis si MRU!… (oribil!)

  • Domnule Cristoiu, prin faptul ca va expuneti parerile, credinta dv – normal ca personala, subiectiva, bazata pe rutina dar si pe fler sau educatie – despre adevaruri sau dedesupturi intr-un eveniment politic si pe fbk, trebuie sa va bucure … Cine v-a indemnat, sfatuit, sa incercati si aceasta platforma de comunicare a avut inspiratie, din pacate sunteti epigon, voiculescu deja a socializat la propriu cu „cititorii” blogului sau, a dat si premii dar, din experienta proprie, cenzura in draci disperatul, era lovit de autofilie ipochimenul … E posibil stimabile sa fiti vazut p’aici, perceput si inteles corect sau nu, chiar dezavuat mult mai mult decat va inchipuiti in comparatie cu participarea dv la un show politic la A3, B1 sau mai nou, la Realitatea tv … Tot din experienta proprie sau mai bine zis, un autodenunt … nu v-am urmat emisiunile cand ati renuntat la colaborarea cu B1, sunt fan Radu Banciu dar nevoia, adictia, de umorul si interpretarile dv contextuale, de pragmatismele machiavelice din chibiteala „gogosarului” Ion Cristoiu m-au facut sa va trec blogul la aprecieri !!

  • Felicitari maestre, ramaneti singurul mare jurnalist care-si urmeaza firul meseriei si nu o tradeaza de dragul diversiunilor. Mie mi se pare dubios ce se intampla la Realitatea, un fel de-a face jocurile marii aliante a penalilor, mai subtil, cu mici intepaturi spre PSD, dar in momente decisive in favoarea Aliantei anti-justitie. PS. Inteleg ca este polticos cu dvs. personajul Rares Bogdan, dar e mai mult decat unsuros. Un provincial care se lauda cu numere de ministri in agenda, care prezenta Vanghelionul, care e jurnalist afacerist, adica nu mai e jurnalist, mi se pare de nefrecventat.

  • Felicitari ptr ATITUDINE, Maestre! Aidoma dumneavoastra ar trebui sa reactioneze orice OM cu ”coloana vertebrala” si caracter integru in dotare… si orice mascul pursange roman AUTENTIC, detinator de boase, care NU foloseste drept scuza sau pretext, traditionalii ochelari de cal! 😉

  • Felicitari dle Cristoiu ,am urmarit emisiunea pana la un punct si am banuit motivul disparitiei dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *