Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Gîndul de Breaking news

E chiar atît de imposibil ca Monica Macovei să ajungă Președintele României?

Monica Macovei și-a anunțat demisia din PDL sau, mai bine zis, din PNL, deoarece PDL a dispărut, dizolvat, ca picătura de cerneală în butoiul cu apă chioară, în așa zisul PNL.
Nedumerit că Monica Macovei nu demisiona din PDL și, mai ales, că Vasile Blaga nu se grăbește s-o dea afară, scriam cu ceva timp în urmă pe cristoiublog.ro următoarele:
Pentru a dovedi că e Monica Macovei și nu Victor Ponta, Monica Macovei are la dispoziție un gest simplu:
Demisia din PDL.
O va face?
Tare mă tem că nu.
Și tare mă tem că deontologii și deontoloagele din presă și din societatea civilă vor găsi în această șmecherie a Monicăi Macovei un nou prilej de a o mai lăutări nițel.

Monica Macovei a demisionat din PDL.
Nu pentru că mi-a contrazis scepticismul, mă grăbesc eu să scot un Gînd de breaking news din această știre, ci pentru că Declarația Monicăi Macovei, dată cu acest prilej, mă face să cred că s-a întîmplat ceva:
Monica Macovei își ia candidatura în serios.

Argumentele convocate de ea pentru a justifica demisia alcătuiesc un Program politic  bine închegat, cu care poate fi cîștigată Președinția României, dacă ne gîndim la disperarea unei uriașe părți a electoratului în fața bordelului cu ștaif care e politica românească de azi.

Această parte a electoratului, dezamăgită și de șerpuirile lui Traian Băsescu, poate găsi în Monica Macovei candidatul care-i satisface nevoia de  minimă radicalitate într-o politică definită prin negustoriile de bodegă.

Încep să cred că-n spatele Monicăi Macovei stau forțe interesate în continuarea cu brio a întăririi statului de drept, a luptei împotriva cancerului corupției, în alungarea putorii politice din România de azi.

Forțe mult mai importante decît deontologii și deontoloagele care întrețin Cultul personalității Monicăi Macovei.
E chiar atît de imposibil ca Monica Macovei să ajungă Președinte al României?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

37 comentarii pentru articolul „Gîndul de Breaking news”

  • Daca inca sunt romani care-si doresc stabilitate si intarirea statului de drept atunci se va vota masiv Monica Macovei , insa daca ne lasam pe mana asistatilor sociali si celor care urmaresc doar majorarea pensiilor si salariilor la bugetari atunci romania va pierde si se va indrepta spre comunism ca tot este pe placul lui Ponta.

  • ERAM CONVINSA CA NU S-A TREZIT INTR-o DIMINEATA si a decis..
    CRED CA SUNT MULTI IN SPATELE MONICAI MACOVEI..
    europa sua basescu si sistemul bun din Romania !

  • Şi dacă iese ce se întîmplă? O suspendă „cinstiţii” imediat ! 30% cvorum se face doar cu cei care i-au ajutor social !

  • Este intr-adevar imposibil. Nu este potrivita pentru acest post. Si nu are niciun partid in spate.

  • Klaus Iohannis”Nu te poti imbogati ca primar. Dar exista posibilitati
    nelegale – sau imorale – de a te imbogati”.
    „Sunt din alt film, cum se spune, asa, colocvial”
    „Cele 6 case le am din meditatii”
    „A fost un experiment didactic”
    „Am spus de mai multe ori: eu nu fac lucruri în politica anti-Băsescu”
    „Am fost sofer si sotia translator cand niste canadieni au venit in
    Romania sa adopte copii”. sau celebra …Sunt un politruc”.
    ” investitii imobiliare pentru ca nu am copii si astfel nu am cheltuit bani pentru educatia lor, nu am platit meditatii, nu am cumparat rechizite si nu am contribuit la fondul clasei”.Cum naiba sa aiba cineva incredere in el ? :)) Ceea ce colegii sai din alianta prezinta ca fiind „dificultati în comunicare” sunt de fapt neconcordante între minciuni.De ce minte Iohannis asa, fara rost, nu stim, dar cu siguranta atunci când ne va explica motivele sale, va fi tot o minciuna.

  • În primul tur ia mai puţin decât Elena Udrea

  • monica macovei a reusit performanta sa-l depaseasca chiar pe basescu la ura si antipatie,

  • Felicitari MAESTRE sunt an asentimentul dumneavoastra !!!!!

  • „Argumentele CONVOCATE” (sic!), maestre???
    Văleu!

  • Aparatura de partid este POPORUL ROMAN daca vrem sa traim antro democratie europeana , suntem obligati sa votam MONCA MACOVEI.

  • si ce ne facem cu aparatura de partid, care ii lipseste cu desavarsire?:(

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *