Cancelarul Austriei: Ministrul de Interne a avut un deadline și vrea un nou calendar pentru România și Bulgaria pentru următoarea primăvară

Gîndul de Breaking news

Candidatul Penalilor – Victor Ponta – contestă sentința dată lui Dan Voiculescu!

După anunțarea sentinței în cazul Dan Voiculescu, slugile de la Antena 3 ale condamnatului au declanşat o nouă diversiune:
Prezentarea confiscării unei clădiri aparținīnd Coruptului drept īnchiderea Antenei 3.

Sentința se referă la clădire şi nu  la postul tv.
La o adică, dacă n-au bani de chirie, cei de la Antena 3 se pot muta în sediul Guvernului. Ar fi mai aproape de Ilustrul Fund numit Victor Ponta şi l-ar linge astfel mult mai bine .

Că măcelarii de la Antena 3 au găsit un nou prilej de diversiune nu e de mirare.
De mirare e că această diversiune ieftină a  primit girul premierului Victor Ponta.
Pe Facebook, iresponsabilul vesel a publicat un soi de mesaj de solidaritate cu jurnaliştii de la Antena 3, loviți de sentința de la Curtea de Apel.
Prin aceasta, candidatul PSD la preşedinție nu şi-a dezmințit  ipostaza de Preşedinte al Republicii Penalilor.
Acum candidează la Preşedinția României.
Ca s-o transforme în Preşedinția Republicii Penalilor!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

26 comentarii pentru articolul „Gîndul de Breaking news”

 • Rares nu se va schimba niciodata.S-a nascut si va muri jigodie.Acelasi aluat din care-i facut Ponta.

 • in timp ce DNA-ul are o activitate de remarcat, procurorul Ghimis Adrian de la Parchetul Curtii de Apel Timis tergiverseaza in mod ilegal dosarul 591/P/2013 cu tot probatoriul depus de mine la dosar !!! favorizeaza infractorii, accepta declaratii false ale notarului Morariu, care contrazic acte eliberate de autoritatile statului !!!!! _____ cum este permis sa existe asemenea procurori…….!!! in dosar se demonstreaza clar falsificarea actelor unei societati comerciale !!! _____ si surpriza: DNA Timis spune ca nu este de competenta lor…!!!! in caz fiind implicat si Registrul Comertului Arad !!!!!!! ______ ba mai mult: procurorul Ghimis face AFIRMATII MINCINOASE in ordonanta ce o da in caz………..!!!!!!!!!

 • Dupa ce l-ai pupat an fund atata
  timp pe varan,esti jalnic I.Cristoiu.

 • Varaneii vor sa atraga simpatia telepoporului privitor la Haznale.

 • Se crede un fost mare procuror……

 • bine spus…

 • Pai plange papitoiul ala de Rares Bogdan, pt ca e suparat stapanul lui, Gusa, colegul de unitate al lui Voiculescu.

 • Si Rares Bogdan plinge.Nici Cosmin Guse nu este in apele lui.

  • Rares Bogdan bate campii, nu ma asteptam de la el …Nu mai am asteptari de la Rares Bogdan, am crezut ca este pe o cale buna, dar …

  • Este nascut rosu, se crede important si cind il are invitat pe maestrul Cristoiu.Tot timpul il intrerupe in emisiune ca sa iasa el in evidenta.Nici nu ma mai uit.

  • Ce a spus Rares Bogdan?

  • Dupa ce a spus ca e prea mare pedeapsa am schimbat canalul.

  • Rares Bogdan ii purta de grija si lui NASTAESE il compatimea ” saracul nu merta ce i se intampla, a fost cel mai bun premier „..CUM POATE TALHARUL DE NASTASE SA FII FOST UN PREMIER BUN………..BECHTEL, PETROM, A PRIVATIZAT TOATE CLADIRILE ISTORICE DIN STATIUNI, CARE ACUM SUNT IN PARAGINA…..TOTUL PE NIMIC. NU-MI SPUNETI CA A FACUIT SI BUNE (putine) de parca in fisa postului trebuia sa faca prapad.MUIE RARES, GADEA, BADEA, BASESCU,UDREA, PONTA……NUMAI JIGODII PE CAPUL NOSTRU

  • Nu se dezminte nici acum Rares Bogdan este si el de partea lor doar s-a spoit putin sa primeasca mai mare incredere in cei de dreapta, rusine sa le fie si lui si la Gusa.