Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Gîndul de Breaking news

Capetele încinse și proaste ale politicienilor români pun la cale tulburările la care visa Moscova!

În 2004, cînd sondajele au anunțat 50-50 scorul între Adrian Năstase și Traian Băsescu, Traian Băsescu a ieșit pe televiziuni și și-a proclamat victoria. El a amenințat  cu ample demonstrații de protest dacă Adrian Năstase nu-și recunoaște înfrîngerea. PSD-iștii, avînd Complexul străzii, au dat înapoi. Desigur, Traian Băsescu avea de partea lui trendul care-l ducea la victorie. O victorie minimă, dar victorie. E de remarcat însă că putea să aștepte pînă la anunțarea rezultatelor. N-a făcut-o, amenințînd cu strada.

În 2009, USL a contestat la Curtea Constițională rezultatele votului din diasporă, de la Paris, mai ales. Se vorbea de un troc între Traian Băsescu și Baconsky, ambasadorul nostru la Paris. Nu cred c-a fost troc. Totuși, numirea lui Baconsky ministru de Externe a dat naștere la suspiciuni nici azi curmate. La un moment dat, la PSD s-a pus problema ieșirii în stradă. S-a renunțat, din același complex al străzii. Guvernul Boc a fost răsturnat în urma unei manevre la care au colaborat strada și televiziunile USL-iste. Mitingurile din Piața Universității și din alte locații, declanșate sub pretextul supărării pe jignirea de către Traian Băsescu a arabului idol al românilor Raed Arafat, au fost concepute ca factor de presiune gen Fierbe țara! De data asta PSD-ul n-a mai avut complexul străzii. Și a cîștigat.

Protestul față de situația din diaspora e legitim. Nu pot fi atît de chibiț al ACL ca să nu observ că Vasile Blaga, meșter la chestii de astea, folosește acest protest în scopuri proprii. Nu pentru a-l face pe Klaus Iohannis președinte, 10 la sută e un procentaj despre care Vasile Blaga știe că e practic imposibil de surmontat, ci pentru a rămîne în fruntea PDL în eventualitatea eșecului la prezidențiale. E limpede că Vasile Blaga și toată gașca din conducerea PDL, care au vîndut partidul de dragul nu numai al șefiei lor, dar și al libertății unora,  vor să creeze de pe acum justificarea neputinței lor prin Fraudarea alegerilor. Acesta e sensul sloganului vînturat de Realitatea Tv și de site-urile electorale ale lui Vasile Blaga:
Alegerile în primul tur n-au fost libere!

Numai că din cîte-mi dau eu seama după incidentele de la Brașov, PSD n-are de gînd să stea cu mîinile în sîn. Va scoate și el oameni în stradă la contrademonstrații. Unde poate duce o asemenea nebunie, repet, declanșată de spaima lui Blaga de eșec, nici nu vreau să mă gîndesc.

Moscova se chinuie de mai mult timp să provoace instabilitate politică în România, țară care-i stă ca un ghimpe american în coastă. Se pare că e pe cale să-și atingă Obiectivul.
Acum ar fi fost nevoie mai mult ca niciodată de intervenția președintelui Traian Băsescu.
El nu candidează.
Teoretic, e cel mai în măsură să toarne o găleată cu apă rece în capetele încinse ale politicienilor.
Practic, nu poate face nimic.
E și el un biet chibiț electoral!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

22 comentarii pentru articolul „Gîndul de Breaking news”

  • va puneti cu Cristoiu?Omul stie ce va poate capul:ori noi, ori noi, daca nu strada e a noastra….

  • la Brasov au fost adusi oameni in special mai batrani cu Autocarele….oamenii au fost adusi de prin satele din jurul brasovului, din Codlea , Zarnesti…VINOVATI sunt Jandarmii care i-au lasat sa se manifeste langa cei care au avut o manifestatie aprobata pentru DREPTUL la VOT!!!!! Seful Jandarmilor de la Brasov TREBUIE DEMISSSSS….ca au permis incidente violenta la Brasov!!!!!De fapt asta e stilul PSD-ist de a asmutii romanii contra romani….Iata ca vedem adevarata fata a Presedintelui care isi zice ca Uneste , cand ee Ponta- de fapt DEZBINA si instiga la violenta pe Romanii impotriva Romanilor…la fel cum proceda si ILIESCU si Nastase pe timpul guvernatii lor TOTALITAREEEE…NU am uitat de Piata Univesitatii, de Mineriadele lui ILIESCU!!!!!

  • Aproape de noi, in Turcia, au avut loc manifestatii si contramanifestatii. Iar Erdogan a castigat …

  • a fost o gresea;a iesirea PSD la brasov, dar nu se va mai intampla

  • Pe cei de la mitingurile de la Cluj,Timisoara si alte orase …nu ia scos Blaga ..suntrti in eroare.!.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *