Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Gîndul de Breaking news

Ce voi urmări la Congresul Fuziunii

Nu puteam lipsi de la Congresul intitulat Fuziunea PDL-PNL care nu-i fuziune, ci doar Alianță.
Particip mai întîi la Convenția PDL și, mai apoi, la Congresul comun.
La fața locului fiind (am plecat pentru asta din Chioșcul de la Găgești), voi urmări atent atmosfera, dar și alte  fapte mici și mari pentru a vedea:

  1. MRU a venit în PDL pentru a fi în ultimă instanță adevăratul candidat al ACL la prezidențiale?
  2. Ce va face Monica Macovei pentru a transforma sindrofia de la Palatul Parlamentului într-o rampă de lansare la prezidențiale  ca independent?
  3. Sînt și lideri PDL sau PNL care se opun fuziunii, dar în buna tradiție autohtonă preferă să aștepte prilejul pentru a se revolta?
  4. Cît de mult va entuziasma sala Congresului comun Klaus Iohannis, candidatul Dreptei pe trei sferturi unite?
  5. Cît de serioasă e afacerea cu fuziunea pentru liberali, cei care pînă nu demult erau frați de cruce cu PDL-iștii?

Voi participa și al emisiunea Realității Tv de la ora 14.
Voi căuta să vă țin la curent de la fața locului cu propriile observații!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Gîndul de Breaking news”

  • Intr-o tara cu 93% populatie saraca,capitalistii mai au sanse sa castige ??? Trebuie sa fii prost ca sa iti ghiorlaie foamea in mate si sa votezi cu… dreapta !!!!!

  • Sper ca ceea ce a facut astazi MRU sa fie ultimul gest pe scena politica din Romania si sa nu mai auzim de el. Penibil !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *