Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Gîndul de Breaking news

E în plină desfășurare Operațiunea: Un obiectiv de interes național – Iohannis președinte!

Crin Antonescu a produs surpriza sezonului sîmbătă, 31 mai 2014, convocînd intempestiv o conferință de presă pentru a anunța că nu mai candidează la președinția României.

Din punct de vedere omenesc, acum, în viteză, nu putem decît să reamintim c-am scris despre jocul la ruleta rusească îndrăgit de Crin Antonescu.
Iată că și-a jucat, prin pariul nesăbuit cu 20%, destinul de om politic.

Din punct de vedere politic, decizia nu mă miră.
Dacă n-a fost șantajat, Crin Antonescu va fi realizat poate că se confruntă cu Operațiunea Un obiectiv național – Iohannis președinte!

La realizarea acestui Obiectiv și-au dat mîna: Traian Băsescu, serviciile secrete, DNA, ANI și, evident, ofițerii sub acoperire din presă ai tuturor serviciilor secrete din România: SRI, SIE, Doi și un sfert, Direcția de informații a Armatei.

Mi-am dat seama de asta încă de luni seara, cînd m-am confruntat, a treia oară postdecembrist, cu o tipică situație pentru idiotul de mine:
Cea de a mă trezi într-o piesă de care n-am habar!

Cine  stă în calea realizării acestui așa zis Obiectiv național sau mă, rog, e bănuit c-ar sta – spun, așa zis, deoarece nu e prima dată cînd forțe fără transparență din istoria țării încearcă să-și impună voința invocînd Obiectivul național – e călcat în picioare.

Am văzut deja primele victime:
Crin Antonescu, obligat să iasă practic din politică, după ce, de dragul funcției de Președinte, a făcut toate compromisurile.
Elena Udrea – executată duminică și luni de presa de Dreapta.
Sorin Oprescu – vizitat pe neașteptate de către DNA.

Cine va urma?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

50 comentarii pentru articolul „Gîndul de Breaking news”

  • Vlad Ionescu Gresesti cu referire la caracter ca la servicii habar n-am. dar in 2012 el a presat suspendarea si parca-l apucasera toate nabadaile la mirosul fotoliului de presedinte pentru care nu mai avea pic de rabdare sa astepte.

  • Vlad Ionescu Gresesti cu referire la caracter ca la servicii habar n-am. dar in 2012 el a presat suspendarea si parca-l apucasera toate nabadaile la mirosul fotoliului de presedinte pentru care nu mai avea pic de rabdare sa astepte.

  • Vlad Ionescu Gresesti cu referire la caracter ca la servicii habar n-am. dar in 2012 el a presat suspendarea si parca-l apucasera toate nabadaile la mirosul fotoliului de presedinte pentru care nu mai avea pic de rabdare sa astepte.

  • Vorbesti ceea ce nu stii,ea era in parlamentul european inainte sa o aiba de sotie

  • Marea si unica realizare a lui Crin : a folosit PNL sa-si bage nevasta in Parlamentul European.

  • Maestre,sa dai matale in securistii sub acoperire din presa care s-au luat de tanti Udrea??Alo,domn Tapalaga,Turcescu,Sorina Matei,Pora??se poate?Chiar,si toti la b1:-)deci,ala-i postul sri 😉

  • Oricarui viitor candidat la Presedintie, TREBUIE sa-i cerem sa se LEPEDE de actuala „democratie pentru Mafii”, si sa ALEAGA „democratia pentru Patrie” (pentru Cetateni), conform http://dumitrurizoaica.blogspot.com/.

    De ce?

    Pentru ca in actuala „democratie pentru Mafii”, politicienii pot fi LACOMI, MINCINOSI, HOTI, TRADATORI, ORESPONSABILI, NESIMTITI, etc.

    Cei ce nu se leapada de „democratia pentru Mafii”, sunt ..LEPADATURI!

    Cei ce ALEG „democratia pentru Patrie” (pentru Cetateni), cu toate rigorile ei, nu mai pot EXERSA Viciile indicate mai sus!

  • Cacarau a fost,Cacarau a ramas

  • Pai nu trebuie un nume tot in „escu”?Unul „pro”,la tot ce trebe,pentru cine’l propune,sustine si scoate in post,nu?Apropo’ ,anul ăsta cine numără voturile?

  • Vedeti, voi, oameni buni,..idealismul imi spune sa votez cu Emil Boc, realismul, cu Daniel Morar, americanii…cu Cristian Diaconescu. Ghici cu cine votez? :))

  • L-am preferat dintotdeauna pe MRU!!! FUnctia de presedinte i se potriveste manusa!!!

  • Maestre, daca v-a luat prin surprindere miscarea asta atunci am rezerve fata de viziune dvs. Recunosc ca am anticipat-o de prin iarna dupa ce am citit un articol al dvs referitor la siguranta discursului lui Crin. Acela, impreuna cu arestarile din randul sforarilor PNL(Fenechiu, Rusanu, Vlasov), m-a facut sa vad aceasta evolutie. Recunosc ca ma asteptam la schimbare in septembrie…la ora de maxima audienta

  • Sa nu-l fi realizat pe Diaconescu presedinte – desi, cred ca l-as prefera pe C.Diaconescu

  • Domnule Ion Cristoiu, cu tot respectul, nu cred că PNL va da anul acesta candidatul pentru Cotroceni…

    • presedinte va fi ponta. fara Crin are cale libera. chiar acesta a fost jocul koabitantilor, sa il scoata pe crin din joc. au cale libera, le statea in cale…trist e ca indepartarea lui Crin s-a realizat cu prostia poporului votant

  • Si daca Johannis se imbolnaveste……subit , in ultima clipa ?

  • Cacarau a renuntat pentru ca si-a dat seama ca nu are nicio sansa de a deveni presedinte in toamna. In pofida SRI, ANI, DNA, a lui Traian Basescu a lui Luke Skywalker sau a Imparatului Intergalactic. Se vede clar din avion, din rachetele SOIUZ, de pe Statia Spatiala Internationala ca Johannis e singurul care-l poate invinge la toamna pe Dottore Tontache, maimuta gangsterilor rosii.

  • Acum vedem de ce a fortat 20%.Trebuia sa se retraga dar nu acum.Putea sa ajute dreapta incasind loviturile televiziunilor neprietene pe post de paratrasnet pina la comasare.PNL-ul avea nevoie de un membru de partid cu greutate care sa faca comasarea.A fugit,parca alungat de cineva din umbra.

    • sigur…hai sa mai incaseze vreo 5 luni zoaie in cap pentru ”boborul” roman. cred ca a incasat destul, sarcu, a ajuns si el la limita.sa vedeti ce bine o va duce dreapta fara el…la psd cred ca deja e petrecere…in sfarsit isi poate anunta si lasul de ponta candidatura

  • PS Si a mai realizat ceva azi dl Crin A. ; a aratat ca se poate si renunta la un interes, la un orgoliu personal de calibru maxim, pentru o cauza anume. Abila mutare.

  • Crin Antonescu, spre deosebire de Iohannis, Udrea sau Oprescu, si spre deosebire de tot ce exista la nivel de lideri politici, nu este omul sistemului, al structurilor. Stiam asta de f. mult timp si ma asteptam sa fie impiedicat in toate felurile. Este o mare pierdere chiar daca a facut f. multe erori, care insa nu l-au transformat intr-un ticalos sau intr-un om interesat de puterea in sine cum sunt toti ceilalti. Pur si simplu nu cred ca vom mai avea prea curand un civil, un adept autentic al libertatii si al democratiei, chiar si relativ naiv (vezi participarea la puciul din 2012), in fruntea politicii romanesti.

    • este adevarat ca nu era un om al sistemului dar, a avut perioade in care putea fi confundat drept un om al „institutiei” (Bagdasar).

    • Cu toate greselile sale, vom constata, mai devreme sau mai tarziu, ca am ratat o mare sansa de a sparge matricea pe care s-a construit politica romaneasca postdecembrista. Asemenea oameni sunt rari, iar ocaziile si mai rare. Crin Antonescu ar fi trebuit sustinut cu toate fortele si, in acelasi timp, criticat consistent fiindca are capacitatea de a asimila critica autentica.

    • nu putea fi sprijinit cu „toate” greselile sale ..

      din pacate (aici sunt de acord) sansa a fost ratata datorita propriilor sale apucaturi…

    • nu putea fi sprijinit cu „toate” greselile sale ..

      din pacate (aici sunt de acord) sansa a fost ratata datorita propriilor sale apucaturi…

    • nu putea fi sprijinit cu „toate” greselile sale ..

      din pacate (aici sunt de acord) sansa a fost ratata datorita propriilor sale apucaturi…

    • @Vlad: e acord cu Simona, aș spune că la ratarea șansei a contribuit însuși dl. Antonescu.
      În plus, dezinteresul față de puterea absolută pare a se explica, în cazul domniei sale, dintr-o incompatibilitate structurală cu puterea. Ceea ce nu l-a împiedicat, totuși, să viseze…
      Poate ar merita o șansă ca lider al societății civile. Dar pentru asta, ar trebui să facă un minim efort pentru a răspunde la acele întrebări pe care le aminteați. Asta i-ar da șansa unei (cuvât drag d-lui Antonescu) reevaluări.

  • toata lumea e multumita, nu dle cristoiu?? a3, ponta, psd, basescu, serviciile, analistii vanduti jubileaza. mai grav este ca suntem un popor alcatuit in majoritate de ”stupid people” care le tin astora isonul. brucan a fost un optimist, dle cristoiu…sa traim bine, fsn forever. eu nu votez pe altcineva in locul lui Crin- adica o alta marioneta a sistemului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *