Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Gîndul de Breaking News, joi, 24 martie 2016

Operațiunea Daniel Morar a fost sluga lui Traian Băsescu! duduie din toate dedesubturile

Duminică, 20 martie 2016, am comentat pe cristoiublog.ro, dezvăluirile făcute de Codruța Kovesi în ultimele sale patru interviuri despre cum a ținut în sertare DNA-ul lui Daniel Morar dosare grele de corupție.
Mi-era limpede, ca unul dintre cei care știe că sub steagul așa zisei Lupte împotriva corupției, grupuri politico-mafiote au pornit un Război ca al clanurilor din Cosa Nostra prin intermediul Justiției și Presei, că propozițiile Codruței Kovesi nu se refereau la neglijență în serviciu, ci la, vezi Doamne! complicitate între Daniel Morar și Traian Băsescu pentru ascunderea unor dosare incomode.

Încheiam textul cu următoarea profeție:
„Să mai spună Codruța Kovesi că nu l-a vizat pe Daniel Morar. Și e doar începutul în cazul lui Daniel Morar!”

N-au trecut decît patru zile și profeția mi s-a îndeplinit.
Joi, 24 martie 2016, a fost depus la DNA un Denunț menit a dovedi că Daniel Morar, la ordinul lui Traian Băsescu, a închis un Dosar de-al lui Crin Antonescu.

În România, profesia de prostituată nu-i trecută în nomenclatorul meseriilor.
Denunțul, făcut de un tip al cărui nume îmi scapă, deoarece e prea lung ca să fac eu efortul inutil de a- l memora, anunță ascensiunea unei noi profesii, ca și cea de prostituată, încă netrecută în nomenclator:
Cea de turnător.
La fel de veche ca și cea de prostituată, profesia de turnător la DNA, amintind de cea de turnător la fosta Securitate, se bucură în România de azi de o recunoaștere spectaculoasă.

După depunere, Denunțul a fost dat publicității, potrivit indicațiilor primite de la păpușarii care folosesc noua păpușă gonflabilă pînă cînd aceasta se va uza. Atunci, păpușarii îl vor chema la DNA și pe turnător, între timp acestuia găsindu-se un înlocuitor dispus să se facă de rahat în schimbul cine știe ce alviță dată să fie suptă.

E suficient să-l citești ca să te întrebi:
A cui operă din Grupările politico-mafiote e și Operațiunea asta?
Documentul lovește dintr-un foc pe :
Daniel Morar, pe Traian Băsescu și pe Crin Antonescu.
Documentul lovește însă și clasa politică.

Din el înțelegem că noi, ăștia de suntem civili, trebuie să înțelegem că războaiele dintre liderii politici sunt doar de ochii proștilor.
Păi, dacă și adversari precum Traian Băsescu și Crin Antonescu se ajutau cînd era vorba de Corupție, ce să mai spunem de cei care se confruntă azi politic?!

Concluzia e limpede:
În țara asta nu trebuie să ai încredere în nimeni. Nici în politicieni, nici în jurnaliști, nici în oameni de afaceri, nici măcar în călugări ascetici.

Vorba Alinei Petre, fostă Măgureanu, toți e ticăloși!
Singurii în care trebuie să avem încredere sunt sergenții majori.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

29 comentarii pentru articolul „Gîndul de Breaking News, joi, 24 martie 2016”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *