Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Gîndul de Breaking news, joi, 29 ianuarie 2015

Afacerea Elena Udrea – un semnal pentru Traian Băsescu să stea în banca lui!

Cum nu mă număr printre cei finanțați de Elena Udrea cu sacoșa, sunt liber să declar următoarele în legătură cu convocarea sa la DNA:

  1. Convocarea era un moment așteptat, dacă ne gîndim la campania de presă dusă de DNA prin parșivele scurgeri din dosare. Am zis pe undeva, pe la o televiziune de știri, că o convocare, chiar o arestare, e mult mai bună pentru Elena Udrea, decît situația de nici înecată, nici ridicată la suprafață.
  2. Luarea ei de pe stradă face parte din spectacolul de sunet și lumini la care se dedă DNA sub conducerea nefericitei Laura Codruța Kovesi, dependentă în activitatea ei de șefă de ceea ce-i livrează SRI. Trebuia să știm noi toți, muritorii, că Elena Udrea a fost adusă la DNA. Aștept cu nespusă nerăbdare, ziua în care și Codruța Kovesi va fi ridicată de pe stradă. Acest moment se va petrece doar în clipa cînd la SRI va fi numit director o femeie și nu una oarecare, ci una mai urîtă decît Laura Kovesi. La întîlnirea a două complexe muierești (să te ferească Dumnezeu de femeia fără succes la bărbați, dar deținătoare de mandate de arestare!), vor ieși scîntei mediatice.
  3. Fiecare politician are la DNA sau la SRI un dosar. Căruia dintre ele i se va drumul, depinde de crîncena bătălie pentru putere din România. După declarațiile lui Gabriel Sandu, ne-am fi așteptat să fie chemat la DNA Vasile Blaga, șeful campaniilor electorale ale PDL, cel care administra banii dați de miniștri pentru partid. Din cîte-mi dau seama, Vasile Blaga nu va fi chemat la DNA, ci la șefia Senatului. De ce? Pentru că structurile care l-au adus la Cotroceni pe Klaus Iohannis, autoare ale diversiunii din 16 noiembrie 2014, au interesul să-i consolideze puterea proaspăt alesului. Această Operațiune, practic o continuare a campaniei electorale, presupune ca Traian Băsescu să stea în banca lui. O ieșire a lui Traian Băsescu în spațiul public ar fi devastatoare pentru Gioconda de la Cotroceni. Structurile care au adus la președinție tabloul Natură moartă cu președinte viu îi dau semnale lui Traian Băsescu să nu cumva să iasă. Un semnal e și luarea Elenei Udrea de pe stradă. Și, din cîte se vede, Traian Băsescu a înțeles semnalul. Nu iese cu nici un interviu, nu va veni în fruntea PMP (e pregătit pentru asta Eugen Tomac), nu va înființa nici un partid.

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

17 comentarii pentru articolul „Gîndul de Breaking news, joi, 29 ianuarie 2015”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *