Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Gîndul de Breaking news

L-aș apăra și pe Victor Ponta, dacă ar fi acuzat pentru ceea ce face fratele

La 17.30 Traian Băsescu a făcut o Declarație de presă.
Eram sigur, cînd am aflat c-o va ține, că subiectul va fi participarea la Consiliul european, chestiunea cereri de a demisiona fiind tratată în plan secundar.

Despre participarea la Consiliul European, prea multe lucruri n-am de spus. Constituția îi dă dreptul Președintelui să meargă el sau să delege pe cineva. Victor Ponta murea să meargă pentru că e bolnav după hîrjoneala  la nivel internațional.
De aceea și vrea să ajungă Președinte.
Teoretic și practic, răspunderea e minimă. Avantajele sunt însă maxime.

În chestiunea fratelui îi dau dreptate lui Traian Băsescu. De altfel, cine m-a urmărit în aceste zile va fi văzut că poziția mea n-are nici o legătură cu persoana lui Traian Băsescu. Din principiu cred că persoanele trebuie să răspundă doar pentru ceea ce fac ele. A, dacă Traian Băsescu ar fi candidat, nu era exclus ca electoratul să-l sancționeze, după cum nu era exclus să nu-l sancționeze. De joi seara, de la Realitatea Tv, nu ostenesc să-i avertizez pe politicieni și jurnaliști:
Nu deschideți Cutia Pandorei în ce privește frații, copii, părinții, neamurile în general!

Istoria ne arată că neamurile se pot căsăpi între ele.
Nu e prea greu ca un neam de-al unui politician să fie folosit de dușmanii acestuia pentru a-i lovi imaginea.

De principiu, așadar, și ca om căruia nu-i place să se amestece în viața fiicei sau a fratelui (cred că sunt maturi și n-au nevoie de tutelarea mea!) voi apăra pe orice politician acuzat pentru ceea ce au făcut fratele, nevasta, părinții.
Îl voi apăra inclusiv pe Victor Ponta.

În lumea civilizată, frații, chiar și copii în raport cu părinții, au viața lor proprie.
Numai la noi, în Balcanii vecini cu Lumea arabă, frații sunt văzuți ca membri ai unui clan.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

19 comentarii pentru articolul „Gîndul de Breaking news”

  • PONTA peste tot, așa se cuvine, da’ doua chestii:pe când in kk(dk tot trebuie sa fie in tot locul) si pe cine va delega el vreodată in locul sau la vreo chestiune de genul in care tare s-ar duce acum, sau ne vom procopsi cu un președinte prim ministru?

  • Pentru toti pupincuristii basisti, care cred ca Romania nu va putea „supravietui”, fara BASE MONDIAL presedinte:

    Cum va explicati ca a fost posibil ca Romania sa existe atunci cand sarlatanul interlop Basecu NU ERA presedinte jucator (de barbut), si ce s-a intamplat cu voi de NU mai puteti concepe acum, existenta Romaniei fara ca acest BASE MONDIAL sa fie presedinte, tocmai acum cand este si ilegitim?

    Chiar nu intelegeti ca am DOVADA ca pe acest sarlatan, Romania NU l-a interesat niciodata, nici cat l-a interesat un picior al Elenei Udrea???

    DOVADA, este faptul ca de 10 ani nu a fost interesat de SOLUTIILE care puteau pune Romania pe o directie benefica, in care politicienii, inclusiv el, nu mai fi puteau sa fie LACOMI, HOTI, TRADATORI, IRESPONSABILI, NESIMTITI, etc.
    Numai eu i-am adresat, pe aceasta tema (dar nu numai) Scrisorile cu Nr.86/04-01-2005; Nr.11.270/03-05-2011; Nr.6009/10-04-2014; etc., la care nici nu s-a deranjat sa spuna DA sau NU!

    Cand SOLUTIILE prezentate vizeaza Interesul National, o asemenea nesimtire TREBUIE echivalata cu TRADAREA!

    Cate alte mii de Scrisori de la romanii inteligenti si patrioti, au fost aruncate la
    cos de acest BASE MONDIAL, in loc sa fi lucrat pentru Romania???

  • Choose FiveNineFour, curiozitatea zaludei… *** *** Maestrului??? Astept DOVADA… daca tot iti permiti sa i te adresezi la per tu… firesc este sa ai niscaiva drepturi… cel putin dobandite, nu crezi? In fond, orice agarici fara boase poate sa spuna orice… da’ poate ca a sosit momentul sa lecturezi Codul Bunelor Maniere, nu doar sa savurezi tabloide care-ti ofera doar deliciul culinar al mustelor! Cu toate ca trebuia sa o faci in urma cu niscaiva ani… mai bine mai tarziu decat deloc! 😉 Si spre dezamagirea-ti, Maestrul are cont pe fb abia din 26 octombrie 2013, spre socu-ti! Iar ”zgarcit” cum este, NU si-a platit like-urile! Ghici ce? Le-a castigat cu neuronii neatrofiati din dotarea-i! Si cu dragostea neconditionata si respectul celor ce adora munca-i si sunt indragostiti de joaca-i cu… cuvintele! 😉

  • Irina, au avut profesor bun… ce pretentii poti avea de la pupincuristii marionetei plagiatoare? De unde NU este… nici Dumnezeu NU asteapta! Grav este ca se inmultesc repede, aidoma unei contaminari… si sunt precum raia! Ii dai afara pe usa, intra pe fereastra… ii alungi si de acolo, intra pe horn… si din pacate, nu aduc nici macar o farama de posesivitate… de vreun cadou ptr strumfi… nici vorba… 😉

  • Si totusi… Ponta are nevasta, Maestre! 🙂 Nevasta are un tata… care, la randul lui, ”accidental”, este socrul lui Ponta… si povestea ar putea continua… da’ cunoscatorii stiu Legenda FamiGliei Ponta… iar pupincuristii vor exploda oricum si vor expune versiunea-i de HOT MINCINOS purificat, care dupa ce a folosit o doza de aghiazma, se crede cel mai diafan ingeras… 😉 Diadema-i lipseste… restul e can can… 🙂

  • asa e dar ce ne facem cu ilustrii …bercea ,izaura…mi-e sila de ce vremuri traim razbunarea ca-n manelele lui guta si salam

  • Dmn iesti basist din cap pana in picioare

  • Vorbesti numa” prostii nene Aurel. Nici tu nu stii ce spui !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *