cristoiublog.ro
Motto:
„În toate manifestările mele, în literatură, în presă, și în mica existență a bietului om am fost întotdeauna contra, chiar când eram obligat la pentru. Am fost un băț în roată. Fără să vreau.”
- Tudor Arghezi

Comandă online „Prizonier în închisoarea cărților”:

Gîndul de Breaking News, luni, 11 iunie 2018

O fotografie care intră în istorie

9 iunie 2018, Charlevoix, Quebec, Canada, reuniunea G7 a celor mai puternice state Occidentale

Războiul Germania – SUA, faza înfoiatului curcănesc. Urmează săritul cu pintenii?
Pe acest fond de destrămare transatlantică, Klaus Iohannis și Liviu Dragnea se bat pe „bretonul” Codruței Kovesi.


Clarificare

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe blog, precum și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu la Gîndul de Breaking News, luni, 11 iunie 2018

  • Aceasta fotografie spune tot. Cred ca am sa-mi vand masina germana si am sa compar una americana. Nu de alta, dar americanii sunt idioti tare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *