Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Traian Băsescu va candida la Primăria București!

Evenimentul zilei din dimineața asta reproduce următorul text postat de Traian Băsescu azi noapte pe Facebook:
„La RomâniaTv a revenit întrebarea pe care o primesc ori de cîte ori întîlnesc un ziarist sau un politician, cu privire la candidatura la Primăria Capitalei.
Cu certitudine o să fac ce trebuie, o să fac ceea ce se cade pentru un politician care a obţinut două mandate de parlamentar, două mandate de Primar General al Capitalei şi două mandate de Preşedinte al României.
În decizia mea am ţinut cont şi de faptul că sunt preşedintele unui partid nou, Partidul Mişcarea Populară (PMP), în care peste 85 la sută din membri nu au mai făcut politică pînă acum.
Decizia mea legată de candidatura la Primăria Capitalei este luată de multă vreme, dar nu consider oportun să o fac publică acum”.

Încă prudent, Evenimentul zilei n-are curajul de a spune lucrurilor pe nume:
Traian Băsescu va candida la Primăria Bucureștilor.

Dînd această știre, mă bazez exclusiv pe textul de pe Facebook, recunoaștere voalată c-a decis să candideze, pentru că:

  1. Mișcarea Populară e un partid nou, care trebuie promovat printr-o candidatură spectaculoasă precum cea a lui Traian Băsescu.
  2. E specialist în victorii electorale.

Argumentelor date de textul de pe Facebook le adaug următoarele fapte:
Duminică seara, la România Tv, Traian Băsescu a evitat să-l atace pe Marian Munteanu. Pe de o parte pentru că nu vrea să-și ostilizeze electoratul naționalist- ortodox, pe de alta, pentru că Traian Băsescu are interesul ca PNL să nu renunțe la candidatura lui Marian Munteanu. Cu un PNL avînd acest candidat, Traian Băsescu și-a asigurat voturile electoratului PNL.

Tot duminică seara, Traian Băsescu l-a atacat dur pe Nicușor Dan. Asta deoarece Nicușor Dan e cel mai primejdios adversar al lui Traian Băsescu.
De ce nu anunță acum candidatura?
Pentru că așteaptă ca Marian Munteanu să-și depună candidatura.

După opinia mea, PNL nu va renunța la candidatura lui Marian Munteanu.
De ce?
Pentru că liderii PNL știu de candidatura lui Traian Băsescu. Și preferă să-l sinucidă pe Marian Munteanu decît unul de-al partidului. Candidatura lui Marian Munteanu e gîndită ca pregătirea marii mutații spre Naționalism a PNL pentru parlamentare.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

31 comentarii pentru articolul „Traian Băsescu va candida la Primăria București!”

  • Mai nou seamana tot mai mult cu mama Omida si acest mare ,, analitic ” care in ultimul timp da numai prognoze mai ceva ca si cei de la meteo !!!

  • in sfarsit isi gaseste si PNL doctrina 😀 dar cum se impaca doctrina lor cu apartenenta la PPE? 😀

  • Nu va candida;nu-si permite sa manance „batalie” de la Marian Munteanu.Este mai subtil decat ilici si ataca indirect,inventand „secte”.Nu spun ca este SPERIAT ca PS-deii insa isi cunoaste „lungul nasului” !

  • D-le, Cristoiu, un politician expirat nu mai are nici o sansa nicaieri. Un expirat se duce frumos acasa, se joaca prin parcuri, da mâncare porumbeilor, etc…etc. Daca Basescu intra in cursa pt capitala, atunci are mari probleme……..cu creierul. Se va face de tot rahatul, vor râde si ciorile de el, va fi batjocorit in fel si chip. Cum sa candidezi pt capitala, când tu, Basescu, protejezi indirect hotii si borfasii acestei tari. Vezi cazul escroacei de talie europeana, UDREA. Ce sa mai caute acest om in politica? Are idei invechite, ne-ajustate la „ora” zilei. Acum tuna si fulgera impotriva DNA, SRI si a tot ce nu-i de acord cu el si cu borfasul de frate-su. Pazea, Basescule, zornaie, zornaie tot mai abitir ……..”bratarile”.

  • Maestre, nu va candida. Tocmai ce-a spus-o.

  • D-le Cristoiu, dati-mi voie sa va contrazic. D-nul Traian Basescu, tocmai, spune prin acea postare, ca nu va candida la primaria capitalei. 1. Enumera mandatele si functiile pe care le-a detinut, prin asta pare sa spuna, suficient, altceva nu-si mai doreste ca functie publica. 2. Faptul ca este presedintele unui partid tanar, cu 85 % oameni care nu au mai facut politica, il indreptatesc sa faca tot ce-i sta in putinta in a-i initia in tainele politicii. Si asta necesita timp, timp pe care nu l-ar avea daca ar deveni primar general al capitalei.Dar, nu mai este mult si vom vedea cine a avut dreptate !

  • Ne place sau nu, este singurul primar care a reusit sa curetze Bucurestiul de jegurile instalate post rev.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *