Novak Djokovic a câştigat Australian Open pentru a zecea oară. El va reveni pe locul 1 ATP

Prin eliberarea Elenei Udrea, Binomul SRI-DNA anunță asaltul final împotriva lui Victor Ponta!

Bag seamă că actul prin care DNA nu mai cere prelungirea arestului la domiciliu pentru Elena Udrea a stîrnit, în presa noastră militarizată, cînd nu e fomistă, uimiri de proastă-n tîrg. Uimiri din care izvorăsc, de obicei, explicațiile tembele.
S-a văzut în gestul incredibil al DNA victoria statului de drept, dacă nu chiar eșecul Binomului SRI-DNA în campania acestuia de a da cu cătușele peste bot oricui cutează să susțină că lupta împotriva corupției e un pretext de răfuială politico-mafiotă.

În realitate, Binomul SRI-DNA a transpus în practică principiul de care n-a ținut seamă Hitler:
Nu te bați pe mai multe fronturi în același timp!
Frontul principal și singurul care contează pentru Binomul SRI-DNA este forțarea demisiei lui Victor Ponta pentru ca rața mecanică Klaus Iohannis, care i-a cerut demisia să nu treacă drept curcă.

Prin urmare, Binomul SRI-DNA trebuie să închidă toate celelalte fronturi pentru ca, în perioada următoare, să se poată concentra, cu toate armele din dotare, asupra lui Victor Ponta.
Urmează asaltul final, altfel Klaus Iohannis rămîne cu onoarea nereparată.

Prin sprijinul acordat de Traian Băsescu, Elena Udrea constituia un front primejdios pentru Binom.
Vă imaginați ce-ar fi însemnat dacă Traian Băsescu, dușmanul de moarte al lui Victor Ponta, ar fi sugerat măcar că acțiunea DNA împotriva lui Victor Ponta pute a făcătură.
Nu numai că Traian Băsescu s-ar fi profilat ca un veritabil bărbat de stat, dar, mai mult, Operațiunea Debarcarea premierului cu ajutorul unei instituții represive, ar fi fost pusă la îndoială.

Prezent duminică, 14 iunie 2015, la Iași, Traian Băsescu a sărit în sprijinul Binomului SRI-DNA în afacerea Victor Ponta.
Marți, 16 iunie 2015, peste doar două zile doar, DNA renunță brusc la cererea de prelungire a arestului la domiciliu a Elenei Udrea.
Atenție!
Nu judecătorul a decis eliberarea din arestul la domiciliu, ci procurorul DNA, cel care, de regulă, cere cu ochii închiși măsuri dure pentru acuzat.

Și uite așa, Binomul SRI-DNA și-a asigurat sprijinul lui Traian Băsescu în războiul pentru debarcarea lui Victor Ponta.
Aștept cu maximă curiozitate reacția Elenei Udrea.
Se va transforma și ea, în semn de recunoștință fierbinte, din adversar într-un fan al Binomului SRI-DNA?!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

41 comentarii pentru articolul „Prin eliberarea Elenei Udrea, Binomul SRI-DNA anunță asaltul final împotriva lui Victor Ponta!”

 • Wow ce scenarita. Elena Udrea e lapte batut maestre, dosarul ei e beton, va ajunge la puscarie, de ce sa o mai tina in arest la domiciliu procurorii cand pot sa o puna sub control judiciar care nu se scade din condamnarea definitiva? De ce sa faca spagagista puscarie acasa cand trebuie sa faca la Targsor. D-aia nu au mai cerut prelungirea arestului la domiciliu, e trimisa in judecata, rechizitoriul e beton.

 • sunteti in forma , maestre!! va recunosc in cele din anii ’90!

 • CCR a decis :arestul preventiv dupa ce ai fost trimis in instanta este necostitutional .Articolul dv. nu are legatura cu realitatea ci continua o poveste despre binom…….etc.

 • Domnule Cristoiu tot ce aud de la dv. e Basescu, Udrea, Sri-Dna iar mai nou Ponta. Sunteti o persoana orbita de ura cu privire la unele persoane si slugarnicie jalnica la altele. Va credeam mai evoluat doar sunteti un mare intelectual. Sunteti ca si Valentin Stan, idei putine si fixe. Fiti realist nu partinitor ca bate la ochi chiar si la un prost ca mine. Va salut.

 • Nu mai avea sens prelungirea mandatului de arest la domiciliu. Oricum e trimisa in judecata si la o eventuala condamnare zilele in care a stat poprita in domiciliul de lux i se scadeau din pedeapsa …

 • Mandru ca sunt ROMAN dar,ma operez in strainatate.´´Victor Viorel Ponta´´

 • Si vai,ce o sa ii mai pling de mila lui ponta…Acum nu mai e lovitura de stat,cum ati zis?Daca era,era clar,aranjat si motiunea trecea,bun, a fost o presiune,dar nu lovitura de stat..,aiurea.Sau ca rus,nu a jignit intimplator,nu,cica,sa de-a o lovitura lui ponta,psd etc.,e asa greu de crezut ca a vorbit gura fara el,cum fac mereu,nu ca e,nu stiu ce scenariu?! Ati zis de ambasade ca ne da noua ordine,dar de faptul ca,insusi ponta le-a scris plingindu-se,dindu-se victima,nu ati zis…Iar acum,se opereaza in turcia,nimeni nu tipa ca de ce nu in tara,cum au facut tambalau cind T.B. s-a operat in strainatate. Ponta nu va pica,lumea uita,nu o sa se mai zica nimic si isi incheie mandatul.

 • Parerea mea este ca niciun om de buna credinta nu se indoieste de faptul ca Ponta trebuie sa plece de la guvernare (mai putin, desigur, votantii PSD). Johannis a sarit cu demisia premierului, dar a cazut intre scaune. Daca poporul nu poate forta demisia lui Ponta, efortul SRI- DNA se situeaza in afara functionarii statului de drept pe care, foarte adevarat, il sfideaza si Ponta.

 • bravo domnule Ion Cristoiu!!!(singurul jurnalist care a inteles povestea cu ALBANEAGRA)

 • Elena singurul lucru pe care trebuie sa il faci este sa taci.Basescu lucreaza pentru tine.

 • Dupa esecul justitiei, în cazul, Mariana Rarinca, DNA nu îsi permite nici o greseala. Imaginati-va, o achitare în cazul Udrea, ce scandal ar iesi.

 • In timpul asta, beneficiarul de fatada isi ia masina pe comanda cu scaune care maseaza si isi cumpara un stadion de fotbal, pe post de pat matrimonial, pentru modestul dormitor de 500 mp… un mizilic pentru bugetul tarii, ce-or fi acolo 1,2 milioane euro + 200.000 euro pentru renovarea vilei si cumpararea masinii. Sa traiasca, sa mai ceara !

 • nu-l mai cere pentru ca a fost declarat neconstitutional arestul la domiciliu. halal presa.

 • s-a cam blegit ofensiva impotriva lui nutzi, ieri era corupta suprema si maine s-ar putea sa o rugam sa ne scuze pt. deranjul pricinuit, daca ramane cu tot ce are cu pretul a 60 de zile de stat la comun cred ca i s-a meritat.

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog