Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Gîndul de Breaking news, marți, 17 februarie 2015

Luni seara, Traian Băsescu știa de presiunea pe care o va pune DNA asupra lui Victor Ponta prin descinderile de a doua zi, dimineața?

Traian Băsescu la un interviu-eveniment la TVR.
Vine vorba despre cele două luni de mandat ale lui Klaus Iohannis.
Zice Traian Băsescu:
Ce cred că nu se va realiza din dorințele domnului președinte Iohannis este să guvernezi cu un Guvern PNL, pentru că atât timp cât îl mângâie între cornițe pe premierul Victor Ponta, nu ai cum să generezi venirea la putere a PNL (…) Nu văd presiunea schimbării și nu cred că așa se poate produce declicul schimbării”.

Asta a fost luni seara.
Marți dimineața televiziunile de știri se dau în stambă cu un Breaking news:
Descinderi DNA la o firmă a cumnatului lui Victor Ponta, înființată de mama premierului.

Dar nu numai atît.
Televiziunile sunt anunțate de descindere cu mult înainte de a fi făcute, astfel că echipele de teren sunt la blocul în care se află firma mamei lui Ponta înainte de a veni știrea de la Ploiești.

Site-urile, televiziunile de știri, sunt inundate de documente și amănunte menite a dovedi că Grupul Infracțional al cumnatului lucra cu Grupul Infracțional al Elenei Udrea.

Șmecheria nu mă surprinde.
A fost folosită cu brio în cazul lui Traian Băsescu.
Se numește a Tîrcolirii.

La Traian Băsescu, a fost agățată Elena Udrea, o persoană apropiată. Diversiunea e simplă. Pe de o parte îl faci de rahat pe Traian Băsescu fără a-l aresta, pe de alta, îl pui într-o situație imposibilă: aceea de a se desolidariza de Elena Udrea sau de a o spriini.

La fel și la Victor Ponta. Pe de o parte îl faci de rahat dînd presei ca sigure multe documente, pe de alta, îl pui în situația imposibilă de a se desolidariza de familie sau o sprijini. Oricum o dai, tot rău iese.

A început punerea presiunii pe Victor Ponta pentru a-l face să plece și să aibă Neatinsul de la Cotroceni Guvernul Său?
Nu atît asupra lui Victor Ponta, cît mai ales asupra aliaților acestora.
De la Gabriel Oprea pînă la Kelemen Hunor, aliații PSD se gîndesc neliniștiți la sertarele de la DNA în care stau închise dosarele lor, potrivit principului KGB:
Dați-mi un om și-i fac imediat un dosar!

Întrebarea întrebărilor:
Luni seara, cînd a vorbit de nevoia presiunii asupra lui Victor Ponta, Traian Băsescu a dat o indicație sau știa deja de descinderea de a doua zi dimineața?

N.B. Efectul presiunii DNA își spune deja cuvîntul:

În Comisia senatorială pentru desemnarea judecătorului de la CCR, UDMR a trecut de partea PNL!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

16 comentarii pentru articolul „Gîndul de Breaking news, marți, 17 februarie 2015”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *