Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Lovitura pe care o pregătește Guvernului Dăncilă Klaus Iohannis cu ajutorul Parlamentului European

Într-un interviu luat de către Cătălina Porumbel la emisiunea Ediție Specială de la Antena 3, marți, 25 septembrie 2018, am vorbit despre scenariul pregătit Guvernării PSD de Klaus Iohannis cu ajutorul Parlamentului European.
Reproduc mai jos relatarea acestui interviu de pe site-ul DCNews.

În luna octombrie, România va fi supusă unui vot, iar de acest vot va depinde și ce se întâmplă în țară cu Guvernul, conform Antena 3. Mai mult, se pare că în aceeași perioadă sunt anunțate mai multe proteste. Jurnalistul Ion Cristoiu susține că isteria ar putea fi declanșată doar dacă se va cere activarea articolului 7 pentru România.

„Se întâmplă ceva și o să enumăr câteva fapte ciudate care arată că se pregătește ceva. (…) Domnul Dragnea a pus punctul pe i, știe și el anumite lucruri și anume că în grupul PPE, care e cel mai puternic, se încearcă să mute tunurile de pe Ungaria și Polonia, dar nu numai că sunt în PPE, ci pentru că sunt țări demult considerate ale Occidentului, din multe puncte de vedere, și mută tunurile pe o țară care e România, care nu numai că e condusă de socialiști, dar e România, din ’90 noi am fost oaia proastă a fostului lagăr socialist. Probabil că emoția va fi stârnită de acest vot. Eu încerc să îmi imaginez, dar e greu să îmi imaginez pentru că este chiar un coșmar, ce ar însemna un vot care să ceară activarea articolului 7. A cere oficial un vot ca în cazul Ungariei, nu înseamnă nimic, practic trebuie să se întrunească comisia, dar imaginați-vă ce isterie, și cu ajutorul manipulării prin presă, s-ar crea în România. Imediat s-ar spune că Dragnea ne scoate din Uniunea Europeană, că nu o să mai putem să călătorim fără vize, că nu o să putem să mergem în concediu, că cei din străinătate vor fi întorși acasă (…). Plecând de la premisa o emoție care ar putea să ducă chiar la demonstrații sincere, ar fi aceasta” a declarat jurnalistul Ion Cristoiu la Antena 3 la emisiunea „Ediție Specială” moderată de Cătălina Porumbel.

 „Se pare că și PSD-ul știe ceva”

„Că e ceva în neregulă, vă dau câteva exemple. Acea declarație ciudată a lui Dragnea de după CEx că el nu are nicio treabă cu amnistia și că o cere baza partidului. E clar că era un semnal pe care probabil îl are și Viorica Dăncilă, că în Parlamentul European ea se va angaja că nu va da o ordonanță de urgență. Dar ce e mai ciudat, sunt un fel de mici lăsări din partea PSD la legea Offshore, dar am citit o știre că ei sunt pregătiți, prin ordonanță de urgență, să modifice legile justiției, care sunt deja promulgate, în sensul celor convenite, sau observației Comisie de la Veneția. Se pare că și PSD-ul știe ceva și încearcă să contracareze. După părerea mea, dacă e pregătită la ăia să ne-o tragă și dacă Dragnea anunță că renunță la tot și dacă se întoarce Laura Codruța Kovesi la rugămintea lui Dragnea la DNA, tot merg înainte”, a mai spus jurnalistul.

Iohannis „va fi în stare de orice”

Întrebat dacă se poate ca președintele Klaus Iohannis să își dorească sancționarea României la Bruxelles, jurnalistul a declarat că nu a văzut nicio opoziție. „Până acum eu nu l-am văzut criticând acest lucru, sigur, nu va cere el asta. Când a venit premierul Olandei, în loc să îl pună la punct, a zis că abia așteaptă să ne critice Olanda. Eu nu am pomenit. (…) În această ambiție, în acest scop de a dărâma Guvernul, e în stare de orice. Așa că nu m-ar mira. (…) El va fi în stare de orice pentru ca 1 ianuarie să îl găsească pe el lider regional, european…”, a conchis Ion Cristoiu.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

22 comentarii pentru articolul „Lovitura pe care o pregătește Guvernului Dăncilă Klaus Iohannis cu ajutorul Parlamentului European”

  • Mestre, dupa cum zici matale pe acolo ar insemna ca aia sa dinamiteze si Romania dupa ce au pe cap Polonia si Ungaria. Ar fi un cretinism pur din partea lor mai ales in contextul actual in care si in Romania incetul cu incetul incepe sa suiere curentul AntiUE, tot mai multe voci ridicandu’se impotriva tratamentului discriminatoriu si arogant cu care suntem tratati, autisme voite la protocoalele ilegale si alte duble-standarde. Nu este exclus sa se joace cu focul, dar nu cred ca le da mana nici sa riste.

  • Toanta lui Dragnea îi numeste pe PROTESTATARI, PROTESTANTI, tocmai la Bruxelles!!!
    Asta meritam noi, fratilor: sa fim reprezentati în fruntea Consiliului Uniunii Europene de o cretina.
    Traiasca Dragnea si sluga lui analfabeta!

    • Arde, deci … 2019 se apropie … nici nu conteaza cine si prin ce mijloace îi va alunga pe mafioti si pe tâmpiti de la guvernare!

  • S-a matolit Roxana Roman 🙂 :
    ¨Păi, Maestre, cum (pula si pizda mamei lor de penali si corupti!) sa nu vrei sa vina UE peste ei sa-i dea jos, ca vad ca sunt prea putini oameni lucizi SI onesti ca sa mai putem scapa de ciuma rosie!?

  • Cernat: ¨Nimic nu justifică darea unei OUG pe amnistie, pt. că NU E NICIO URGENȚè
    Daca erai TU in parnaie, nevinovat, probabil ca aveai o alta abordare. 😛
    Dar ce pretentii sa ai de la un batran ticalos, mizantrop si fara empatie..

  • Anton Marcu. E tocmai invers decat zici. Amnistia iarta de pedepse pe cei care au comis fapte penale inainte de publicarea ei in MO. E vorba numai de fapte penale prevazute in Ordonanta de amnistie.

    • Da, măi, am … rectificat, mai sus ! E vreo problemă ? Dacă da, … aruncă si tu o … ‘piatră’ !

  • Pt ion baltag aka axon
    Chiar daca se va da oug privind amnistia, aceasta nu-si exercită efectul retroactiv , ci numai după data publicării în MO !

    • Teoretic, OUG intra in vigoare de la data publicarii in MO si isi exercita efectele pentru diversele tipuri de condamnari care sunt in executare. Ca doar nu se pot amnistia condamnari viitoare. Adica cele care inca nu s-au pronuntat. Logic, nu?

      • Ca sa fie clar, m-am referit la amnistie nu modificari sau abrogari ale incadrarii unor fapte penale, care ar presupune efecte viitoare asupra rechizitoriilor si deciziilor judecatoresti, dupa momentul publicarii in MO. Parerea mea de profan! Ma gandesc ca legea trebuie sa urmareasca si o anumita logica ca de-aia ne-a dat D-zeu creier. Asta de dragul discutiei, in general nu am parti-pris-uri!

      • Ba, cred ca da. Oriunde, in lume, se amnistiaza contraventiile/infractiunile deja consumate, indiferent daca au fost sau nu, procesate. Si asa e normal..

    • Scuze ! Ma refeream la gratiere, dar , ce să-i faci, mai greșește omul !
      Hai, aruncaţi cu pietre, acum !!!
      Dar, măcar sa fie d-alea … ‘preţioase’ !

  • Toata problema vine de la faptul ca nu e nimic transat pro sau contra Trump la Washington. Asa ca baietii de la Manastire nu stiu la cine sa se uite, la americani sau la nemti. Daca Trump ar fi avut toata puterea pe malurile Potomacului, nimeni nu ar fi indraznit sa se ia de noi, stiindu-se faptul ca Romania e cel mai fidel catel al Americii in Europa. Asa ca Manastirea, care de fapt conduce tara, ne-a cam pus cu curu intre barcute si deci, in mod sigur vom face baita in lac. Iar omul din deal va sta uscat si curat pe mal, ranjind satisfacut la consecintele ispravilor sale si ale calugarilor sai. Pana la urma, pentru poporeni, cu exceptia catorva pescuitori in ape tulburi, va fi cam tot aia, oricum avem antrenament in a fi ciuca batailor fie ca suntem, fie ca nu suntem vinovati. Oricum nu ne scoate nimeni din UE, cat timp mai sunt bogatii pe aici care mai fac cu ochiul ipocritilor de la Bruxelles. Nici sa vrem, n-avem nici o sansa, ca vorba aia, nu da drumul cainele osului celui gras. Decat in mintea unor inca visatori la roz-bombon-ul occidental. Paguba-n ciuperci. Iar presedinteala aia europeana oricum e o vrajeala maxima fiindca in UE se da clar ora exacta doar de la Berlin. Ce gluma sinistra!

  • Din păcate, chiar așa se se-ntâmpla, cu mijlocirea lui joianis si a ‘românilor lui’ !
    Uite așa vom sărbători centenarul, nu „încingând” grătarul, ci trăindu-ne … „coșmarul” !!!

  • Povesti de adormit copiii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *