Cancelarul Austriei: Ministrul de Interne a avut un deadline și vrea un nou calendar pentru România și Bulgaria pentru următoarea primăvară

Profeția mea s-a îndeplinit! Pentru Ziua de 16 noiembrie 2015, la împlinirea unui an de la venirea la Cotroceni, Klaus Iohannis are Guvernul Meu!

Victor Ponta a demisionat.
O dată cu asta, a căzut întreg Guvernul!

Gîndul meu de miercuri, 4 noiembrie 2015 purta titlu:
Ultimul asalt împotriva Guvernului Ponta! Pe 16 noiembrie 2015, Klaus Iohannis trebuie să aibă Guvernul Meu!
Acum, cînd ați aflat știrea privind demisia lui Victor Ponta, recitiți textul meu sau, dacă nu l-ați citit, citiți-l!

Veți găsi în el reprodus exact Scenariul prin care Sistemul, pentru a supraviețui și sub noul Președinte, s-a angajat în fața Raței mecanice că-i va da, de 16 noiembrie 2015, ziua aniversării unui an de la alegerile prezidențiale, Guvernul Meu.

Față de cele scrise în Gîndul anterior notez acum:

 1. Victor Ponta s-a scos.
  Într-una din rarele sale momente de inspirație, a demisionat.
  A intuit sau avea informații că demonstrațiile vor continua.
  Cu trecerea timpului, asumarea responsabilității pentru o Tragedie de care răspundeau alții – Gabriel Oprea – va curge în favoarea sa.
  Chit că lasă următorului Guvern o stare de spirit populară favorabilă pomenilor electorale.
 2. Victima absolută e Gabriel Oprea.
  Dacă ar fi fost inspirat, Generalul și-ar fi dat demisia înaintea lui Victor Ponta.
  Acum, trebuie s-o ia pe cont propriu.
  Asta dacă nu cumva Noua Securitate n-a pus gînd rău UNPR-ului.
 3. Cartoful fierbinte e în mîna lui Klaus Iohannis.

Despre sergenții majori mesianici din Noua Securitate am mai scris.
Am scris că în materie de spionaj sînt genii. În materie de politică sînt imbecili, ca toți militarii din Istoria României, în frunte cu Mareșalul Antonescu.

Pentru a-l da jos pe Victor Ponta sergenții majori mesianici și Divizia Presă a SRI, în frunte cu Digi 24 și Hotnews, au radicalizat electoratul lui Klaus Iohannis.
Dacă ar fi să credem Televiziunii SRI viitorii miniștri ar trebui aleși din rîndul Sfinților Apostoli.
Democrația, cîtă mai e, pînă nu se instituie o Juntă condusă de Generalii de la SRI, SIE și SPP, cere ca viitorul Guvern să fie ales tot din clasa politică.
Numai că această clasă politică e contestată de propaganda SRI.

Va găsi Klaus Iohannis un Guvern care să satisfacă exigențele morale radicale, de Revoluție bolșevică, ale electoratului său?
Mă îndoiesc.

În încheiere țin să precizez pentru cititorii acestui blog.
Misiunea mea e de analist rece al politicii și nu de propagandist de tip bolșevic al României lui 2015.
Cine vrea să nu fie manipulat ca un prost, să mă citească.
Cine nu, să se uite la Digi 24.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

68 comentarii pentru articolul „Profeția mea s-a îndeplinit! Pentru Ziua de 16 noiembrie 2015, la împlinirea unui an de la venirea la Cotroceni, Klaus Iohannis are Guvernul Meu!”

 • ELIBERAREA ROMANIEI&EUROPEI SE APROPIE!!!=https://www.facebook.com/groups/1471499679822535/?fref=ts 1 11.

  • ELIBERAREA ROMANIEI&EUROPEI SE APROPIE!!!=https://www.facebook.com/groups/1471499679822535/?fref=ts 1 11.

 • Modernul Nostradamaus !

 • incendiul de la clubul mortii nu a fost cumva premeditat, fara sa-si dea seama de consecintele mortii, astfel ca strada sa puna presiune pe govern si ponta, sa se ajunga la guvernul meu??? De ce acele artificii au fost directionate spre stalp sa se aprinda, de ce au fost artificii necorespunzatoare conditiilor salii,de ce, de ce, de ce, etc. MULTE DE CE.

 • Acum protestatarii ar trebui sa-si aleaga lideri sa propuna un program de actiune,sa ceara redeschiderea balconului de la Universitate,sa ceara infiintarea unei Noi Adunari Constituante,sa ceara demisia lui Mugur Isarescu,sa se organizeze in noi partide.O solutie ar fi alegerea unui Sfat al Inteleptilor format din 200 de mari personalitati care sa gireze un Prim Ministru si un nou Guvern.

 • Dl. Calin Georgescu ar fi prim ministrul de care avem nevoie acum !

 • exista si posibilitatea infiintarii in piata unui partid … 1 partid cu limta de varsta, max 35 de ani …. partidul va fi numit ’80 , respectiv in el nu intra decat cei nascuti dupa 1980 🙂 bafta

 • Rusine d-le Cristoiu.

 • Azi 04.11.2015
  Senatorii au respins aproape în unanimitate cea mai dură lege anti-corupție din România ultimilor 25 de ani.
  Legea propusă Parlamentului de liderul Partidului România Unită, deputatul Bogdan Diaconu, propunea închisoarea pe viață pentru corupție mai mare de 100.000 de euro, confiscarea totală și extinsă a averii, muncă în folosul comunității pentru cei condamnați, dar stabilește și faptul că faptele de mare corupție nu se prescriu niciodată, la fel ca și crimele.
  113 senatori s-au speriat însă de aceste pedepse și au respins legea la Senat, nefiind nici un vot favorabil legii propuse de liderul PRU, ceea ce era de așteptat având în vedere duritatea pedepselor. Rămâne de văzut ce vor spune cetățenii în fața acestui nou act de autoprotejare a politicienilor față de lupta anti-corupție!

 • Maestre,mare om mare caracter

 • Singurul jurnalist din Romania care il respect din suflet. Nu o sluga ca restul. Nu aservit antiromanilor.

 • da dl . Cristoiu ati avut dreptate, dar sa tragi foloase dintr-o tragedie nu-i totusi prea mult? devin malefici, incepi sa crezi ca a fost premeditat ceea ce se apropie de nebunie

 • tataie mergi la culcare,ai ramas in urma,lasa tinerii sa-si aleaga viitorul,esti bolnav de scenarita,nu ti-ar dauna programare la un psiholog

 • Maestre, cu tot respectul pe care vi-l port, ca un mare jurnalist ce ati fost, poate ca ar trebui sa va dati si dv. demisia din presa, ati inceput s-o luati putin pe aratura. Da’ rau de tot! Ce treaba au serviciile si Iohannis cu tragedia care a umplut paharul si a facut oamenii sa iasa in strada?!?

 • daca avem timp cred ca cel mai bine este sa le facem pe amandoua

 • Din pacate nu mai putem face nimic pentru cei care ne-au parasit in tragedie,dar putem cere (noului) Guvern,Parlamentului si Presedintelui Romaniei infiintarea de urgenta a unui Fond de Consolidare a cladirilor cu risc seismic (peste 400 doar in Bucuresti) ,pentru a salva vieti si a preveni o tragedie si mai mare.Datorita pericolului public pe care-l reprezinta aceste cladiri nu doar pentru cei care locuiesc in ele,dar si pentru cei care trec zilnic sau le acceseaza zilnic.Maestre Cristoiu sper ca veti sustine si dumneavoastra acest demers.

 • Digi 24 anuntau aseara ca sunt in strada 25 de mii de oameni….: D 😀 😀
  iRealitatea Tv chiar acum securistu Rares Boogdan afirma ca au fost 35-40 de mii….:)))))))

 • Domnul Cristoiu lasa impresia ca are 2-3 idei in cap pe care le foloseste in a explica absolut orice fenomen, de la incalzirea globala la demisia guvernului Ponta. Scleroza e necrutatoare, ce sa-i faci.

 • Nea Cristoiu esti un idiot !

 • Felicitări !

 • Guvern PNL nu se poate dacat daca vrea psd! Orice premier propus de Iohannis trebuie sa „treaca” in parlament!

 • daca nu il ajuta capul, il ajuta servicii.le..acum poate sa doarma linistit , USL-ul guverneaza iar serviciile dicteaza!

 • Nu sunt carcotas..dar m-ai suneti-mi inca o profetie,adeverita sau viitoare !!!

 • Domnule mi-a placut mult cind ati spus la tv,cartofu fierbinte e la presedinte…hmm,sa vedem ce va face….nu am incredere,ca va face ceva corect…..

 • mestere,cred ca daca ati fost la Hollywood ati fost un foarte bun scenarist….=D

 • De ce il faceti rata mecanica?In Ameruca CIA de mai puternica si asa e in toate tarille.Nu va place Iohannis,dar de cine va place?De Ponta,un impistor?

  • Genunchi lui carmen stie de ce?

  • Doamna Maria Stere se pare ca nu reusiti sa pricepeti ca MAISTRUL Cristoiu nu scrie despre cineva pentru ca-l place sau nu-l place ci dumnealui incearca sa surprinda fapte si actiuni ale potentatilor politici precim si a societatii civile dincolo de masca afisata zi de zi

 • …Raed Arafat si a dus la caderea lui Ungureanu!
  Senzatia de deja-vu.

 • Ft bun articolul! La obiect.
  Interesant ar fi sa stim…( citi acoperiti au fost acolo)?
  Cam asa a fost si marsul acela pt

 • Mare dreptate ai avut maestre, dar daca vor fi alegeri anticipate eu il vad confortabil pe Ponta, asta daca nu intervine SRI ca in noiembrie 2014

 • Serviciile nu pierd niciodata…. democratia nu-i motor de schimbare … este doar o supapa pentru furia oamenilor CONCEPUTA sa permita politicienilor sa scape !!

  • ELIBERAREA ROMANIEI&EUROPEI SE APROPIE!!!=https://www.facebook.com/groups/1471499679822535/?fref=ts 1 11.

 • SUPERB,VA CITESC !

 • sper sa va inselati: daca „Guvernul meu” inseamna blaga gorghiu & CO atunci ne ia dracu pe toti