Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Gîndul de Breaking news

Victor Ponta – un pedofil electoral

Un telefon primit de la Rareș Bogdan m-a făcut să iau o batistă, s-o duc la nas și astfel pregătit să mă uit la emisiunea Eu pup poala popii. Popa pupă poala mea, zisă și Sinteza zilei, de la Haznaua 1, Haznaua 2 fiind România Tv, postul pîrîtului penal Sebastian Ghiță.

Îmi pun batista protectoare, ori de cîte ori condiția de analist mă obligă să mă uit la Antena 3 sau la România Tv.
Deschizînd televizorul, mi-am dat seama că batista nu ajunge. Pentru a face față mirosului de rahat venit dinspre emisiune, trebuia să apelez la o foaie de cort.
Pentru că de data asta, Sinteza zilei nu mai era un rahat pur și simplu.
Era un rahat uriaș.

Rareș Bogdan m-a împins să deschid televizorul  pe Antena 3 spunîndu-mi, indignat, că postul lui Dan Voiculescu încalcă legea fățiș printr-o emisiune în care gimnastele noastre sunt exploatate electoral de Victor Ponta și candidații PSD la europarlamentare.

Într-adevăr, deschizînd televizorul, am văzut un Mihai Gâdea cu vădite gesturi pedofile, un Victor Ponta făcînd reclamă deșănțată la Compania Petrom și patru momîi, zise și primii patru pe lista PSD, stînd în fund pe scaune și lăsîndu-se transmise în direct pe post de aplaudaci.

Despre această imensă mizerie morală și politică numită exploatarea electorală a unor copile, mai gravă decît exploatarea sexuală, de către premierul României se vor scrie – sper – multe rînduri.

Pe lîngă nerușinata slugărnicie a celor doi antrenori, care au acceptat ca tinerele gimnaste să fie  folosite pe post de afișe electorale, pe lîngă nesimțirea deja previzibilă a CNA, care nu va mișca un deget la această gravă încălcare a legii audiovizualului, tărășenia de la Antena 3 spune totul despre disponibilitatea lui Victor Ponta de a nu ține cont de nimic pentru ca lui și Famigliei sale să-i fie bine.
Nici de lege, nici de bunul simț, nici de Dumnezeu.

Nu altfel se explică această emisiune de pedofilie electorală.
Dacă acum, cînd cerșește voturile  românilor, iresponsabilul vesel e capabil de astfel de ticăloșii, de ce va fi în stare cînd se va cocoța în Dealul Cotrocenilor?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

28 comentarii pentru articolul „Gîndul de Breaking news”

 • Reclamati la CNA ! Antena3,Sinteza Zilei, 21:30, 19,05,2014

 • CA ATI ADUS VORBA DESPRE RAHAT :Sa locuiești in România apare tot mai evident ca e ca si cum ți-ai pune casa intr-o vagauna pe malul unui rău ce se revarsa des sau la poalele unui vulcan ce rade tot in cale de doua trei ori pe secol, sau la marginea unei păduri de unde-ți intra URSsul in curte. Sa fi contemporan cu Ceaușescu , Iliescu si Ponta si cu o masa de imbecili care te toarnă la securitate, aplauda minerii, te scuipa pe strada ca ești mai deștept sau mai harnic si îți confisca tot ce agonisesti intr-o viața in care ai tras din greu sa ii ți si pe ei in cârca e ca si cum Cel Viclean ți-ar confisca liberul arbitru. Dar dacă votul este singura cale sa schimbam ceva si renunțam la el, înseamnă ca suntem masochisti.
  Este evident ca s-a consolidat armata prostilor si puturosilor, dresata sa înjure si sa scuipe intelectualii si sa creadă voiculeste in promisiunile Hoților ajunsi Ofițeri, ca LE DAU si lor din taxele si impozitele pe care LE IAU de la cei ce produc! Si daca este așa, nu sunt mai deștepți alde Ponta cu armata lui dacă reușesc sa dezbine si,după ce au pus rahat in capul celor ce li se opun, ne fac sa strambam din nas ca totul pute? Nu zic ca nu au si astia putorile si orgoliile lor naturale dar sa bagi capul in nisip ca Struțul, pentru ca pute, este ca si cum ne-am preda fără lupta in fata puturosilor și Hoților. „O lupta-i viața deci te lupta!” ca viata de roman infrant e crunta!
  “Nu sunt mandru ca Romania este o tara ocupata de hoti si inconjurata de neprieteni dar asta nu inseamna ca exista un alt loc in lume unde ma simt mai acasa, nu inseamna ca imi voi trada vreodata stejarul din curte cu altul de aiurea sau ca imi voi trada greierii pentru greierii altora!”
  „Treisprezece ani de inchisoare … Aveam doar o hainuta de puscarias. Ne dadeau o zeama chioara si mamaliga fripta. M-au batut … M-au arestat acasa. Nici nu tin minte anul … Cand m-au anchetat am lesinat din bataie. Iacata ca n-am murit! Am stat la Interne trei ani. Am fost dupa aceea la Jilava, la Ocnele Mari si pe urma la Aiud. Eu ma mir cum mai sunt aici. De multe ori imi doream sa mor. Am avut mereu lasitatea de a nu avea curajul sa ma sinucid. Din motive religioase … Treisprezece ani! Nu pot sa povestesc tot ce-am suferit pentru ca nu pot sa ofensez poporul roman spunandu-i ca in mijlocul lui s-au petrecut asemenea monstruozitati”. Petre Tutea

 • plangere penala impotriva latrinei si a mitomanului,pt manipularea copiilor,plangere penala pt cna,daca nu ia nici o masura in urma acestei namernicii!!

 • Alianta Ponta/PSD+Antena 3 Trandafiri e o sursa de voma continua si arteziana.

 • cristoiu pune degetul pe rana. daca ponta face acum ce face, de ca va fi in stare cand va fi la cotroceni? groaznic!!!!!

 • Romani! In 25 Mai sa votam NATURAL, si VALABIL!

  Vot NATURAL, inseamna ca cei saraci sa voteze Stanga (adica PAS sau PDS, la pozitiile 13 sau 8), iar cei bogati sa voteze Dreapta, (adica FC sau Noua Republica, etc.), dar sa evite PMP-ul lui Nutzi+Base!

  PSD-ul sa fie votat doar de Camarila lui!

  Sa megem peste 90% la vot, si sa votam NATURAL!

 • oribil…si totusi cica in ultimul sondaj psd are 44%…cum credeti ca mai poate exista ceva curat si corect cu un asa procent enorm de „stupid people” ??

 • F bine scris. Cristoiu scrie extrem de bine. Dintre toate comentariile cred ca asta a fost cel mai bun.

 • :))))) gheatza la inima-i Ponta pt. voi de va atacati asa de rau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *