Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Gîndul de duminică, 1 ianuarie 2017

Tuturor cititorilor acestui blog, La mulți ani din Sicilia de piatră!

Pe vremea cînd cei din Moromeții discutau politică la Fierăria lui Iocan și nu pe Facebook, călătorul în străinătate trimitea celor rămași acasă vederi prin poștă. E drept nu de puține ori vederile ajungeau la destinatar după ce însuși expeditorul ajunsese deja acasă și le povestise celorlalți prin viu grai ce a văzut peste hotare. Asta nu micșora cu nimic emoția adrisanților cînd descopereau pe cealaltă parte a vederii scrisul de mînă al expeditorului.

Acum pe vremea Internetului, vederile ajung cît ai clipi la cei de acasă, care nu trebuie să facă un alt efort pentru a primi semnul din străinătate decît cel reclamat de un click.
Numai că ele sunt lipsite de emoția tradițională stîrnită de bucata de carton adusă de poștaș și mai ales de scrisul de mînă al expeditorului.
Conștient de asta, postez aici, pe cristoiublog.ro, împreună cu urarea de La mulți ani! mai multe vederi înregistrate de mine cu camera video în Sicilia, unde mă aflu într-o călătorie de cunoaștere.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

13 comentarii pentru articolul „Gîndul de duminică, 1 ianuarie 2017”

 • La Multi Ani! pentru Dvs si sotie, ganduri bune si momente minunate in anul 2017, fericire si multa sanatate!.
  Multumesc si pentru aceste imagini -file de istorie…. cu adevarat unice si frumoase. Prin aceste fotografii ne-ati purtat si pe noi cu gandul si sufletul in acele locuri frumoase.
  Am observat si pisicutele :grin:, „vedete” intr-un cadru deosebit, in care timpul parca s-a oprit pentru o clipa :wink:. Si cum eu iubesc pisicutele va multumesc inca odata.
  Va doresc o vacanta magica, o pagina din povesti …. pe care sa o cititi cu gandul si sa o traiti din plin cu inima 🙂

 • La multi ani, stimate domnule Cristoiu!
  Multumesc pentru articol si pentru imaginile minunate!

 • O spun din..propria-mi experienta : vizitand asemenea locuri realizezi cat de ”mici” suntem noi romanii si la capitolul.. ”realizari arhitecturale istorice care-ti iau maul”..!

  Pentru dl. Cristoiu (dar si pentru cititorii dumnealui): Un an nou fericit si imbelsugat..! La multi ani si multa sanatate..!

 • La Multi Ani !!! Domnule Cristoiu si fie ca anul 2017, sa va dea putere in munca Dvs.
  de -Istoric al Momentului – si nu numai. Sant convins ca veti venii si in 2017, cu scrieri
  si ganduri ale zilelor. Sa speram ca Furtuna din Apele Tulburi ale Politicos.ro se
  vor linistii in final, cu toate ca sant sceptic. Totul acum se va juca din ambitii prostesti, care
  nu folosesc poporului si in special Romaniei. Creeaza numai camp liber celor care
  isi ascut ghearele pentru prada numita Romania.

  PS : Fotografiile sant super, super. Va multumim !!!

 • La multi ani!

 • La multi ani !

 • La multi ani, maestre! Deasemenea si familiei dvs, inclusiv motanului!

 • La multi ani!! ???

 • La Multi Ani! Maestre. Cat mai multe articole si ganduri in 2017 si in anii care vor veni…

 • La mulți ani. Va mulțumesc pentru gândurile dvs. Va așteptăm acasă

 • De ce vreţi să vedeţi cât de mafioţi sînt ai noştri faţă de ei?!

 • La multi ani , dl. Cristoiu !

 • La Multi Ani d-le Cristoiu si tuturor cititorilor blogului! Sper sa avem si 2017 parte de ganduri interesante si comentarii civilizate.
  Am vazut in alte parti comentarii 90% injuraturi si jigniri. Ce pacat pentru ca de fapt este o oglinda a publicului care frecventeaza acele site-uri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *