Spania a câștigat Campionatul European de Fotbal, după ce a învins Anglia în Finală cu scorul de 2-1

Gîndul de duminică, 24 septembrie 2017

Autodenunț

Domnului Eduard Hellvig, director al SRI,
Domnului prim adjunct al directorului SRI, al cărui nume îmi scapă,

Există indicii temeinice pentru ca SRI să solicite și să obțină (evident, dacă n-a făcut-o deja) un mandat pe siguranță națională de interceptare și înregistrare a comunicațiilor electronice efectuate de jurnalistul Ion Cristoiu (mai pe românește, punerea sub ascultare a telefonului și supravegherea e-mail-urilor) în baza prevederilor legii 535/2004 privind prevenirea și combaterea terorismului și în baza legii 51/1991 privind securitatea națională a României.

În perioada 27 septembrie 2017–30 septembrie 2017, numitul Ion Cristoiu urmează să întreprindă o călătorie la Volgograd (Stalingrad) în Rusia, pentru a participa ca jurnalist la Ceremonia religioasă și militară de reînhumare în necropola de război românească a militarilor români de la Rossoșka, exhumați în acest an.

Într-un interviu aprobat de conducerea SRI, acordat Ziare.com, una dintre publicațiile care, alături de Digi Tv, Hotnews și Realitatea Tv, Servesc Patria, generalul Florian Coldea, referindu-se la dezvăluirile lui Daniel Dragomir, arăta:

„În acest moment există forţe interne şi externe care şi-ar dori servicii româneşti inhibate şi retrase în cazarmă, pentru ca unii să îşi realizeze planurile şi obiectivele, care nu au nimic de-a face cu interesele României. Din punctul meu de vedere, aceasta este cheia în care trebuie interpretate aceste atacuri.”

Țin să reamintesc că atacurile lui Daniel Dragomir menite a inhiba și a face să se retragă în cazarmă nu numai SRI, dar și DNA, precum și ofițerii acoperiți din presă, din politică și din justiție, au fost declanșate la o emisiune la România Tv la care Ion Cristoiu a fost, alături de Victor Ciutacu, cel care a pus întrebări provocatoare menite a obține răspunsuri care să aducă grave atingeri securității naționale.

Așa cum patriotic arăta generalul Florian Coldea și așa cum au susținut ulterior (tot patriotic) jurnaliștii patrioți, cei care Servesc Patria, prin răspunsurile date la întrebări, Daniel Dragomir a făcut jocul rușilor.

Punerea la îndoială a legalității zecilor de mii de mandate de ascultare pe siguranță națională cerute și obținute de SRI de la judecători patrioți, care, evident, și ei Servesc Patria, atacarea Patriotului Florian Coldea și a Patrioatei Codruța Kovesi, una dintre personalitățile pe care neamul românesc le naște o dată la un secol, încercarea de a compromite ziariști Patrioți, care sprijină prin scrisul lor Lupta SRI pentru asigurarea securității naționale și a DNA pentru curățarea țării de corupți, n-au fost întîmplătoare în emisiune.
Așa cum jurnaliștii patrioți au arătat, ele fac parte dintr-o vastă acțiune a unor forțe interne și externe avînd drept scop desprinderea României de Occident și aducerea ei în sfera de influență a Rusiei.
Răspunsurile care fac jocul rușilor n-ar fi fost posibile fără întrebările provocatoare ale celor doi moderatori – Victor Ciutacu și Ion Cristoiu.

Despre Victor Ciutacu voi vorbi într-un alt denunț.
Mă voi referi la Ion Cristoiu, cel care trebuie urgent pus de SRI (dacă n-a făcut-o deja) sub supraveghere totală, după acceptarea invitației de merge la ceremonia de la Volgograd.
Numitul Ion Cristoiu, așa cum au arătat ziariștii patrioți, a desfășurat și desfășoară o activitate publicistică în slujba știm noi cui:
Născocirea formulei Binomul SRI-DNA și a termenului sergenți majori mesianici, atacarea Sistemului sau Deep State, punerea la îndoială a Fecioriei Morale a Codruței Kovesi, critica contractului prin care România urmează să cumpere de la americani Rachete Patriot și alt armament modern în valoare de 5 miliarde de dolari.
Sînt acțiuni prin care Ion Cristoiu face jocul rușilor, dacă nu chiar acțiuni comandate de ruși.

Aș vrea să reamintesc însă în mod deosebit că prin criticile aduse Tovarășei de viață a Președintelui nostru drag, Ion Cristoiu a supărat-o pe Carmen Iohannis. Și din cîte se știe o soție supărată e o adevărată nenorocire pentru un soț. Întors acasă, în locul unei soții zîmbitoare, el întîlnește una îmbufnată. Și în loc să-și vadă de treburi, soțul trebuie s-o împace pe nevastă-sa. Iar cînd soțul e președintele României, o soție supărată e o lovitură dată independenței și unității patriei. Vă imaginați că în loc să se ocupe – cum spune Cozmin Gușă, un adevărat patriot – de consolidarea statului măreț dobîndit de bătaia pe umăr pe Peluza Casei Albe, consolidarea care constă în bătaia și pe celălalt umăr, Klaus Iohannis trebuie să ocupe ca pe buzele lui Carmen Iohannis să înflorească un zîmbet.

Din acest punct de vedere, există indicii temeinice că participarea la Ceremonia de la Rossoșka e un pretext al lui Ion Cristoiu de a se întîlni cu oameni ai lui Vladimir Putin pentru a primi indicații cum să lovească mai departe în instituțiile care asigură securitatea națională: SRI, DNA, Președinție, ziare și televiziuni de știri:

 1. Ion Cristoiu a mai fost la Stalingrad, la o ceremonie asemănătoare, în 25 octombrie 2015. Motivarea lui că merge a doua oară la Stalingrad pentru a realiza în vederea publicării în Historia a unui amplu reportaj despre amintirea Bătăliei de la Stalingrad de la finele lui 1942 e un pretext cusut cu ață albă. Ziariștii patrioți n-au nevoie să meargă pînă la Stalingrad pentru a scrie despre Stalingrad. Sunt atîtea lucruri care pot fi copiate de Internet!
 2. Costurile călătoriei sînt asigurate de jurnaliștii care fac deplasarea, în cazul de față Ion Cristoiu și Florian Bichir. Adăugînd banilor dați, oboseala călătoriei, București-Moscova, Volgograd și retur, e limpede că la vîrsta pe care o are – se îndreaptă spre 70 de ani – Ion Cristoiu nu putea merge la Stalingrad fără să fi primit ordin de la Moscova.
 3. Volgograd e un oraș rusesc. Ce dracu să cumperi dintr-un oraș rusesc? Dacă ar fi fost vorba de o deplasare la Paris sau la Londra, am mai fi înțeles. Dar așa să te duci la Stalingrad doar ca să scrii!

Acestea fiind spuse, închei strigînd ca Generalul Florian Coldea în interviul dat jurnalistei patrioate Ioana Ene Dogioiu:
Servesc Patria!

Pentru conformitate,
Ion Cristoiu


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

12 comentarii pentru articolul „Gîndul de duminică, 24 septembrie 2017”

 • Drum bun! 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳

 • Bun autodenunt. Sa ne asteptam la Autosesizarea la Autodenunt a Organelor Patriotice Abilitate si inscrise la OSIM, Cadastru, etc? Sa urmarim desfasurarea evenimentelor observand daca, Dulaii Maidanezi ai Patriotismului Romanesc , incep sa latre.

 • E si nu e de râs. Daca buna credinta a dlui Cristoiu nu ar fi proverbiala, daca ne luam dupa de cate ori a atacat domnia sa aliantele actuale ale Romaniei si modul de funcionare a serviciului secret vs zero critici la adresa rusiei in tot timpul asta….

  • Chestiunea cu rușii ,observ eu, este un fel de obsesie pentru foarte multi din conaționalii noștrii.Eu consider că această obsesie este întreținută in dauna intereselor economice ale țării noastre.In timp ce noi adoptăm ,la nivel de politică statală,o poziție aproape ostilă față de Rusia și drept urmare relațiile noastre comerciale sunt nesemnificative cu aceasta, state ca Germania,Ungaria,Cehia,etc, mai la vest de noi, fac ,bine merci ,afaceri profitabile pe o piata imensa cum este cea a Rusiei.
   Nu credeți că ar fi mai profitabil pentru noi sa fim mai pragmatici?.

  • „buna credinta a lui Cristoiu”.. Ba ratatule, ptr tine e Maestru,învață respectul, dacă niste scafandri de la Apa si Canal ti-au împrumutat candva pseudonimu asta „in apa se vede invers”, nu inseamna ca poti sa scrii orice.. Păi un jeg ca Ion Iliescu pe lîngă tine e ca bășina pe lîngă pempărs- îți trece mereu pe deasupra.Pînă și Iliescu..

  • Bai invers ,despre rusi stie si copilul de țața cat rau ne-au facut de-a lungul istoriei ,problema este ca ,,actualele aliante ” ne -au adus sclavi in propria tara ,iar cei care nu au ales aceasta optiune ,sunt refugiati peste granita ,vreo 5 milioane , spalatori de goaze de bosorogi vestici ,dupa Siria suntem pe locul doi la refugiati ,prin urmare ce sa lauzi ,adevarul crud asta e !

  • Bai invers ,despre rusi stiu si copii de țața ca ne-au cotropit amarnic in ultimii 300 de ani ,ideea este ,,actualii aliati ” , au reusit performanta sa avem 5 milioane de refugiati ,dupa Siria ,fara sa se traga vreun glont in tara plina de generali ,refugiati ce spala gaoaze de bosorogi vestici ,care sunt numiti pretentios diaspora …aista-i realitatea mon cher !

 • Vorbea cineva pe aici de invazia rusoaicelor tinere….

  • 😛
   Rodico, esti geloasa pe rusoaicele tinere? Lasa, ptr tine se ofera niste migrantzi tineri, fara nume si pasaport, ia-i acasa

 • 😛

  Maestre, vedeti ca aia nu au toate tiglele pe casa, daca i-ati rugat sa va intercepteze convorbirile, chiar or so faca. daca n/au facut-o deja

  Dogioiu, cine dreaq e asta? Credeamn ca Cokldea o sa dea interviu cel putin la un „NewYork Times” 😉

  • A deci plecati la Volgograd? La pariu ca Sereí va da si bani de drum si chiar mai mult, la urma urmei rusia e mare si merita vizitata toata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *