Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Gîndul de duminică, 25 decembrie 2016

Pentru ca Vladimir Putin să pună mîna pe secretele nucleare ale NATO, în 2011 agentul acoperit Akram Shhaideh a primit misiunea de a se căsători cu Sevil Cambek, cea care peste 5 ani, în 2016, sub numele de Sevil Shhaideh, va deveni premier desemnat!

Surîsul misterios cu care şi-a încheiat Klaus Iohannis anunţul că, deşi consultările s-au terminat, deşi în Parlament s-a format o largă majoritate, deşi Traian Băsescu l-a propus pe Eugen Tomac la mişto premier din partea PMP al Coaliţiei inexistente de Dreapta, el va desemna premierul „După Crăciun”, a stîrnit în presă multe interpretări.
Diversitatea lor îşi are cauza în credinţa că surîsul lui Klaus Iohannis e asemănător cu surîsul Sfinxului.

Ce-a vrut să zică Sfinxul făcîndu-ne cu ochiul?
Că-i plac şi lui pulpele turistei care-l trage-n poză?
Ce-a vrut să spună surîsul lui Klaus Iohannis?
După Crăciun, profitînd şi de sporul de inteligenţă pe care-l dau sarmalele şefilor de stat de stat români, va administra Coaliţiei PSD-ALDE o lovitură de să nu se vadă om cu om şi Liviu Dragnea cu Sevil Shhaideh?
Că după Crăciun va trebui să aibă și o consultare a tinerilor frumoşi şi liberi, dispuși să iasă în stradă, odată ce s-a încheiat permisia de Crăciun?

Deşi între Sfinx şi Klaus Iohannis nu văd altă asemănare decît aceea că şi unul şi altul sînt, la o adică, Bolovani, mă înscriu şi eu în oastea celor care se ocupă de interpretarea surîsului lui Klaus Iohannis şi voi spune că eu i-am găsit următoarea explicaţie:
Surîsul lui Klaus Iohannis e cel al unui muritor ales prin vot direct și universal care, spre deosebire de noi, simplii muritori, cei pe care nu-i alege nimeni, știe Ceva.

Acel Ceva e cuprins într-o Notă pe care Serviciile i-au pus-o în față în tăcere, după care s-au retras, tot în tăcere, deschizînd ușa cu fundul.
O Notă despre soțul lui Sevil Shhaideh, musulmana pe care Liviu Dragnea a propus-o ca premier.

Ce scrie în Nota respectivă?
Klaus Iohannis ne-a lăsat doar să înţelegem.
Traian Băsescu ne lasă să înțelegem mai mult, manifestînd pe Facebook o agitație grozavă, disperată, de preoteasă a Zeilor care vede că cei din jur nu-i iau în seamă profețiile despre Sfîrșitul iminent al Lumii.

Semn că, deși nu mai e preşedinte, Serviciile i-au arătat şi lui Nota (în copie și cu anumite elemente șterse, deoarece acestea pot fi văzute doar de Înalții Ochi ai președintelui în exercițiu).

Akram Shhaideh, soţul lui Sevil Shhaideh, e agent adînc conspirat al Serviciilor Secrete Siriene, care l-au recrutat în 2010 și l-au trimis în România cu misiunea precisă de a se însura în 2011 cu o anume Sevil Cambek, funcționară la CJ Constanța.

De ce cu Sevil şi nu cu Maricica? a întrebat agentul, în româneşte, desigur, deoarece învăţase deja româna, pentru a vorbi cu Liviu Dragnea, germana, pentru a vorbi cu Klaus Iohannis, tătara, pentru a vorbi cu viitoarea soție și rusa, pentru a se înțelege din priviri cu agenții KGB rămași în România după Revoluția din decembrie 1989.
Pentru că peste șase ani, în 11 decembrie 2016, PSD+ALDE vor cîştiga alegerile într-o manieră zdrobitoare, dar preşedintele PSD nu va putea să se autopropună premier, din cauza Legii 90, şi atunci o va propune premier pe Sevil Cambek, devenită între timp Shhaideh.

Sevil va ajunge astfel vicepreşedinte CSAT, va avea acces la documente secrete NATO, pe care le va aduce acasă, în poșetă, tu te vei trezi noaptea, vei deschide poșeta, vei fotografia documentele și ni le vei trimite printr-un izraelian de la Black Cube, să nu se prindă Serviciile secrete românești că vin de la un arab.

Astfel, prin noi, Vladimir Putin va şti de planurile americane de război, deoarece România e partener strategic al SUA şi, în consecinţă, America împarte cu România nu numai slana, ci şi secretele nucleare.

De ce spun că surîsul lui Klaus Iohannis era al unuia căruia Serviciile i-au pus în faţă o astfel de Notă?
Pentru că un surîs asemănător l-am întîlnit în ultimul an de mandat şi la predecesorul lui Klaus Iohannis, Traian Băsescu.
Nu surîdea la fel Traian Băsescu şi cînd ne spunea că Serviciile i-au făcut un Raport din care rezulta că nu ele, ci Altcineva, despre care doar el, Traian Băsescu, are dreptul să știe, a spionat-o pe Elena Udrea la Paris?
Nu surîdea la fel Traian Băsescu şi cînd Serviciile îl asigurau că ne pe el, ci pe spionul Tal Silberstein, îl monitorizează de șapte ani sub mandat de siguranță națională?
Nu surîdea la fel Traian Băsescu și cînd Serviciile îi spuneau că nu e nimic grav în faptul că fratele său frecventează Clanul Bercea?

Ca istoric al clipei interesat de istorie am întîlnit în Trecut sute de astfel de surîsuri triumfătoare ale şefilor convinşi că Notele puse în faţa lor de Servicii conţin Adevăruri copleșitoare, la care doar ei, Șefii, au acces.
Fără a-şi da seama că așa zisele adevăruri nu erau altceva decît tragerile pe sfoară premergătoare tragerii preşului de sub picioarele lor!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

8 comentarii pentru articolul „Gîndul de duminică, 25 decembrie 2016”

 • Dupa ce am vizionat cateva inregistrari, postate pe internet, ale televiziunilor din Romania, in anul de gratie 2016, am ramas siderat. Nu am mai fost in Tara din anul 2004. Am plecat pentru totdeauna, de „tina si pulberea” de pe Bahlui si Dambovita. Regretam uneori, la Craciun, de Paste, de Sfanta Paraschiva, cu sufletul sfasiat de dorul de tara, mai ales ca sunt unul dintre cei care au luptat pentru instaurarea democratiei in Balcani. Sunt fondatorul SOTI Bucuresti (Vasile Grigore, Ticu Isari, Petre Mihai Bacanu), fondatorul Tele`M, presedinte fondator Rotary, etc.
  Asa de mult s-a schimbat Romania ca este de „noaptea mintii” (cuvintele imi apartin, nu sunt ale lui Mircea Badea) traiul firesc acolo la dvs. Dupa ce telespectatorii vad emisiunile de la televizor, nu mai am nicio speranta intru educatia lor, prosperitatea pe care si-o doresc si dorinta de a fii sanatosi atunci cand coloana vertebrala s-a deteriorat vizibil, transformand corpul uman intr-un vierme care se plange tot timpul ca a fost exclus din clasa vertebratelor. Acum vad cat de grea este meseria de jurnalist in „Tara viermilor”. Incerci sa te ridici din cazanul cu smoala, depui eforturi la nesfarsit incercand sa razbesti printre viermi, la Lumina si Adevar, dar in zadar, sunt prea multi, prea multi. Unii dintre „cazutii” din cazanul cu smoala” isi mai amintesc de „Lectia de anatomie” din primii ani de scoala si incerca o razvratire, dar este prea tarziu, coloana vertebrala „lipseste cu desavarsire” si aluneca din nou in strafundul iadului. Ma intreb, daca viermii au si ei un Craciun? Au, bineinteles, Craciunul lor, Craciunul viermilor.

 • gradul de inteligenta a 90% dintre politiceni este undeva intre Nicolae Guta si Vali Vijelie…nimic mai mult. Tot ce se intampla in lumea politica romaneasca este normal daca ne uitam la gradul de cultura al electoratului care a votat si la politicenii votati de acest electorat primitiv. Imi vine sa rad cand aud politiceni si comentatori la Tv sau online spunand cu o mimica foarte serioasa de oameni inteligenti care stiu valoarea cuvantului ca…intotdeauna poporul are dreptate???….ha ha ha cata stupizenie in aceste vorbe, pai pe logica asta tot poporul german ar fi nazist si a avut dreptate cand a ales un Hitler, un criminal, deci ar trebui exterminat/condamnat poporul???….si exemplele pot continua

 • Ma minunez cata prostie poate fi in Romania, atat la oamenii normali cat si la foarte multi politiceni sau asa zisi analisti. Pai domniilor dumneavoastra confundati ” inteligenta ” unui personaj precum Dragnea cu viclenia, lichelismul, aroganza, idiotenia…..cum sa spui despre Dragnea ca este inteligent sau ca a facut o mutare inteligenta….omul asta nu are in cap decat perversitate, lasitate, este o adevarata lichea politica….ati vazut cumva la el o mutare inteligenta in folosul cui…..a poporului care l-a ales, a Romaniei, a statului de dreapt….in folosul cui face aceste mutari 2 inteligente ” cum le spuneti voi romanii. Pai asta este si motivul pentru care Romania nu va face progrese, nu va ajunge la un stat democratica….pentru ca numai oameni „inteligenti” sunt factorii decizionali….Dragnea, Coldea, Johannis, Kövesi….si lista este de ordinul sutelorde asa zisi politiceni de carton ca si de altfel multi milionari de carton….asta este gena romaneasca domniilor si doamnelor…pur si simplu

 • Nu rideti , maestre , ca s-ar putea sa fie chiar povestea pe care „Servicili” ar fi in stare sa ne-o serveasca , inspirate de Marele Likurici , care e incapabil sa inteleaga ca se adreseaza romanilor , nu americanilor , despre a caror inteligenta proverbiala ne-am lamurit. La fel , cu inteligenta nemtilor.

 • Eu cred ca Dragnea este mai inteligent decat il consideram acum si numirea doamnei este numai o mutare capcana in partida de sah cu presedintele. Ii trebuie o hotarare a CCR pe baza careia sa-l acuze de un act neconstitutional si sa justifice actiunea de suspendare pe care o va porni.

 • Ii spunea odata o femeie barbatului: tu sa fii capul familiei iar eu vreau sa fiu gatul. Secretul dorintei: eu, gatul, te intorc sa privesti in directia pe care o vreau eu. Restul vine de la sine. Asa si cu serviciile. Ei sunt gatul, presedintele este capul. Cele mai mari hotarari gresite din istorie au fost luate pe baza unor informatii eronate, fabricate cu rea credinta.

  La multi ani!

  • Perfect adevarat , Mitica . Bravo !

  • …si eu cred ca toti aveti dreptate…fie si pentru faptul ca ganditi…judecati si emiteti ipoteze…daca doar pentru asta s-a murit in ´89…e cam putin…!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *