Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Din ciclul Nu mă insulta zicîndu-mi ziarist român! Azi: Cum a reușit Rareș Bogdan rara performanță de a lua în serios în direct la tv halucinațiile unui nebun!

Miercuri după masă, cîteva site-uri fomiste, întocmite de ziariști plătiți de patronii cu o friptură și de ziariste plătite cu o pereche de ciorapi, au publicat în huruit de meterhanea un anunț al lui Rareș Bogdan despre emisiunea sa de la 21, pe Realitatea Tv, Jocuri de putere:
„Diseară detonăm o bombă, în direct. Avem un invitat special, un om care face dezvăluiri, care va arăta adevărata fața a celui care e pus să conducă PSD. Aș vrea să spun că îl aștept cu toată deschiderea pe domnul Dragnea să intre alături de noi pe telefon. Îl așteptăm pe parcursul emisiunii să îl combată pe cel care o să facă dezvăluiri despre domnia sa. Nu vrem să intrăm în jocurile interne din PSD. Nu ne schimbăm poziția față de Victor Ponta. Faptul că facem dezvăluiri despre Liviu Dragnea nu înseamnă că ne-am poziționat cu Victor Ponta. Nu, așteptăm în continuare ca Victor Ponta să demisioneze. Nu se pune problema să intrăm în disputa internă, iar simpatia noastră față de Șerban Nicolae e zero. Cel mai mare partid din România are nevoie de un reprezentant la vârful său extrem de curat. Dragnea nu e nici pe departe un om curat, e un om care – se va dovedi și diseară – a făcut extrem de multe lucruri negative în cariera sa politică”.

Bombă în direct! Adevărata față a lui Liviu Dragnea! Dezvăluiri despre viitorul președinte al PSD! E va dovedi diseară că Liviu Dragnea nu e nici pe departe un om curat!
De la Scandalul Watergate n-am mai văzut o asemenea pregătire de artilerie publicitară pentru o producție jurnalistică.

Anunțul făcut de Rareș Bogdan m-a făcut să-mi las deoparte lecturile care n-au nici o legătură cu prezentul românesc (citesc cu creionul în mînă o carte de excepție apărută în Franța despre una dintre cele mai costisitoare Operații clandestine ale CIA din timpul războiului rece: Finanțarea unor opere literar-artistice precum filmul 1984 al lui George Orwell pentru caracterul lor violent anticomunist) și să mă uit la Realitatea Tv.

Prima jumătate de oră am rîs în hohote.
Invitatul special al lui Rareș Bogdan, cel trîmbițat ca detonatorul unei bombe în direct, era Nebun.
Nu în sens figurat, ci în sens propriu.
Pînă și o fătucă din presă și-ar fi dat seama că numitul Romică Părpelea suferea de mania persecuției pigmentată cu deraieri ale gîndului și halucinații cu ochii deschiși.
Și-ar fi dat seama și la prima pauză de publicitate l-ar fi expediat pe invitat acolo unde ar trebui să fie:
La spital.

Autorul interviului se numea însă Rareș Bogdan.
Un ziarist care nu-i de ici de colea.
Și cu toate acestea, Rareș Bogdan nu numai că n-a încheiat așa zisul dialog, dar mai mult a luat în serios acuzațiile fantasmagorice ale invitatului, acuzații care culmea! n-aveau nici o legătură cu Liviu Dragnea.

În tot acest timp, pe burtieră, în stilul adus de România Tv în spațiul televizionistic curgeau texte gen: 20.000 de euro pentru tăcere, Bomba din PSD, Mi-a propus 100.000 de euro să-mi retrag plîngerea de la DNA! Nimeni nu e mai presus de lege!

Telespectatorii care deschideau televizorul și dădeau cu privirile de aceste burtiere vor fi crezut că Liviu Dragnea l-a mituit pe invitatul lui Rareș Bogdan, care invitat, lovit de o criză dostoievskiană, a dat fuga să se spovedească în direct la Jocuri de putere, nu știu de ce intitulată de Rareș Bogdan Emisiune sub presiune.

Ascultîndu-l pe invitat telespectatorii aflau o istorie paranoică:
Romică Părpelea susținea nici mai mult nici mai puțin că i s-au promis 100.000 de euro printre alții de către avocatul lui Liviu Dragnea – Marian Nazat – în schimbul retragerii unui așa zis denunț din 20 august 2012, privind fraudarea Referendumului la secția de votare condusă de el, Părpălea, retragere la care el a procedat după trimiterea lui Liviu Dragnea în judecată. Orice ziarist știe însă că Liviu Dragnea a fost anchetat de DNA nu pe paza unui denunț, ci pe baza unei autosesizări a DNA. Să nu-și fi dat seama Rareș Bogdan că invitatul se afla în plin exercițiu patologic de grandomanie? Și dacă da, cum a admis ca, în direct, un nebun, să lanseze acuzații grave despre persoane precum avocatul Marian Nazat, nu numai un maestru al baroului, dar și un publicist de excepție?

Emisiunea nu s-a întrerupt pentru ca invitatul să fie dus cu Salvarea la spital.
Ea a durat două ore.
Am dat de vreo cîteva ori să-i trimit lui Rareș Bogdan un SMS cu strigătul de deznădejde al unuia care are o părere bună despre el:
Rareș Bogdan, salvează cît mai poți! Întrerupe emisiunea și cere-ți scuze de la telespectatori!

M-am oprit de fiecare dată întrebăndu-mă dacă nu cuva Rareș Bogdan a știut înainte de a intra în emisiune că invitatul e nebun, dar i-a acordat două ore numai și numai, pentru că era vorba de un dușman de-al lui Liviu Dragnea.

După o oră, m-a apucat o tristețe cumplită.
O tristețe provocată de gîndul că voi rămîne în posteritate cu o etichetă insultătoare:
A fost jurnalist român.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

81 comentarii pentru articolul „Din ciclul Nu mă insulta zicîndu-mi ziarist român! Azi: Cum a reușit Rareș Bogdan rara performanță de a lua în serios în direct la tv halucinațiile unui nebun!”

  • Alooo nea caisa,care mai esti si cepeleag…te a mituit si pe tn dragnea??? Din cauza oamenilor ca tn a ajuns Romania in situatia asta..cand iese cate unu sa fac denunt sau sa sp ce magarii se fac la nivel politic,sariti cu totii si il face ti nebun!!! SE Vede de la o posta k dragnea e dubios,pervers si insetat de putere,chiar sunte tinchiori!?!?!

  • DRAGNEA LIVIU INAMICUL Nr.1 – pentru Realitatea tv. !
    În momentul în care Dragnea a precizat că generalul Oprea. fost ,,atașat militar ” a lui Miron Cozma, nu va fi viitorul premier, Realitatea, liberalii și de ce nu Președintele, au intrat în alertă. Viitorul noului USL, format din PNL, PDL și UNPR, este în pericol ! Toată acțiunea politică poate fi compromisă. Rareș Bogdan iese la rampă, încercând să-l compromită pe Dragnea pe ultima sută de metri, înainte de a deveni omul nr.1 în PSD. Se ajunge ca Ion Cristoiu să fie băgat în lături, pentru îndrăzneala de a critica emisiunea lui Rareș Bogdan. Se repetă emisiunea de miercuri și joi, mai ceva ca un calup de publicitate….
    Mă întreb de ce pînă mai ieri Liviu Dragnea era agreat de Realitatea ?

  • ”Maestru” în manipulări, numai trebuie să ai și proști!
    Încă o dată în delir te-i turnat ce scop ai pe lumea asta.
    Că mânci căcat de la ”Chițibușul național” ca să exiști, știe toată România

  • Azi, nu stiu daca mai e nebun Perpelea. Eu il cred mai ales dupa decalaratiile unui fost lider PSD de aseara de la Realitatea tv !

  • Nea’ Cristoiule, te citeam, te stimam..dar la faza asta ai dat cu oistea in gard… nebun o fi si Teodor Nitulescu, invitat aseara la Jocuri de putere/culise????? esti dragnist pe fata!

  • …corect ..

  • Putea sa facă emisiunea și dracu, putea sa fie invitat dracu, putea sa spună orice oricine, lucrurile despre Dragnea sunt clare!!

  • Maestre, și ăsta din seara asta (joi 01.10.2015) de la Realitatea este nebun?

  • A mai aparatu un”nebun maistre”.Cu asta ce faxem?Culmea vorbeste tot despre Dragnea.Coincidenta?

  • Ati reusit performanta sa concurati cu Gadea la tonele de deseuri desertate.

  • Nu credeti ca folositi cu prea mare usurinta cuvantul nebun ?

  • tii cu ursul de Teleorman, „maestre”. Si esti ultimul care sa decida daca un om e nebun.

  • Acuma dupa dezvaluirile „nebunului de aseara la jocuri de putere”avem o demisie.Acuma va intreb,cine spune adevarul?Cine este nebunul si cine este nesimtitul,arogantul,maistrul…?Rusine ipocritule.

  • d-l Cristoiu practica un mic exercitiu de manipulare ,care a prins dupa cum arata comentariile.subiectul nu era Bogdan, ci mafia care sufoca comunitatile din provincie.

  • 112 – nebun periculos in libertate! Tic tac, tic tac… 😉

  • Un dezaxat ca acest Rares Bogdan nu putea avea alt soi de invitati… Stiam ca Dichisitu’ ardelean e prost, incult, tupeist si ticalos, da’ parca a devenit deja caz clinic… 3:)

    „Rares Bogdan
    ŞI STALINGRADUL A CĂZUT, DOMNULE DRAGNEA! TIC-TAC!

    N-o să intru în demolarea unor atacuri la care mă aştept din cauza asocierii de fapte istorice, personaje şi conjuncturi asemănătoare, motiv pentru care îi reamintesc lui Liviu Dragnea că au mai căzut Roma, Constantinopolul, Imperiul Persan şi Regatul Maghiar etc. Deci destinul preţioasei sale făpturi cu sosete de prosop la sandale din obor e mai străveziu decât un molid căruia i-au zburat fulgii de groază aşteptând drujbele prietenilor lui „papa socru”.

    Pot, însă, să remarc, cu amărăciune, că deşi românii au înjurat Armata Roşie cu pasiune, practicile staliniste sunt mai dragi copiilor Anei Pauker decât adevărul – un concept retrograd, burghez, chiar aristocratic in tarisoara noastra care încurcă socotelile politice.

    Aseară, la „Jocuri de Putere”, un om a avut un curaj rar şi a dezvăluit cum a ajuns un judeţ la mâna unui asexuat al istoriei demnităţii, pe numele lui deconspirat Liviu. O istorie cu mită, cu minciună, cu ameninţări şi potlogării de care statele bananiere şi mafia calabreză s-ar ruşina şi ar cere reciclare în Teleorman. Ce făceau agenţii poliţiei sovietice când cineva avea curajul să denunţe mizeria? Dacă era femeie, era categorisită curvă beţivă, dacă era bărbat, era socotit, invariabil, nebun şi internat. Când nu erau seceraţi pe loc.

    Neputând să-l radă de tot pe invitatul meu, îl scot nebun. Căci în istoria manipulării, decredibilizarea joacă un rol vital. Numai că, domnule Dragnea – şi dragi deontologi de mucava de la Hot…. şi Ziare…. care iniţial aţi considerat evenimentul din emisiunea mea valid, apoi deoarece aveţi pe pereţii de la Răsărit pozele şefilor voştri de la SIE, primii şi SRI, cei cu „punctcom” aţi tratat ulterior cu siktir – Armata e lungă baieti si fete si comenzile pe unitate nici nu stiti de unde va vor veni…..si atunci vom rade.

    Adevărul nu poate fi manipulat, deoarece în România, instituţiile au început să funcţioneze. Instituţiile au realizat că au un singur suveran: poporul român. Iar acest popor jumulit, minţit, manipulat ordinar cere dreptate. Şi o va aprimi. Fiţi siguri. Fiecare va plăti. Tic-tac, domnule Dragnea! Tic-tac! Asta seara CONTINUAM impreuna demascarea, asta dupa ce vom vorbi putin, pentru a cata oara…, de mizeriile de la Loterie si de „politicianul playboy” si „dezvaluirile uriase” din ultimele 24 de ore prezentate cu lux de amanunte in urma cu aproape 6 luni (!!!!!!!!) la „Jocuri de putere”, celebrul denunt al „omnilogicului Gabi Marin”

    (P.S. Contraofensiva sovietica a incercuit trupele germane si a eliberat orasul. Asocierea se refera la faptul ca a fost o batalie grea!!!!!! Cu mult sange…. ASTA pentru cei care ma intreaba de ce nu am pus spre exemplu TROIA „

  • domnule Cristoiu aveti dreptate in ce scrieti dar nu inteleg cum de nu ati reusit sa-l instruiti pe colegul dvs. mai tinar sa nu mai fie asa de patimas ,sa nu dea verdicte inainte de a se documenta ,de altfel am mai spus rares bogdan este un om citit

  • Oarece ce se mira asa de tare Domnul Cristoiu? Oare nu a reușit s- l cunoască pe „marele” Rareș Bogdan după atâta timp? Cel mai fanfaron ziarist din media!

  • Daca cele denuntate in emisiunea „jocuri de putere”se
    dovedesc ca sunt adevarat.Ce veti spune?

  • Bravo d-le Cristoiu,ati tot incercat sa treceti cu vederea prostia si snobismul lui rares bogdan si guse,va-ti indepartat si ati revenit,e acum cred ca nu ati mai putut sa le suportati snobismul! Nu dragnea va animat ci performantele celor doi „jurnalisti”,cred.

  • Rețin doar ca Parpalea e în zodia Gemenilor, și Dragnea Scorpion….ah,si că a luat 20000 de euro pe care i-a împrumutat în același moment celui care îi oferise.

  • Numai dumneavoastra aveti asa o parere buna despre Rares Bogdan ! Nu generalizati ! 🙂

  • N-am inteles de ce aveti o parere buna despre R.B. As dori argumente , poate nu vad eu calitatile bine ascunse , ma refer la cele profesionale , de caracterul lui sunt elucidata .

  • :v am ratat emisiunea aseara, oare unde se poate vedea ?

  • Ca de obicei,perfect adevarat,cand incepe acestBogdan sa vorbeascsa,te apuca disperarea si greata

    • nu vobeste Bogdan . vorbesc oameni…oameni care stiu si au trait pe langa acesti nenorociti ! cu una ca tine este normal ca a ajuns tara acolo unde este acum !!! dute repede la vot ! ei , hotii astia te asteapta inca o data ! felicitari SILVIKA !

  • Nu stiu de unde atita tupeu la Dragnea , ca sa vina si sa se puna mot in fruntea PSD , avind musca pe caciula . S-ar parea ca cineva il iminge sa faca acest gest , in speranta ca va scapa de DNA . Eu nu cred ca va scapa . Ma tem sa nu faca ca Antonescu cu PNL ca sa-si salveze pielea . Dragnea e in stare sa joace la doua capete .

  • Va inselati in legatura cu Dragnea, sau tot ce spuneti despre el o spuneti cu ironie, la misto.

  • Doar partial cele scrise de dv. sunt adevarate;referirile la Rares bogdan, el este idiot,nu cred ca Parpalea a mintit! Se vede de la o posta ca Dragnea este un analfabet, un taranoi coclit, dornic de putere; mai sapati pe langa nasi ,cumetri s.a ca sa va dati seama cine-i Dragnea.

  • mi se pare incredibil din partea unui jurnalist sa decreteze ca cineva este nebun pentru ca nu se incadreaza in normele sale privind ‘normalitatea’. si mi se pare cu atat mai ciudat d-le Cristoiu ,cu cat proveniti dintr-un judet in care baronul rosu este stapan absolut . si experienta dvs ar fi trebuit sa va faca sa credeti ca, desi pana acum baronii rosii au fost’ buni ‘si’ blanzi ‘,jocul se poarta la alt nivel decand au aparut catusele.

    • eh, se pare ca totusi bufnitele nu sunt intodeauna ce par a fi…si totusi, stiu sigur ca „maestrul” este un mizerabil, si nimic mai mult

  • Frumos articol. ?

  • Maestre, numele prenume, sau prenumele nume, nu a fost, și nu o sa fie ziarist. Este un ceva(pentru ca este imposibil de spus ca este un „cineva”, pentru ca „cineva”, trebuie chiar, sa fie un „cineva”)care ciupește niște bani împins de bazarul gusa.

  • Am vazut emisiune ,a fost o ciulama ,de la un cap la altul,Rares Bogdan ,nu stie sa puna intrebari strong ,iar invitatul vorbea aiurea /

  • Si-ai sa ma uiti … ca si uitarea e scrisa-n legile-omenesti…Si-ai s ma uiti ca prea departe si prea pentru mult timp pornesti! – Minulescu – unul din preferatii mei , dincolo de manuale , sticle si alte cele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *