Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Din ciclu Sunt mîndru că sunt babuin: Ambasadorul american în România, Hans Klemm, n-a catadicsit să participe la comemorarea amărîților de militari români căzuți de dragul SUA în Afganistan și Irak

Știre difuzată de RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (11 noiembrie, ora 16:07):
„Realizator: Eroii Armatei României care şi-au pierdut viaţa în teatrele de operaţii din Afganistan, Irak şi Bosnia-Herţegovina, au fost comemoraţi astăzi la Monumentul Militarilor Români din Parcul Tineretului din Capitală. Participanţii, oficialităţi din MApN, membri ai familiilor, cadre militare, veterani de război şi elevi au depus coroane de flori şi au evocat sacrificiul militarilor români în misiunile din străinătate.
Sergentul major în retragere, Daniel Porumb, grav rănit în anul 2007 în Irak, a vorbit despre această experienţă, care i-a schimbat definitiv viaţa:
Daniel Porumb:
Această întâmplare nefericită m-a afectat profund fizic, dar şi moral. De atunci, au trecut mai bine de opt ani. Ca orice om, după o asemenea întâmplare nefericită, am fost deosebit de afectat, dar încerc să văd jumătatea plină a paharului şi să merg mai departe. Nu-i uşor să faci atât de abrupt trecerea de la tânărul dinamic, entuziast cu vocaţie sportivă, la condiţia omului ţintuit în scaun cu rotile.
Realizator:
În toată ţara sunt organizate astăzi ceremonii militare la mormintele celor 26 de eroi ai Armatei Române, cu ocazia Zilei Veteranilor din teatrele de operaţii.

Cei 26 de militari români și-au pierdut viața în Afganistan, Irak și Bosnia Herțegovina, trimiși acolo de România la cererea Statelor Unite ale Americii.
România, aliat fidel al Americii, la fel cum a fost în trecut aliat fidel al Germaniei și, mai apoi, al URSS, a pus la dispoziția cruciadelor americane nu numai vieți (26!), dar și mulți bani, deoarece participarea pe fronturile Coalițiilor conduse de Washington implică bani de la Bugetul țării.

Altfel, ca și la Stalingrad în 1942, românii n-au ce căuta la mama dracului, departe de țară, în Cruciade angajate de Marile Puteri în confruntarea lor pentru stăpînirea Planetei.
Și dacă românii au ajuns să moară la mama dracului, în Afganistan, în Irak, de dragul Americii, nu vi se părea normal ca la Comemorarea militarilor români în teatrele de operații să fie prezent și noul ambasador american Hans Klemm?!
Cu atît mai mult s-ar fi impus asta cu cît, de cînd a venit la București, ambasadorul e hiperactiv, implicîndu-se major în politica internă a României, indicînd românilor să iasă în stradă, făcînd aprecieri în legătură cu tot ceea ce se întîmplă în politica românească, mai ceva ca un comentator politic.

De cînd a venit în România ambasadorul american n-a făcut un singur gest menit a dovedi că respectă trecutul poporului român.
N-a pus o floare la Mărășești sau măcar la Mormîntul Eroului necunoscut de la București.
Scriam pe cristoiublog.ro că în iunie 2015 ambasadorul britanic în România a făcut gestul emoționant de a merge pînă la Mărăști, în Vrancea, pentru a depune o jerbă de flori la Mausoleul dedicat uneia dintre cele mai crîncene bătălii din Istoria României.
Ambasadorul american n-a fost la nici un monument al trecutului nostru, la nici o școală din România, la nici un moment ținînd de tradițiile noastre.

N-a fost iată nici măcar la comemorarea amărîților de români care au murit de dragul Americii.
A fost în schimb la toate instituțiile de forță ale României, pe care s-a grăbit să le binecuvînteze.

Explicabil.
Așa făceau ambasadorii americani în țările Americii Latine, zise și ale Curții din dos a Americii.
Acum, nici un ambasador american nu și-ar permite să binecuvînteze instituțiile de forță ale vreunei republici din America Latină sau să se manifeste ca un Dresor trimis de Centru într-o colonie de babuini.
Își permite asta în România!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

42 comentarii pentru articolul „Din ciclu Sunt mîndru că sunt babuin: Ambasadorul american în România, Hans Klemm, n-a catadicsit să participe la comemorarea amărîților de militari români căzuți de dragul SUA în Afganistan și Irak”

  • ăștia nu-s o iotă mai buni ca ruşii care au făcutun holocaust imp, poprului rominşi acum trăim tot un holocaust

  • Eu intreb :Ce cautam noi in irak si in alte razboie care nu sunt ale noastre?
    Cine plateste pentru mortii din teatrele de razboi?
    Poporul roman este petru ca tinerii nostrii s a moara pentru razboiul altora(SuA)

  • Boii din Academia romina nu au descoperit niciodata o teorie o teorie a Gravitatiei, o teorie a Evolutiei.
    Eu am descoerit o teorie a Gravitatiei, o teorie a Evolutiei si am scris ecuatii Transdisciplinare iar acad. Basarab Nicolescu nu a scris nici macar una.
    In teoria mea a Evolutiei am aratat ca 98% dintre romini sunt la nivel animal, deci politicienii sunt animale alesi de animale, care fura si nu produc Nimic la fel ca si profesorii universitari si studentii care fac galagie prin blocuri.
    Nici biserica nici constitutia Rominiei nu accepta Evolutia, inegalitatea dintre oameni deoarece nici macar Arsenie Boca, Arsenie Papacioc…nu au realizat existenta ei.
    In gunoiul de tara Rominia, sunt in Cluj sub ocupatia gunoiului de armata romina fara casa, servici, bani.
    Au casa, servici, bani idiotii de la SRI si turnatorii de la SRI care FURA!
    Cluj Napoca singurul oras unde nu sunt arestati gunoiele comunisto-securiste care FURA cu SRI!
    Rectorii, decanii, primarii, directorii in Cluj… sunt romini idioti!
    https://www.researchgate.net/profile/Adrian_Ferent2/publications
    MAMA DOARME IN URLETE DE STUDENTI SECUI OLIGOFRENI! Sa se dea o lege sa se confiste apartamentele celor care inchiriaza la studenti care fac galagie si sa fie date unor cercetatori sa nu mai plece din tara!

    URLA SECUII SI AGRESIUNEA PSIHICA NU ESTE INFRACTIUNE CUM ESTE AGRESIUNEA FIZICA!

  • Avand si noi ‘legionarii’ nostrii platiti de catre fiecare dintre noi, intrebarile ar fi: Cine dracu i-a pus sa-si aleaga meseria aceasta( bine platita), cine i-a trimis( fara referendum sau ceva fel de votare), si pentru ce sa se mai duca, daca scopul misiunilor a fost atins?!?

  • ATENTIUNEEEEEE !!!!!! ATENTIUNEEEEEE !!!!!!
    Desteptareaaaaaaaaaa fosti pdl- listi

    Nimeni nu este mai presus de lege,
    chiar daca unii se considera rasa superioara

    Oameni fostului pdl cati au mai ramas de nu au plecat sunt foarte putini.
    In toata tara:
    – Membrii fostului pdl si pnl fac sedinte separat pe colegii
    – Membrii fostului pdl sunt vazuti de catre fostul pnl ca si gunoaie, femei de serviciu, etc., numai doi sau trei care are ciolanul in mînă dar şi aceia sunt cu capul aplecat
    – Fosti membri care au fost dati afara de catre pnl din serviciu nu au ce cauta în noul pnl
    – Voasi blaga ce explicatii ???
    – Nici una .nu sta de vorba cu nimeni
    – Nu are curajul raspunderii
    Exact ca si cand a fost alianta DA membri pdl au iesit pe sectoare iar cei din pnl dormeau si nici cand mergeau de ii trezeau din pat nu mergeau pe sectoare. Raspunsul era: mergeti voi …. fiindca la noi e osul ….
    – S-ar putea , S-ar putea ca toti vechi pdl-listi sa mearga la alt partid sau afara ,
    – nu sau decis inca ,
    – il asteapta pe voasi blaga sa vadă ce mai cîrîie sau latră ….
    – Etc…………
    – Domnule voasi Blaga de ce nu luati masuri in teritoriu?
    – De ceeeeeeeeeeee???????????????
    – Va doare in pix fr mrmbri d-voastra???????????
    FARA UN MIHAI VITEAZUL PTR.UNIRE SI
    UN VLAD TEPES PTR TEPE
    NU REALIZAM NIMIC,
    MUNCA NOASTRA E EGAL CU ZERO
    TOTI PENTRU UNUL,
    UNUL PENTRU TOTI
    D-zeu SĂ NE AJUTE
    Amin
    De la un prieten pdl

    ATENTIUNEEEEEE !!!!!! ATENTIUNEEEEEE !!!!!!
    desteptareaaaaaaaaaa
    ROMÂNEEEEEEEE

    VREM 500 € MINIMUL
    PE ECONOMIE !!!

    SEMNAT
    POPORUL
    ROMAN !!!
    https://www.facebook.com/fi.destept.ca.tara.geme/photos/a.1427247544181450.1073741828.1427237817515756/1682499945322874/?type=3

  • MERCENARII care au fost platiti de NATOOTAN NU AU REPREZENTAT POPORUL ROMAN!!!,,,sunt doar niste MERCENARI ORDINARI CARE AU FACUT ROMANIA DE RUSINE IN LUME!!!!!,,,,dar asa se face SELECTIA si ne aflam TRADATORII DE NEAM===incet-incet ROMANIA RENASTE!!! <3

  • =MULTUMIM RUSIEI care asigura UNIREA si ELIBERAREA POPORULUI ROMAN=SPASIBA BALSHOI===https://www.facebook.com/groups/849554401806719/ 1 11.

  • maestre,la atatea probleme care sunt si le sustineti(una care m-a uns la suflet,sugerand d-lui Basescu sa sutina aplicarea de 2 mandate max. alesilor)monitorizatii pe guvernanti si cu aplicarea programului national de cadastrare gratuita!Taranii sunt complet derutati nu au bani de intabulare,actele ce le detin au fost facute in sistem herupist ,cu multe greseli privind amplasare,greseli de transcriere,ce mai un dezastru!Poate se misca ceva!

  • Bine, hai sa zicem ca americanu-i american, dar presedintele unde era ?! A, stiu, semna pentru udmr-istii lui chestia aia cu „sarbatorirea limbii maghiare pe 13 noiembrie”…. chestii grele…. ce sa se mai deranjeze pentru niste romani morti acolo unde i-a trimis clasa politica din care face parte….

  • Ma tem ca o sa ne „bucuram” de „pretenia” americanilor la fel cum parintii si bunicii nostrii s-au „bucurat” de a rusilor….

  • Pentru el nu se poate o pensie specială. …

  • Evenimentul zilei ! Asta e important sau ofensiva PSD ?

  • Jalnic daca este asa!

  • La o stana fara stapanii toti lupii sunt ciobani. Iar stana pare a fi astazi Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *