Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Miercuri, 17 februarie 2016, ora 16:58. Moment istoric: Klaus Iohannis confirmă public Pactul pînă acum secret dintre Președinție și Dan Voiculescu!

Miercuri, 17 februarie 2016, ora 16:58.
Klaus Iohannis, în drum spre o sindrofie din Centru Capitalei răspunde întrebării puse de un reporter al Antenei 3 despre acțiunea ANAF:

„Eu cred ca ati ajuns intr-o situatie neplacuta si inutila. In primul rand, cred ca libertatea de exprimare in media nu poate fi suprimata pentru banale motive administrative. In al doilea rand, aceasta abordare heirupista a ANAF mi se pare cel putin nepotrivita, daca nu discutabila. Şi în fine, am constatat din discuţii pe care le-am avut că există deschidere la factorii de decizie şi cu siguranţă prin discuţii aşezate şi calme până la urmă se găsesc soluţii convenabile.”

În noaptea de marți, 16 februarie 2016 spre miercuri, 17 februarie 2016, am postat pe cristoiublog.ro următoarele despre relația dintre Klaus Iohannis și Trustul lui Dan Voiculescu, de fapt și Dan Voiculescu, pentru că din cuvîntul celui de după gratii la Antene nu se iese:

„Sîmbătă, 13 februarie 2016, Antena 3, cea după Călin Popescu Tăriceanu persecutată de Klaus Iohannis a fost singura televiziune din România și din lume care a transmis în direct discursul lui Klaus Iohannis la o sindrofie din Bavaria. În studio, pentru a comenta mărețele gînduri care treceau prin fața președintelui, a fost invitat nimeni altul decît Cristian Bușoi, candidatul lui Klaus Iohannis și al lui Eduard Hellvig la primăria Capitalei. Cine s-a frecat măcar o zi de realitățile unei televiziuni de știri își dă seama că a transmite sîmbătă după amiaza un Discurs al lui Klaus Iohannis de la o sindrofie fără miză despre situația internațională înseamnă sinucidere curată pentru o televiziune de știri. Și cu toate acestea Antena 3 a fost singura televiziune din România care a transmis în direct discursul în engleză al lui Klaus Iohannis. Și pentru ca sinuciderea mediatică să fie completă, discursul, moartea ratingului, a fost comentat de Cristian Bușoi, un veritabil killer de ratinguri și tiraje.

La o altă televiziune sacrificiul acesta uriaș ar fi fost o ciudățenie.
Nu însă la Trustul lui Dan Voiculescu.
Trustul lui Dan Voiculescu e de mult timp Trompeta Regimului Klaus Iohannis.
După pierderea bătăliei care a fost victoria lui Klaus Iohannis asupra preferatului lui Dan Voiculescu, Victor Ponta, Antena 3 s-a orientat rapid spre slugărirea regimului Klaus Iohannis. Această slugăreală, comandată din pușcărie de Dan Voiculescu, s-a tradus în mai multe realități:

 1. Dacian Cioloș, Dan Mihalache, liderii PNL aripa Alina Gorghiu au fost cultivați de Antena 3 pînă la greață.
 2. Nici un derapaj al Regimului n-a fost nu comentat, ci luat în seamă de Antena 3. Pentru a evita abordarea abuzurilor comise de Regim, Antena 3 a discutat subiecte periferice, în conflict cu ceea ce se întîmpla pe scena țării.
 3. Antena 3 și alte puncte ale Rețelei s-au angajat în misiunea de a-l ciomăgi zilnic pe Traian Băsescu, adevăratul adversar al lui Klaus Iohannis. Nu numai că, de dimineață pînă seara, Antena 3 îl scuipa pe Traian Băsescu cu aceeași limbă cu care-l lingea pe Klaus Iohannis, dar mai mult Binomul SRI-DNA, Poliția politică a lui Klaus Iohannis, a livrat Trustului lui Dan Voiculescu, pe șest, documente compromițătoare despre Traian Băsescu.
 4. Mihai Gâdea și cei doi sfetnici ai lui Klaus Iohannis – Alina Gorghiu și Dan Mihalache – s-au jucat de-a v-ați ascunselea prin birourile lui Donald Rumsfeld tocmai pentru dovedi că Trustul e al Regimului.

În aceste condiții, ciudățenia întruchipată de acțiunea în forță, de tip milițienesc, asupra Antenei 3, se dezleagă. Se dezleagă, repet, și dacă observăm că nici un orator de la Antena 3 n-a arătat cu degetul către Regim. S-au proclamat cu toții victime. O victimă presupune un Călău. Cînd a venit vorba de Călău, toți oratorii, la ordinele date de Mihai Gâdea, au scăldat-o. S-a ajuns astfel la absurdul tipic românesc:

Toată lumea vorbește de un abuz împotriva libertății de exprimare. Cînd se pune problema cine comite Abuzul, toată lumea ridică din umeri.”

Cu nici o zi înainte ca președintele să se demaște, dezvăluiam o realitate despre care nu mai aveam nici o îndoială:
Klaus Iohannis a încheiat un pact secret cu Dan Voiculescu.

Trustul de presă al lui Dan Voiculescu îl slugărește cum știe s-o facă numai Trustul acesta cînd e vorba de un aliat al Patronului ( vezi cum a fost slugărit Victor Ponta!), iar Klaus Iohannis face în așa fel încît Dan Voiculescu să iasă din închisoare anul acesta.

Primul semn al Pactului a fost documentul primit pe șest de Antene, scos de Poliția politică prezidențială dintr-un seif unde a stat cîțiva ani fără să știe nimeni de el, prin care e pusă la îndoială sentința dată de Camelia Bogdan. Numai un nătărău nu-și dă seama că de acest document, deja invocat de Rețeaua Dan Voiculescu din Presă, habar n-a avut pînă acum cîteva seri nici Dan Voiculescu. Dacă ar fi știut măcar că există, l-ar fi invocat la proces. De unde știa Poliția politică prezidențială de document? Cum de unde? Păi chiar ea îi făcuse rost Cameliei Bogdan de cursul de la Ministerul Agriculturii. Și potrivit unui procedeu de secole al Serviciilor secrete, orice Operațiune presupune măsuri de siguranță față de cei care o execută.

Față de cele spuse de Klaus Iohannis în cadrul Pactului Cotroceni- Dan Voiculescu, țin să precizez:

 1. Chiar dacă așa cum am scris și eu, heirupistă, acțiunea ANAF a dat curs unei sentințe judecătorești. Klaus Iohannis, din cîte de vede, nu suflă o vorbă despre asta. E și normal. El însuși refuză să execute o sentință judecătorească definitivă încasînd în continuare chirie pe o casă ce ar fi trebuit dată proprietarilor.
 2. Președintele invocă discuții pe care le-a avut cu factori de decizie despre aplicarea unei sentințe judecătorești. De cînd și pînă cînd președintele intervine în aplicarea unei sentințe judecătorești? E o premieră în istoria postdecembristă a țării.
 3. Toată lumea s-a mirat de răsucirea lui Dacian Cioloș în timpul ședinței de la Senat. În primul discurs a luat apărarea În al doilea, a denunțat acțiunea ANAF. Nu cred că mai există îndoială asupra celei ce s-a întîmplat. L-a sunat Stăpînul de la Cotroceni și i-a zis ce să zică. Și Dacian Cioloș a zis.
  Vai de capul fostului Comisar!
  A ajuns mai rău ca fata-n casă a lui Klaus Iohannis.
 4. Klaus Iohannis a fost sprijinit în cursa prezidențială de acea parte a presei terfelită zilnic de Trustul lui Dan Voiculescu. La vremea respectivă, Dan Voiculescu paria pe Victor Ponta. Prin urmare, toți cei care-l sprijineau pe Klaus Iohannis au fost mînjiți cu rahat de killerii lui Dan Voiculescu. De ceva timp, se vede clar alianța dintre Klaus Iohannis și Dan Sunt tare curios ce vor face jurnaliștii care și-au pus capul pe tăietor pentru Klaus Iohannis!

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

73 comentarii pentru articolul „Miercuri, 17 februarie 2016, ora 16:58. Moment istoric: Klaus Iohannis confirmă public Pactul pînă acum secret dintre Președinție și Dan Voiculescu!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *