Spania a câștigat Campionatul European de Fotbal, după ce a învins Anglia în Finală cu scorul de 2-1

Gîndul de joi, 23 aprilie 2015

Mi-a scris Adrian Sârbu din arest preventiv: „Traiesc experiente pe care n-as fi crezut ca voi fi obligat sa le traiesc”

Sîmbătă noaptea, am postat pe cristoiublog.ro textul intitulat: ”La mulți ani! arestatului preventiv Adrian Sârbu!”

Chiar din titlu intervenția mea își trădează rădăcina: Sîmbătă, 18 aprilie 2015, unul dintre  fondatorii presei postdecembriste, Adrian Sârbu, împlinise 60 de ani. Nu în familie, felicitat de prieteni și de colaboratori, ci în celula arestului preventiv. Așa cum scriam în textul respectiv, lui Adrian Sârbu nu-i datorez nimic. Ca gazetar interesat și de trecutul presei românești nu pot însă să nu  țin seamă de locul pe care-l ocupă deja Adrian Sârbu în istoria gazetăriei noastre din toate timpurile. Adrian Sârbu n-a fost un mogul  al presei noastre postdecembriste, nici măcar în sensul neschilodit cu care a pricopsit Traian Băsescu termenul. Adrian Sârbu a fost un constructor de instituții de presă, dar mai ales un mare descoperitor de talente.

Adrian Sârbu e arestat preventiv.
Las la o parte adevărul de cultură generală că un om beneficiază de prezumția de nevinovăție pînă la pronunțarea unei sentințe definitive (descumpănitor cum colegi de presă de-ai lui Adrian Sârbu au cerut sancționarea polițiștilor nu numai omenoși, dar și corecți legal, pentru că nu l-au suit pe Adrian Sîrbu cu cătușe la mîini pe scaunul de stomatolog!). Dar și dacă Adrian Sârbu ar fi fost condamnat definitiv, asta nu-l scotea din manualul de Istorie a presei românești.

Marți, 21 aprilie 2015, la Bibliotecă fiind m-am pomenit cu un telefon de mulțumiri din partea lui Adrian Sârbu. Mi-am exprimat nedumerirea că nici una dintre vedetele pe care le-a descoperit și le-a făcut faimoase și bogate, nici unul dintre jurnaliștii cu care a lucrat pînă la arestarea preventivă n-a găsit de cuviință să-i ureze public La mulți ani! În definitiv, ce li se putea întîmpla? Îi înjura Dan Tapalagă, Dan Turturică și Ioana Ene Dogioiu, că urează La mulți ani! unui corupt fără să ceară voie în prealabil Binomului SRI-DNA! Despre asta, Adrian Sârbu mi-a dezvăluit niște schimbări spectaculoase față de el din partea unor vedete și a unor lideri de opinie, că-ți vine să-ți pară rău că ești om și nu hienă.

Miercuri, cineva din partea lui Adrian Sârbu mi-a cerut printr-un SMS e-mailul.
I l-am trimis.
Și nu peste mult timp m-am pomenit cu un text de excepție de la Adrian Sârbu. Prin intermediar, am obținut dreptul de a-l publica:
”Draga Jack, iti multumesc!
Conteaza foarte mult pentru mine, mai ales acum cand traiesc experiente pe care n-as fi crezut ca voi fi obligat sa le traiesc.
E o lectie despre nedreptate, abuz, ingratitudine, tradare. Despre negarea a tot ceea ce am creat in ultimii 25 de ani. Kafka, inchizitie stalinista. Un test util care mi-a intarit convingerea in valorile in care am crezut si pentru care m-am batut. Un moment de reevaluare a oamenilor din jurul mei!
Din aceeasi pozitie de minoritar pe care o impartim, te admir pentru felul in care tratezi actuala situatie politica / juridica dar mai ales morala a Romaniei. Din subteran, pot sa-ti confirm ca ai dreptate.
Eu am decis sa ma apar singur, invatand caile secrete ale Justitiei. Am descoperit o inchizitie care se auto divinizeaza. Prin cei ce, jenant, se considera oameni de opinie. Deocamdata esti singurul care se exprima altfel. Liber. Ai tot respectul meu.
Douzeci si cinci de ani m-am exprimat prin fapte. Am creat oameni si institutii. Ca si tine. Acum simt ca e momentul sa ies din tacere. E o datorie fata de mine si de prietenii care au crezut in mine. Esti printre ei! ”

Îl public rugîndu-i pe cititorii mei să nu ia în seamă laudele la adresa mea.
Nu pentru laude, am decis să public textul lui Adrian Sârbu, colegul nostru de breaslă, aflat în arest preventiv, ci pentru că:

 1. Îl apreciez ca un text publicistic de excepție.
 2. Îl consider o exclusivitate: prima reacție a lui Adrian Sîrbu la tot ce i s-a întîmplat în ultimul timp.
 3. Cred că noi, jurnaliștii aflați încă în libertate, pînă cînd Binomul SRI-DNA nu va face rost de un denunț împotriva noastră, avem datoria să înlesnim celor aflați în arest preventiv comunicare cu opinia publică, fie și pentru a contracara incredibila propagandă stalinistă  dusă  împotriva lor de Divizia Presă a Binomului.

N.B. Felicitările mele, ale lui Ion Cristoiu, pentru reacția corectă și omenească la ticăloasa campanie dusă de Antena 3 în chestiunea cătușelor lui Adrian Sârbu.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

100 comentarii pentru articolul „Gîndul de joi, 23 aprilie 2015”

 • Doi,Ion Dolanescu si Gheorghe Zamfir ;))

 • „Lui Adrian Sarbu nu-i datorez nimic (…) nu pot insa sa nu tin seama de locul pe care-l ocupa in istoria gazetariei noastre din toate timpurile” aceasta fraza magica, si cum face ea diferenta intre diverse tipuri de jurnalisti…

 • „Lui Adrian Sarbu nu-i datorez nimic (…) nu pot insa sa nu tin seama de locul pe care-l ocupa in istoria gazetariei noastre din toate timpurile” aceasta fraza magica, si cum face ea diferenta intre diverse tipuri de jurnalisti…

 • Ati citit ce spune Tapalaga despre dvs?Asteptam replica dvs.

 • Ati citit ce spune Tapalaga despre dvs?Asteptam replica dvs.

 • În aceasta seara stiu ca mergeti la Rares Bogdan, un caracter mizerabil. Pe toti cei ce îl critica îi bloca sau stergea mesajul, iar in acelas timp facea conversatii cu un tip ce înjura pe toti basistii si pe Basescu. Exista pe FB lui Rares: Ion Ionescu bai liviu stefanesu iesi da-te-nPizda ma-tii de la comentariul meu baiMUistule ,sa maCac pe diasporaPizdii ma-tii de basist handicapat in cap:)))))

 • Acum intelegeti, maestre, ce a vrut Johannis sa spuna cu…Stop si de la capat….si nu are decat 100 de zile…..

 • Acum intelegeti, maestre, ce a vrut Johannis sa spuna cu…Stop si de la capat….si nu are decat 100 de zile…..

 • Maestre, dar ce spuneti despre ultima aroganta Johannisceana?….Privat Jet pentru presedintele de carton sa zboare la Bruxelles?? Pe banii cui? Cat costa luxul? Ce trebuie sa faca pentru compania care i l-a pus la dispozitie….si multe alte intrebari jenante pentru arogantul de carton Johannis

 • Maestre, dar ce spuneti despre ultima aroganta Johannisceana?….Privat Jet pentru presedintele de carton sa zboare la Bruxelles?? Pe banii cui? Cat costa luxul? Ce trebuie sa faca pentru compania care i l-a pus la dispozitie….si multe alte intrebari jenante pentru arogantul de carton Johannis

 • Da de ziu lui l au scos din arest şi i au organizat o petrecere .

 • Da de ziu lui l au scos din arest şi i au organizat o petrecere .

 • Domnule Ion Cristoiu,va admir pentru clara judecare a unor situatii si pentru faptul ca nu „loviti „oamenii aflati cu „spatele la zid”.Aceasta din urma e o mare calitate a unui om.Va rog, daca mai mergeti in emisiunile „ziaristului „rares bogdan,sa-i comunicati ca prin cele ce posteaza el pe facebook,face un santaj la presedintele Traian Basescu.Nu pot sa ii comunic eu caci m-a blocat pe facebook.Sigur nu i-au placut afirmatiile mele .Si totusi cred ca nu veti mai merge in emisiunile acestei persoane.

 • DL BASESCU CU OCHISOR SAU STANG TREBUIE SA INCEPE SA TRAGA PRECUM UN LUNETIST CA SA POATE SA FACA BALON SA DEZUMFLA Va avertisez ca acest documemt contine adevarurile despre care o masinaria stanilista a celor care acctioneaza impotriva interesele nu doresc sa fie stiute Deacea securisti care sunt peste tot deghizati in ziaristi ,bloger ,postaci ,se lupta pe viata si pe moarte sa cenzureze acest si alte documente Cu aceasta ocazia spun alegatori a lui partidul lui Barack Obama si Angela Merkel ca in Romania se practica abuz de puterea si o serie de lucrurile care nu ar trebuie sa se intempla intr-o tara menbra NATO si ai UE Dupa aceasta informatie trimis alegatori a lui Barack Obama si Angela Merkel voi incepe discutie cu el comandant Traian Basescu ,Dl el comandant si actual bunicutz si pensionar Cu mull timp inainte sa termi mandatul tau au inceput operatiune de demonizare ,a lui Traian Basescu de o maniera persuasiva Acum trag in tine fara nici un fel de rusine crezand ca lumea este stupida si nu va intelege ce si cine se afla in spate …Ghinionul lor este ca esti un bunicutz simpatic si descurcaret Deacea fi atent la ceea cete raportez „”Brazilieni spun ca cea mai buna aparare este atac „”Avand in vedere ca baieti cu ochi albastri actioneaza in functie de unflatura de la sondaje dl Basescu trebuie invatat si apoi ajutat sa foloseasca de o maniera asa zise „matadora si sa trimite pe cei care deja il au incercuit la podea cu anumite lovitura legale dar letale si care tin de stinte digitale Cu aceasta ocazia trebuie sa -l informez ca m-am folosit de astfel de arme „”matadora si in maxim 3 ore am trimis pe cei care vroiau sa deau o lovitura de anumit fel la podea ,iar apoi ca sa-i pod dea o lectia de viata si sa-i demonstrez ca tentativa de a cenzura un specialist in stinte digitale este un act kamikaze am facut cele necesare ca un numar foarte mare de Romanii din diaspora ,oamenilor de afaceri profesionisti ,internauti sa incepe sa cauta expresie 13 motive pentru care program de guvernare PNL este un dezastru „” Apoi am facut cele necesare ca atunci cand fac o astfel de cautare sa gaseasca o serie de adevaruri pe care masinaria de propaganda stalinista a PNL securisti care sunt deghizati in ziaristi nu vor sa auda „”””Deacea il ordon pe el comandant sa foloseasca avantajul pe care il are cu ocisor sau stang sa reglez tirurile precum un lunetist si sa traga pentru a face balon sa incepe sa se dezumfla In calitate de bunic a dovedit ca este curajos si descurcaret Ca atare pentru a se putea reduce abuzuri de putere de tot fel trebuie sa-l invatam pe bunicul sa trage folosind in mod legal dar letal ,stintele digitale dar nu oriunde si acolo unde a fost format acea clonarea nefericita care apoi a fost denumit „”partidul meu”” si care traieste un vis de a forma si „”Guvernul meu Ca sa putem intelege cine se afla in spate a unor astfel de constructie nefericite „” o sa va reamintesc faptul ca dl Iohannis nici nu a stat 30 de zile in postura de presedinte al PNL si a luat decizie de a duce partidul a lui Brateanu care avea zeci de ani de traditie Liberala intr-o alta familia politica Credeti ca Angela Merkel daca nu ar fi cerut acest lucru acepta ca un partid oarecare de la alte familie politica sa vine ca un intrus de o zi pe alta in curtea ei ? Aceast lucru este asa de evident dar este foarte important de stiut deoarece daca stim ca PNL nu a fost format in Romania atunci daca dorim sa actionam ca sa atingem anumit tip de obiective nu trebuie sa actionam in Romania si acolo unde s-a format o astfel de clonare nefericita Deasemene nu trebuie sa lovim in cei care au fost gabati in fata si in interese care stau in spate formare unei asemene mutare genetica nefericita Ca atare daca dorim sa potolim pe baieti cu ochi albastri trebuie sa ne gandim in felul urmator Ei sunt numiti decatre presedinte Din aceste motive obraznicie actiunilor lor este in functie de unflatura pe care vede in sondaje Ca atare daca balon incepe sa dezumfla picioare incepe sa-i tremure si se lasa mai moale deoarece nu stiu ce se poate intempla Din aceste motive la nivel intern trebuie tras in balon ca sa poate sa inceapa sa se dezumfla iar la nivel extern trebuie facut anumite lucruri ce tine de stintele digitale si care pot face pe Angela Merkel sa vada ca cineva care nu este deacord cu ceea ce face imparator si servitori lui ,are parghie ca sa poate face pe cei de ,la Berlim care se afla in spate ..sa aiba problema cu propriul alegator ,Intr-o astfel de situatie Angela Merkel vpoate pune mana pe telefon sa spune imparator sa adopta scenariul lui Stolo si sa se „”intoarce de unde a venit „”adica la Sibiu

 • DL BASESCU CU OCHISOR SAU STANG TREBUIE SA INCEPE SA TRAGA PRECUM UN LUNETIST CA SA POATE SA FACA BALON SA DEZUMFLA Va avertisez ca acest documemt contine adevarurile despre care o masinaria stanilista a celor care acctioneaza impotriva interesele nu doresc sa fie stiute Deacea securisti care sunt peste tot deghizati in ziaristi ,bloger ,postaci ,se lupta pe viata si pe moarte sa cenzureze acest si alte documente Cu aceasta ocazia spun alegatori a lui partidul lui Barack Obama si Angela Merkel ca in Romania se practica abuz de puterea si o serie de lucrurile care nu ar trebuie sa se intempla intr-o tara menbra NATO si ai UE Dupa aceasta informatie trimis alegatori a lui Barack Obama si Angela Merkel voi incepe discutie cu el comandant Traian Basescu ,Dl el comandant si actual bunicutz si pensionar Cu mull timp inainte sa termi mandatul tau au inceput operatiune de demonizare ,a lui Traian Basescu de o maniera persuasiva Acum trag in tine fara nici un fel de rusine crezand ca lumea este stupida si nu va intelege ce si cine se afla in spate …Ghinionul lor este ca esti un bunicutz simpatic si descurcaret Deacea fi atent la ceea cete raportez „”Brazilieni spun ca cea mai buna aparare este atac „”Avand in vedere ca baieti cu ochi albastri actioneaza in functie de unflatura de la sondaje dl Basescu trebuie invatat si apoi ajutat sa foloseasca de o maniera asa zise „matadora si sa trimite pe cei care deja il au incercuit la podea cu anumite lovitura legale dar letale si care tin de stinte digitale Cu aceasta ocazia trebuie sa -l informez ca m-am folosit de astfel de arme „”matadora si in maxim 3 ore am trimis pe cei care vroiau sa deau o lovitura de anumit fel la podea ,iar apoi ca sa-i pod dea o lectia de viata si sa-i demonstrez ca tentativa de a cenzura un specialist in stinte digitale este un act kamikaze am facut cele necesare ca un numar foarte mare de Romanii din diaspora ,oamenilor de afaceri profesionisti ,internauti sa incepe sa cauta expresie 13 motive pentru care program de guvernare PNL este un dezastru „” Apoi am facut cele necesare ca atunci cand fac o astfel de cautare sa gaseasca o serie de adevaruri pe care masinaria de propaganda stalinista a PNL securisti care sunt deghizati in ziaristi nu vor sa auda „”””Deacea il ordon pe el comandant sa foloseasca avantajul pe care il are cu ocisor sau stang sa reglez tirurile precum un lunetist si sa traga pentru a face balon sa incepe sa se dezumfla In calitate de bunic a dovedit ca este curajos si descurcaret Ca atare pentru a se putea reduce abuzuri de putere de tot fel trebuie sa-l invatam pe bunicul sa trage folosind in mod legal dar letal ,stintele digitale dar nu oriunde si acolo unde a fost format acea clonarea nefericita care apoi a fost denumit „”partidul meu”” si care traieste un vis de a forma si „”Guvernul meu Ca sa putem intelege cine se afla in spate a unor astfel de constructie nefericite „” o sa va reamintesc faptul ca dl Iohannis nici nu a stat 30 de zile in postura de presedinte al PNL si a luat decizie de a duce partidul a lui Brateanu care avea zeci de ani de traditie Liberala intr-o alta familia politica Credeti ca Angela Merkel daca nu ar fi cerut acest lucru acepta ca un partid oarecare de la alte familie politica sa vine ca un intrus de o zi pe alta in curtea ei ? Aceast lucru este asa de evident dar este foarte important de stiut deoarece daca stim ca PNL nu a fost format in Romania atunci daca dorim sa actionam ca sa atingem anumit tip de obiective nu trebuie sa actionam in Romania si acolo unde s-a format o astfel de clonare nefericita Deasemene nu trebuie sa lovim in cei care au fost gabati in fata si in interese care stau in spate formare unei asemene mutare genetica nefericita Ca atare daca dorim sa potolim pe baieti cu ochi albastri trebuie sa ne gandim in felul urmator Ei sunt numiti decatre presedinte Din aceste motive obraznicie actiunilor lor este in functie de unflatura pe care vede in sondaje Ca atare daca balon incepe sa dezumfla picioare incepe sa-i tremure si se lasa mai moale deoarece nu stiu ce se poate intempla Din aceste motive la nivel intern trebuie tras in balon ca sa poate sa inceapa sa se dezumfla iar la nivel extern trebuie facut anumite lucruri ce tine de stintele digitale si care pot face pe Angela Merkel sa vada ca cineva care nu este deacord cu ceea ce face imparator si servitori lui ,are parghie ca sa poate face pe cei de ,la Berlim care se afla in spate ..sa aiba problema cu propriul alegator ,Intr-o astfel de situatie Angela Merkel vpoate pune mana pe telefon sa spune imparator sa adopta scenariul lui Stolo si sa se „”intoarce de unde a venit „”adica la Sibiu

 • Dle Cristoiu, tot ce se intampla este numai din cauza lui Iohsnnis, care a tradat votul din noiembrie si se pupa pe gingii cu ponta in vazul tuturor. De fapt a fost ceva premeditat, ei nu au cazut la pace abia acum ! Noi am fost fraieri ca nu ne-am prins !

 • Dle Cristoiu, tot ce se intampla este numai din cauza lui Iohsnnis, care a tradat votul din noiembrie si se pupa pe gingii cu ponta in vazul tuturor. De fapt a fost ceva premeditat, ei nu au cazut la pace abia acum ! Noi am fost fraieri ca nu ne-am prins !

 • Buna; vreau sa faceti publice aberatii ale justitiei, de la Arad si Curtea de Apel Timisoara….dosarul acum este la ICCJ iar instanta a ramas in pronuntare din 12/03/2015 dar pina azi nu am primit nici un raspuns !!
  PENTRU EI MORTII SI VII SINT ACELEASI PERSOANE………….!!!! TRANSMITEREA DE DATE FALSE IN PROGRAMUL „REVISAL” „ESTE DIN GRESEALA” ……..NU FAPTA PENALA…………!!!!!…..AM PROBE / ACTE…..!!!

 • Buna; vreau sa faceti publice aberatii ale justitiei, de la Arad si Curtea de Apel Timisoara….dosarul acum este la ICCJ iar instanta a ramas in pronuntare din 12/03/2015 dar pina azi nu am primit nici un raspuns !!
  PENTRU EI MORTII SI VII SINT ACELEASI PERSOANE………….!!!! TRANSMITEREA DE DATE FALSE IN PROGRAMUL „REVISAL” „ESTE DIN GRESEALA” ……..NU FAPTA PENALA…………!!!!!…..AM PROBE / ACTE…..!!!

 • Maestre,
  …cred că desăvârșirea profesionala va fii atunci cand, dvs, un alt jurnalist de calibrul sau un ins din sistem, ne va arata noua tuturor, cu probe sau alte mijloace gazetărești, PĂPUȘARUL din spatele binomului SRI/DNA, adică SUA!
  ..asa ca chestie, –

  • Care SUA ?! Chiar nu gandesti ? Crezi ca SUA ii spune binomului sa nu se atinga de nici unul dinte escrocii de la Latrina3 si sa aresteze doar dusmanii lui Ponta ?!

 • Maestre,
  …cred că desăvârșirea profesionala va fii atunci cand, dvs, un alt jurnalist de calibrul sau un ins din sistem, ne va arata noua tuturor, cu probe sau alte mijloace gazetărești, PĂPUȘARUL din spatele binomului SRI/DNA, adică SUA!
  ..asa ca chestie, –

  • Care SUA ?! Chiar nu gandesti ? Crezi ca SUA ii spune binomului sa nu se atinga de nici unul dinte escrocii de la Latrina3 si sa aresteze doar dusmanii lui Ponta ?!

 • DL BASESCU CU OCHISOR SAU STANG TREBUIE SA INCEPE SA TRAGA PRECUM UN LUNETIST CA SA POATE SA FACA BALON SA DEZUMFLA Brazilieni spun ca cea mai buna aparare este atac Avand in vedere ca baieti cu ochi albastri actioneaza in functie de unflatura de la sondaje dl Basescu cu ochiul sau stang trebuie sa reglez tirurile precum un lunetist pentru a face balon sa incepe sa se dezumfla In calitate de bunic a dovedit ca este curajos si descurcaret Ca atare pentru a se putea reduce abuzuri de putere de tot fel trebuie sa-l pe bunicul sa trage folosind stintele digitale dar nu oriunde si acolo unde a fost format acea clonarea nefericita care apoi a fost denumit „”partidul meu”” si care traieste un vis de a forma si „”Guvernul meu Ca sa putem intelege cine se afla in spate a unor astfel de constructie nefericite „” o sa va reamintesc faptul ca dl Iohannis nici nu a stat 30 de zile in postura de presedinte al PNL si a luat decizie de a duce partidul a lui Brateanu care avea zeci de ani de traditie Liberala intr-o alta familia politica Credeti ca Angela Merkel daca nu ar fi cerut acest lucru acepta ca un partid oarecare de la alte familie politica sa vine ca un intrus de o zi pe alta in curtea ei ? Aceast lucru este asa de evident dar este foarte important de stiut deoarece daca stim ca PNL nu a fost format in Romania atunci daca dorim sa actionam ca sa atingem anumit tip de obiective nu trebuie sa actionam in Romania si acolo unde s-a format o astfel de clonare nefericita Deasemene nu trebuie sa lovim in cei care au fost gabati in fata si in interese care stau in spate formare unei asemene mutare genetica nefericita Ca atare daca dorim sa potolim pe baieti cu ochi albastri trebuie sa ne gandim in felul urmator Ei sunt numiti decatre presedinte Din aceste motive obraznicie actiunilor lor este in functie de unflatura pe care vede in sondaje Ca atare daca balon incepe sa dezumfla picioare incepe sa-i tremure si se lasa mai moale deoarece nu stiu ce se poate intempla Din aceste motive la nivel intern trebuie tras in balon ca sa poate sa inceapa sa se dezumfla iar la nivel extern trebuie facut anumite lucruri ce tine de stintele digitale si care pot face pe Angela Merkel sa vada ca cineva care nu este deacord cu ceea ce face imparator si servitori lui ,are parghie ca sa poate face pe cei de ,la Berlim care se afla in spate ..sa aiba problema cu propriul alegator ,Intr-o astfel de situatie Angela Merkel vpoate pune mana pe telefon sa spune imparator sa adopta scenariul lui Stolo si sa se „”intoarce de unde a venit „”adica la Sibiu

 • Am urmat solicitarea fiicei lui, a dumneavoastra si i-am urat „La multi ani” domnului Sarbu, pe Facebook. Atat am putut face. Sunt intr-u totul deacord cu ceea ce v-a scris domnul Sarbu.

 • Am urmat solicitarea fiicei lui, a dumneavoastra si i-am urat „La multi ani” domnului Sarbu, pe Facebook. Atat am putut face. Sunt intr-u totul deacord cu ceea ce v-a scris domnul Sarbu.

 • Cam asa, astept cu nerabdare fiecare „gand”

 • Cam asa, astept cu nerabdare fiecare „gand”

 • Cam asa, astept cu nerabdare fiecare „gand”

 • D-le Cristoiu,pana azi la varsta de 63 de ani viata m-a invatat ce vorbe sa scot pe gura,dar de data asta cu riscul de fii acuzat de ipocrizie,ma rog la Cel de sus,sa va dea viata lunga,doar asa vom avea parte de adevar si corectitudine in jurnalismul romanesc.

 • D-le Cristoiu,pana azi la varsta de 63 de ani viata m-a invatat ce vorbe sa scot pe gura,dar de data asta cu riscul de fii acuzat de ipocrizie,ma rog la Cel de sus,sa va dea viata lunga,doar asa vom avea parte de adevar si corectitudine in jurnalismul romanesc.

 • Asta inseamna sa ramai OM in orice conditii ale celuilalt! Mai ales cand se afla intr-o situatie dificila dar trecatoare. Respect, maestre!

 • Asta inseamna sa ramai OM in orice conditii ale celuilalt! Mai ales cand se afla intr-o situatie dificila dar trecatoare. Respect, maestre!

 • Respect Maestre ! Sa fii om e lucru mare !

 • Respect Maestre ! Sa fii om e lucru mare !

 • Sunteti un jurnalist corect!

 • Sunteti un jurnalist corect!

 • Cred ca ati ajuns singurul junalist in care mai au incredere,acesti arestati,poate,si va scriu.

 • Cred ca ati ajuns singurul junalist in care mai au incredere,acesti arestati,poate,si va scriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *