Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Gîndul de joi, 23 februarie 2017

Prin abandonarea Justiției în mînile Sistemului, PSD recunoaște public existența celui de-al patrulea pilot la manșa Guvernării

Multă lume a așteptat cu ațîțare reuniunea Comitetului Executiv Național al PSD.
Nu trebuie nici măcar doi ochi ca să vezi că avionul care e Guvernul Sorin Grindeanu, condus de patru piloți, cum corect sesiza Victor Ponta, se apropie cu o viteză uimitoare de picatul în bot.
Nenorocitul control exercitat de Liviu Dragnea asupra Guvernului și asupra Partidului (membrii Guvernului n-au voie nici să se uite pe fereastra biroului fără aprobarea lui Liviu Dragnea, iar liderii PSD n-au voie nici să-și ducă mîna la gură cînd sughiță fără înalte indicații de la președinte) a făcut din PSD – așa cum scriam anterior – un partid mort, iar din Guvern, un cadavru demult devenit țărînă.
În aceste condiții, dacă nu vrea să intre în Opoziție cu un procentaj de 10 la sută după cîteva luni de Putere, PSD trebuie să ia măsuri radicale în relația dintre Partid și Guvern, cea mai importantă fiind lăsarea Guvernului să guverneze, și în relația dintre Partid și Klaus Iohannis, cea mai importantă fiind contracararea ambiției celui care a pierdut o casă de a fi profesorul ranchiunos al Executivului.

Se aștepta, așadar, o ședință cu scîntei, în care liderii PSD să ia în seamă semnele tot mai grave date de realitatea dezastruoasă a guvernării.
Nu s-a întîmplat nimic din ceea ce ar fi fost de așteptat de la reuniunea unui partid care, deși a cîștigat zdrobitor Localele și Parlamentarele, trădează bălbîieli de Partid care a obținut cu greu un scor menit a-l păstra în Parlament.
Locul analizei dramatice a situației PSD după alegeri l-a luat anunțul triumfalist al unui număr uriaș de semnături strîns pentru susținerea Guvernului, în condițiile în care o mie de demonstranți cu cîini, copii dresați și hăulituri, în Piața Victoriei pot face Guvernul să demisioneze.

Dacă ar fi să credem conducerii PSD, miercuri, 22 februarie 2017, s-a luat o măsură menită a îmbunătăți activitatea Executivului:
Un soi de mică remaniere.
Dacă ne gîndim că prin această remaniere, la Economie, a venit în sfîrșit, un sergent major al SRI în persoana lui Mihai Tudose, iar la Justiție a fost promovat un tehnocrat fără nici o altă legătură cu PSD decît că-l știe pe Eduard Hellvig, avem imaginea dezastrului în care se afundă pe zi ce trece partidul care pretinde că a cîștigat alegerile.
Opţiunea pentru un ministru al Justiţiei tehnocrat a fost văzută de unii publicişti drept semnul că PSD a capitulat în ceea ce se schiţa a fi campania pentru destructurarea Sistemului.

Printre alte bîiguieli semidocte ale Diviziei Presă a Binomului SRI-DNA s-a numărat – la loc de frunte – şi aserțiunea că ministrul Justiţiei trebuie să fie un tehnocrat. Peste tot în lumea democratică, Justiţia nu e însă un domeniu situat deasupra pămîntescului, ca Biserica. Justiția e un domeniul al realului, cel mai apropiat de dinamica vieții, poate, și, în consecinţă, o dată cu un partid, electoratul votează şi un Program în materie de Justiţie. Desigur, judecătorul e stăpîn în sala de judecată. Dar e stăpîn însă pe sentinţa dată în funcţie de legi. Legile nu le fac nici judecătorii şi cu atît mai puţin procurorii. Legile, chiar şi în domeniul penal, dacă nu mai ales, le fac Parlamentele prin intermediul majorităţilor. Asta deoarece majoritatea parlamentară rezultă dintr-un vot dat în urma unei campanii. Şi pot fi campanii electorale în care să se dezbată pătimaş înăsprirea sau îmblînzirea unor pedepse pentru anumite infracţiuni. Totul în funcţie de pericolele ivite într-o ţară, nu de puţine ori diferite de cele dintr-o altă ţară. Suedia, dacă ar fi să credem cazului Assange, a găsit de cuviinţă să considere infracţiune şi s-o pedepsească cu închisoarea sexul făcut de un bărbat cu o femeie fără s-o avertizeze că prezervativul e de proastă calitate. O infracţiune impusă prin lege de puterea politică. De aceea, în lumea cu adevăr democratică ministrul Justiţiei e un ministru politic. Cu atît mai mult se impune asta cu cît ministrul Justiţiei e unul dintre cei mai importanţi miniştri ai unui Cabinet. În perioada interbelică, ministerul Justiției a aparținut unor oameni politici faimoși precum George Mârzescu, Valeriu Pop, Victor Iamandi. Cînd vine vorba de Coaliţii, partidele componente se bat să pună mîna pe portofoliul Justiţiei. În Coaliţia instalată la Putere în 6 martie 1945, PCR a cerut din prima clipă să deţină în guvernul dr Petru Groza portofoliul Justiţiei, dat lui Lucreţiu Pătrăşcanu unul dintre lideri de frunte ai PCR.
Prin opţiunea pentru Tudorel Toader, PSD a renunţat nu numai la un ministru politic al Justiţiei. A renunţat chiar la Justiţie, unul dintre cele mai importante domenii ale României de după alegerile din 11 decembrie 2016. E limpede că Justiţia, unul dintre cele mai importante domenii de administrat de o majoritate, va reveni Sistemului instituţiilor de forţă.

A fost asta o cedare de către PSD în faţa Sistemului după eşecul Ordonanţei 13 cum susțin publiciștii adversari ai Binomului?
Nici vorbă.
Afacerea sinistră care a fost Ordonanţa 13 n-are nici o legătură cu vreo Bătălie dusă de PSD cu Sistemul.
Aşa cum am mai scris şi în alte ediţii ale cristoiublog.ro, PSD a primit un vot zdrobitor din partea românilor şi pentru a pune capăt uneia dintre cele mai grave realităţi antidemocratice din ultimul timp:
Amestecul făţiş, brutal, sălbatic al Sistemului în viaţa politică a României postdecembriste.

Ziceam pe cristoiublog.ro din 3 ianuarie 2017:

„Românii au votat împotriva Sistemului instituţiilor de forţă.
De fapt, nu împotriva Sistemului acestor instituţii, indispensabil în orice democraţie pentru apărarea statului, ci împotriva amestecului brutal al Sistemului în viaţa noastră social-politică, fenomen de o rară gravitate, devenit realitate în ultimii 12 ani.

Nu s-a votat nici împotriva Justiţiei, nici împotriva anticorupţiei.
S-a votat – şi nu oricum, ci în chip zdrobitor – împotriva Binomului SRI-DNA, axa Sistemului, Binom care a folosit şi foloseşte lupta împotriva corupţiei pentru răfuieli politico-mafiote.”

S-a apucat PSD să transpună în practică acest vot după instalarea Guvernului Sorin Grindeanu?
Nu s-a apucat.
Dimpotrivă, prin sinistra aiureală care a fost epopeea Ordonanţei nr. 13, PSD a făcut să eşueze orice tentativă politică de a pune capăt Dictaturii Sistemului.
Ordonanţa 13 n-a fost un moment dintr-un Război angajat de PSD cu Sistemul.
Ordonanţa 13 a fost o încercare şmecheră de a rezolva problemele cu Justiţia ale unor lideri PSD, în frunte cu Liviu Dragnea.
Dacă ar fi fost un moment de început al Războiului PSD cu Sistemul, modificările la Codul Penal şi la Codurile de Procedură Penală ar fi fost asumate deschis, bărbăteşte, la lumina zilei, de către Guvernul Sorin Grindeanu.
Şi dacă Guvernul ar fi constatat că modificările sunt respinse de Stradă, ar fi demisionat, dar n-ar fi abrogat Ordonanţa 13.
Pentru că în sinistra aiureală cu Ordonanţa 13, grav n-a fost nici felul în care a fost adoptată, nici felul în care n-a fost explicată, ci felul în care a fost abandonată.
Dacă te grăbeşti s-o abrogi, fără a explica de ce faci asta, dacă purcezi în Parlament la o bălăbăneală legislativă menită a arăta că Ordonanţa nu mai poate reveni, înseamnă că tu, Guvern, recunoşti caracterul banditesc al Ordonanţei.
Tot ceea ce-a făcut PSD după adoptarea hoţeşte a Ordonanţei a întărit suspiciunea că modificările la Coduri n-au fost altceva decît un lucru ruşinos.
Prin felul în care a renunţat la Ordonanţă, PSD a confirmat c-a fost prins cu mîţa-n sac.

Ordonanţa 13 n-a fost o clipă un moment de început al Războiului PSD cu Sistemul.
De fapt, aşa cum am mai scris, PSD nu s-a războit şi nu se va război în veci cu Sistemul.
Un război cu Sistemul presupune cîteva condiţii, pe care PSD nu le îndeplineşte:

 1. O credinţă pătimaşă în democraţia autentică.
  PSD n-o poate avea, deoarece PSD nu crede în nimic.
 2. O libertate deplină faţă de suspiciunile de corupţie.
  Împotriva folosirii pentru răfuieli politico-mafiote a Luptei anticorupţie nu poate lupta decît cineva care nu e corupt şi, mult mai important, urăşte corupţia.
  Nu e cazul multor lideri ai PSD.
 3. Asumarea riscurilor presupuse de un Război cu Sistemul, inclusiv cel de a pierde Puterea.
  Cînd crezi în ceva, lupţi pentru acel ceva pînă la capăt, cu orice preţ.
  Îi vedeţi pe liderii PSD gata să piardă puterea de dragul Luptei pentru democraţie?

Abandonarea Justiției în mîinile Sistemului e încă un semn că pentru PSD contează doar parvenirea și supraviețuirea la Putere.
Puterea e pentru liderii PSD un prilej de a-și rezolva problemele personale:
De la promovarea în funcții a nepoatelor și ibovnicelor pînă la umplerea buzunarelor.
Cînd să mai aibă liderii PSD timp și energie pentru a rezolva și problemele țării?!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

25 comentarii pentru articolul „Gîndul de joi, 23 februarie 2017”

 • doresc sa va aduc la cunostinta care am informat prin mail la PSD si numai la olguta vasilescu in legatura cu abuzurile facute si a descuraja aceste incalcari: cabinet.vasilescu@yahoo.com : abuz de interese: vreau sa va informez pt ca ati uitat un amanunt important referitor la spitale si la coruptie in loc sa gasiti alternative pt a multumi pe toata lumea si vreau sa va spun cum as proceda eu aducetiva aminte deobicei doctorii au doua salarii(privat+spital) de aceea nu merge bine in loc sa luati masuri pt a descuraja coruptia in sistemul sanitar solutii sint dar nu se pun in aplicare si sa va spun dece in loc un doctor sa fie obligat sa lucreze in mediu privat si nu in spital de stat pt ca se fac abuzuri de serviciu si nu se respecta legislatia in interes personal si ne miram de ce nu sint medicamente in spitale sau aparatura necesara pt ca se fura ca in codru chiar de doctori care lucreaza la privat.

 • Într-o vreme parcă susineați cå justiția este necesar să fie independentă, cå așa scrie și în Constituie, după cum susținea chiar și Traian Băsescu, zicând dumneavoastră, în aceste vremuri ,că ar fi „abandonată” în mâinile sistemului, și probabil că ați sugera și cå ar putea fi cumva salvată, probabil de „prietenii lui Onaca” , probabil ca să nu mai fie „abandonată” ? Dacă este independentă, justiția ,și „abandonată”, după cum susțineți dumneavoastră, asta ar fi cumva despre faptul că este totuși independentă că anterior nu ar fi fost independentă, fiind după aceea „abandonată” după cum ați zice dumneavoastră ?

 • POPORUL ROMÂN ESTE SUB OCUPATIE STRAINA….
  POPORUL ROMÂN ESTE UMILIT, BATJOCORIT, ASUPRIT, JEFUIT….DE 27 DE ANI NEFERICITI DE INTEGRARE SI „VALORI” OCCIDENTALE….
  INSTITUTIILE STATULUI SANT OCUPATE DE STRAINI, ADICA STATUL ROMÂN ESTE SUBMINAT DE STRAINI, DE OCULTA IUDEOMASONICA DIN OCCIDENTUL „CIVILIZAT”, PENTRU A APARA PE STRAINI DE NOI, DE POPORUL UMILIT SI ASUPRIT !
  DE ACEEA NOI, POPORUL, TREBUIE SA FIM ASUPRITI, UMILITI, HARTUITI, GONITI DIN TARA NOASTRA PRINTRE STRAINI, SA FIM DEZBINATI, INDOBITOCITI SI SPALATI PE CREIER, PENTRU A FI BINE JEFUITI,EXPLOATATI SI EXTERMINATI, PAS CU PAS CA UN LUCRU BINE FACUT !

 • Livia Stanciu s-a făcut de ruşine cu opinia ei separată şi inutilă. A dat cu mucii în fasole, a sărit în evidenţă prostească: era suspectă de pupcurism la peşedintele imobil, în semn de recunoştinţă pentru încheierea trocului secret: sters la cur cu incompatibilitatea hoţului imobiliar contra numire la CCR. Acum suspiciunea a devenit certitudine, fiindcă deşteapta cu muci nu era obligată să-şi declare opinia separată. Dacă tăcea, doar suspectă rămânea.

 • Simpatică motivarea CCR în decizia de respingere a sesizării preşedintelui CSM (conflict cu Guvernul), a dat de pământ aşa de tare cu mucoşii din CSM de zici că dacă ar fi sesizat Guvernul ce pretenţii absurde are CSM-ul, În favoarea Guvernului CCR ar fi constatat existenţa unui conflict juridic de natură constituţională, cu recomandarea ca măscăricii din CSM să-şi vadă pe viitor de lungul nasului.
  După citirea deciziei, te întrebi la ce mai poate ajuta un aviz dat de nişte proşti în materie, chiar şi atunci când ar fi vorba de legile justiţiei.

 • Când crezi într-o idee sa ce-o fi din familia asta, o ştire, concluzie, opinie, sfat, regulă, propunere, principiu etc şi vrei s-o exprimi sau s-o confrunţi cu punctul altora de vedere sau pur şi simplu să le-o transmiţi şi altora, nu-i nevoi să fii nici cu albii, nici cu negrii, nici cu mulatrii. E suficient să fii tu cu tine însuţi, chiar dacă te confrunţi cu cei care sunt fie cu negrii, fie cu albii, fie cu mulatrii sau, de ce nu?, cu ei înşişi.

 • Greţos bilanţ DNA!
  Cucuveaua Mitomangă:
  -Noi suntem români, aici pe veci stăpâni, pentru popor muncim şi nu ne obosim, noi suntem magistraţi, noi suntem procurori, noi suntem controlaţi de judecători şi CSM-ul care şi-a făcut treaba mare, la fel ca procurorul general, când s-au răţoit la CCR pe seama OUG 13, dar nu zic cum s-au făcut de tot rahatul, ei au nenoie de laude necondiţionate
  „Instantele au aplicat decizia interpretativa si au fost 71 de persoane condamnate pentru abuz in serviciu, 15 achitate, incalcand doar HG, regulamente sau ordine interne. Ele fusesera trimise in judecata anterior deciziei CCR” Adică recunosc neconstituţionalitatea în cele 15 cazuri de încălcare a HG, de aia am anunţat că vom contesta hotărârea de la Alba Iulia.
  Hoţul de case-fizicianul imobiliar der Eistein:
  Cu forţa străzii v-am dovedit cum ştim să vă punem cu botul pe labe, am supraînălţat exportul de arme adică le-am dat şi străinilor idei de luptă, noi suntem exemplu mondial, cu un preşedinte imobil.

  • Cucuveaua Mitomanga: un procuror nu falsifică dosare, un procuror nu greşeşte niciodată, un procuror e unmonument de cinste şi corectitudine, sfântul Portocală nu mai e la noi, am rămas numai preasfinţii şi preacuratele.

 • Cine traduce corect practica botezată „principiul de a cunoaşte”, invocat în informările secrete trimise de SRI către procurorul de caz, cu indicaţia să nu le scape prin dosarul in lucru şi să le ţină în cap numai pentru el, acela înţelege destinaţia informaţiei transmise şi adevăratele pericole nu doar pentru inculpatul înconjurat în procesul penal. Cine nu lucrează cu „principiul de a cunoaşte”, evident, nu cunoaşte şi n-ar fi asta o catastrofă, dacă măcar s-ar abţine să susţină proteste pe un drum înfundat şi împotriva instrumentelor folosite de adevăraţii manevranţi de destine. Când nu mai suporţi să se taie în carne vie, te îndrepţi împotriva chirurgului, nu te repezi să organizezi educaţia sexuală şi intelectuală a bisturiului.
  Partidele, procuratura, justiţia, presa sunt instrumentele deţinătorului de arhivă secretă. Nu mişcă nimeni în frontul de salvare naţională.

  • Aproape nimeni nu mişcă în front. Cînd ni se întămplă totuşi să vedem câte o excepţie, sărim cu mândrie proletară şi spirit de turmă dirijată s-o blamăm, s-o facem în fel şi chip, adică să descurajăm orice altă tentativă asemănătoare, aşa cum ni s-a indus din laboratoare sau cum ne-au chemat la lupta de clasă cei arhivaţi să ucidă în grup organizat orice idee de evadare în libertate, mai ales din batalionul de presă comandată.

 • Spune-mi ce păcate ai, ca să-ţi spun în ce arhivă eşti în aşteptare cu şantajul în spinare!
  Sarcinile potenţiale în aşteptarea comenzii: ca la reclame TV cu pastila minune, poţi să urci scările, poţi să faci sport, poţi să urci pe munte, poţi să faci orice vrei şi mai ales orice nu vrei în calitate de marionetă acoperită-santajabilă, poţi să ajungi parlamentar, poţi şi reşti constrâns să schimbi la comandă tabăra/votul pentru adoptarea/respingerea unei legi, poţi ţi eşti constrâns să strecori bilele pentru învestitura sau demiterea unui guvern, poţi să devii reporter şi să transmiţi pe şestache către arhivă ştirile bombă aflate de la partid, poţi să te instruieşti la K2, K3, K la nimeni şi să iei prima de serviciu din banii populimii, poţi să conduci o afacere prin interpuşi şi să transporţi partea leului la sediul din Băneasa sau oriunde îţi spune comanda, poţi să dai interviuri aranjate la divizia de presă pentru propagandă şi îndoctrinarea prostimii în direcţia oparativă pe care intelectualii neamului ştiu să se îndrepte singuri, poţi să racolezi persoane de încredere pentru colaborare şi extindere, poţi să ajungi procuror şi să racolezi mai de-a dreptul denunţătoari sau păcătoşi şantajabili, poţi să fabrici dosare pentru cauză, poţi să reţii persoane nevinovate sau să le propui pentru arestare în faţa unui coleg de acoperire din instanţe, poţi să afli ce scrie în protocoale de colaborare interzise de lege, dar poţi să afli cum acoperiţii noştri din CSM veghează la încălcarea interzicţiilor din sistemul judiciar, poţi să simţi cum e să fii protejat şi nesancţionat când imiţi portocale, poţi să te transferi în interesul serviciului de la procuratură şi să devii judecător de nădejde, poţi să împarţi dreptatea noastră K la nimeni, cîte nu poţi să faci pentru democraţia manipulaţilor K la nimeni în statul de drept oricât de fals pentru atâţia orbi K la nimeni. Arhiva veghează la independenţa şi inamovibilitatea şantajabililor.

  • Câţi au curajul să se rupă din arhiva şantajailor şi să se elibereze din democraţia Neoplasmului devastator? Câţi sunt interesaţi de gustul libertăţii reale? Ştim un nume şi aş paria că-i liber de contract. 😀

   • Pe fundaţia minciunii acoperite poţi să construieşti doar democraţia laşităţii hoţilor de căciuli proprii.
    Cu cât trece timpul pe aceeaşi bază de aşezare, cu atât structura va fi mai durabilă, intangibilă, impozantă şi sfidătoare.

 • Îi credeți pe cei care votează PSD mai deștepți decât sunt. Ei au votat pentru suta de lei promisă și dată de ei. Guvernul PSD nu a stat degeaba.:-P 😛 😛 😛 😛

 • bravoo Maestre

 • Atata timp cat presedintele nu renunta la comportamentul actual unde are si ajutorul USR ( ghimpele in calcaiul parlamentului) si se rezuma la „atributiile” luí constitutionale va fi aproape imposibil de a schimba ceva. Poate acum, dupa decizia de la Pitesti sa-i mai vina mintea la cap. Speranta moare ultima.

 • Domnule Cristoiu, am urmarit intamplator emisiunea de pe TVR despre procesul presedintelui cu casa aceea.
  Vreau sa va spun ca ceea ce ati facut acolo n-am mai vazut de pe 25 decembrie 89, adica sa vezi imagini la televiziunea publica in care presedintele tarii e mitraliat de un complet de procurori ad hoc, in care va legati de orice chichita pentru a justifica si pune pe picior de egalitate fapte cu adevarat penale facute de cei impotriva carora presedintele ia atitudine.
  Televiziunea Nationala s-a transformat intr-o trompeta de partid, cu „judecatori” preluati direct din platourile Antena3, bucata cu bucata. Un spectacol GROTESC.
  V-ati legat de cartea dansului, ca nu si-ar fi declarat banii din vanzare, ca nu si-a facut public contractul cu editura (sugestionand publicul ca ar fi existat nereguli), pentru ca, punctul culminant sa fie atins cand va considerati un scriitor reper in Romania, caci daca nici dvs n-ati obtinut 20 de mii din vanzari, sigur presedintele ar fi comis ceva fraude.
  Ma mir ca nu l-ati acuzat si ca a vandut copii pentru organe cum vezi pe la alte posturi de mahala.

  Domnule Cristoiu, abuzati de libertatea presei obtinuta cu sacrificii in 1989, si contribuiti si dvs, in mod direct la ingradirea acestei libertati, prin aceasta atitudine.
  Mi-e indiferent daca publicati sau nu acest post, sper mai degraba sa nu, am vrut doar sa va transmit niste ganduri.

  Multa sanatate si intelepciune.

 • Credinţa, libertatea, asumarea la PSD – condiţii pentru război cu Neoplasmul democraţiei originale – eu aş zice condiţii necesare, dar insuficiente, mă duc cu gândul la credinţa, libertatea şi asumarea mea pentru aceeaşi concluzie: PSD nu are fenotipul specifoc capacităţii de a stăpâni aceste condiţii, adică „Îi vedeţi capabili pe liderii PSD gata să piardă puterea de dragul luptei pentru democraţie?”
  Vă propun să puneam aceeaşi întrebare puţin altfel: Pe cine sau pe care partid îl vedeţi capabil/gata să piardă puterea de dragul luptei pentru democraţie?
  Ăla „eu”, ăla”eu”, altul la rând până la deţinerea aşa-zisei cănd va fi mai decis: „Altă întrebare!”.
  Dacă vrem să ne raportăm la relaţia cu Neoplasmul în tandem strident cu Hoţul de Case, constatăm cu uşurinţă că ceilalţi şi celelalte stau mai prost la aceste condiţii decât PSD-ALDE. Doar la gargară şi elan trombonistic stau mai săltăreţi şi asta în speranţa redresării handicapului moştenit de la 11 decembrie. Ne mai lipseau aderenţii la heirup-ul revoluţionar de manipulat oameni nevinovaţi pe direcţii iluzorii, paralele cu adevărata cauză a democraţiei căcănarilor: Neoplasmul.
  De-aia mă repet: Feriţi-vă de ultima soluţie, înc-o USL-uţie!

  • Ăla „eu”, ăla „eu”, altul la rând până la deţinerea aşa-zisei puteri, când va fi mai decis: „Altă întrebare!”

  • Am zis condiţii insuficiente, fiindcă mai trebuie una pe care n-o are nimeni, niciun partid: arhiva, dle Cristoiu, arhiva. Fără asta nu se ştie concret cu cine se luptă cei dispuşi să piardă puterea pentru democraţie, dacă le-ar trece prin cap – să ce? – să renunţe la aşa-zisa putere pentru o cauză incertă sau deja pierdută.

  • Ciorditorul imobiliar şi anticorupţia = Prostituţia prezidenţială şi echilibrul puterilor separate = Protocoalele şi domnia legii = Secretul şi transparenţa = Acoperiţii şi democraţia = Alegerile şi hora unirii = Alternanţa la putere şi stabilitatea Neoplasmului.

   Suntem sănătoşi la cap să mizăm pe astfel de tandemuri incompatibie? Ne pierdem în diversitatea de dispute provocate de diversionişti.

 • De la Flux24 – “În Germania Federală am avut cazul Christian Wulff care a demisionat în urma unui scandal relativ asemănător cu cel al președintelui României. Diferența este că Wulff a fost ulterior achitat în timp ce în cazul președintelui României avem o decizie definitivă”.

  -Lieber First Lady Carmen, fiţi bărbată! Deschideţi-i ochiul lui der Einstein să nu mai compromită timpanul transparent şi să ne demonstreze că are ceva nemţesc comun cu Wulff, adică chinuita lui demisie ar fi prea puţin, doamnelor şi domnilor. Să mai fure o casă, însă, să mai fure o casă, în această fază ar fi prea mult.

 • Experimentul Piteşti :
  Cum îl piteşti pe Coldea, prind şi judecătorii curaj să fie drepţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *