Marcel Ciolacu: Îmi voi pune mandatul pe masă în Parlament pentru reforme și dreptate socială

Gîndul de joi, 5 februarie 2015

Aștept în continuare de la Elena Udrea, Jurnalul pe care mi l-a promis!

Luni seara, am intervenit telefonic la emisiunea Sorinei Matei de pe B1 Tv, pentru a-mi explica uluirea mea față de ceea ce face omul politic Elena Udrea.

Nu sunt singurul din țara asta care privește cu stupoare spectacolul mediatic susținut zilnic de Elena Udrea.
Toți cei cu care am stat de vorbă, fani ai lui Traian Băsescu, mi-au spus că politicianul Elena Udrea, politicianul care n-a obosit să declare, timp de zece ani, că Justiția e independentă și e independentă, pentru că s-a luptat s-o facă așa Traian Băsescu, vine și ne spune acum că-n cazul ei e vorba de un Dosar politic.

N-am nici o îndoială că asaltul DNA asupra Elenei Udrea are și temeiuri politice. Ele nu țin însă de declarațiile din ultimele zile ale Elenei Udrea, ci de o decizie de a se da drumul la dosare păstrate  la sertar pînă acum de teama relației speciale a Elenei Udrea cu Traian Băsescu.

Din acest punct de vedere, tot ce i se întîmplă acum Elenei Udrea e o lovitură năucitoare dată luptei împotriva Corupției, deoarece se vede clar că sertarele cu dosare sunt deschise în funcție de cine e Jupînul. Pînă mai ieri a fost Traian Băsescu. Apropiații fostului nu puteau fi atinși. Acum Jupînul e Klaus Iohannis. Apropiații acestuia sunt și ei intangibili.

Pînă o veni un alt Jupîn.

Dacă eu spun asta nu e nici o problemă.

Mai întîi, pentru că scîrța- scîrța pe hîrtie fiind nu mă ia nimeni în seamă. Apoi, eu m-am numărat printre puținii lideri de opinie care n-am înălțat ode activității DNA, știind din istorie, dar și din realitățile altor țări democratice, că procurorii  sunt printre funcționarii cei mai atenți la cine e Jupînul.

Elena Udrea a  fost însă o susținătoare a DNA. Ori de cîte ori un lider politic era înhățat de DNA,Elena Udrea intervenea public pentru a spune că el trebuie să se supună Justiției independente. Acum însă, Elena Udrea nu numai că nu se supune Justiției independente, dar și face dezvăluiri pe care toți cei cu care am stat de vorbă le taxează drept dat din casă. O asemenea postură românii normali n-o văd cu ochi buni, deoarece contrazice ipsotaza  publică a Elenei Udrea. Elena Udrea nu e o biată femei părăsită de bărbați, ci un lider politic: fost ministru cu puteri deosebite, candidat la Președinție, președinte de partid.

Supărată pentru ceea ce ei i s-a părut c-ar fi un ton mai asprumîn intervențai mea, Elena Udrea m-a sunat. După un alt număr decît cel pe care îl am în agendă. Mi-a reproșat printre altele că nu sunt de acord cu ea în privința implicării SRI în campania electorală, pentru victoria lui Klaus Iohannis, cînd, de fapt, eu sunt cel care a scris numeroase texte pe cristoiublog.ro despre enigmele campaniei electorale, despre enigmele victoriei lui Klaus Iohannis. Cu acest prilej Elena Udrea mi-a spus că, așa cum a declarat la Hotnews, a ținut în campania electorală un soi de jurnal în care a consemnat multe ciudățenii.

Să-mi trimită și mie o copie?
Da, am răspuns eu, entuziasmat, vreau să confrunt ce-ați scris dvs (atenție eu nu mă tutuiesc cu Elena Udrea, deși, mi-ar putea fi fiică, avînd în vedere diferența de vîrstă dintre noi!) cu ceea ce știu eu. Măcar așa pentru Istorie.
A rămas că-mi va trimite copia a doua zi la Bibliotecă.

N-am primit-o nici acum.
Ca s-o caut la telefon, n-am cum, deoarece sunt convins că și-a schimbat și numărul din seara de luni, suspcioasă că e interceptată.
Dacă o vede cineva pe Elena Udrea, să-i spună că aștept în continuare copia jurnalului.
Eu o aștept în continuare.
Nu cred că se teme c-aș putea da copia Serviciilor.
Nu de alta, dar sunt sigur că Serviciile o au.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

38 comentarii pentru articolul „Gîndul de joi, 5 februarie 2015”

 • Am inteles ca ati primit jurnalul cu pricina. Este o dezinformare?

 • V-am intrebat si in privat;oare de ce „gainariile”,de altfel grave au explodat odata cu DENUNTUL public facut de dl.Babiuc pe Rtv.privind impiedecarea infaptuirii justitiei in dosarul revolutiei.Nu cumva pentru a opri rezonanta la infractiunea,mult mai grava decat „gainariile”?Apare acum dosarul mineriadei insa de cel al revolutiei nu sufla nimeni o vorba.Sunt al dracului de suspicios.

 • În dezvăluirile de ieri ale doamnei Udrea, în coada unei enumerări, numita doamnă spunea: “… şi MAESTRUL …nu mai ştiu cum îl cheamă ”. Eu cred că Dvs. domnule Cristoiu, aţi înţeles ameninţarea. De fapt , primele ecouri ale “semnalului” primit se pot sesiza din ceea ce acum spuneţi: “ N-am nici o îndoială că asaltul DNA asupra Elenei Udrea are şi temeiuri politice”. Frământările pe care Dvs. le aveţi acum, acasă sau la bibliotecă, se datorează întrebării stresante: [Oare cât de mult vrea doamna Elena Udrea să o ajut?] . Desigur, dacă doriţi, puteţi să-mi ştergeţi această postare (aţi mai făcut-o…) ; astfel , voi înţelege că v-am ghicit din nou.

  • …eu apreciez, cursivitatea comentariului dvs!
   …poate ca ma bag ca musca-n lapte, dar CORECT ar fi cand postati un comentariu, civilizat dealtfel nu am ce sa va reprosez-
   SA VA ASUMATI RESPONSABILITATEA, ca Dl Cristoiu ca mine si sa va aratati identitatea!
   …asa sa ne dam cu parere ca ANONIMI, e foarte usor!
   … Imi cer scuze, daca am suparat, dar asa ar fi omeneste, ca sa nu folosesc cuvinte mari
   ( altminteri, pot sa cred ca sunteti orice, chiar si un „pion acoperit”
   … Seara buna scuze, inca odata

  • Stimate domnule Petrică Coman. Poziţia Dvs este corectă. Dacă cineva intervine în spaţiul public, chiar dacă nu se bucură de notorietate precum proprietarul acestei pagini, trebuie să-şi asume cele afirmate, prezentându-şi identitatea. Aşa am procedat şi eu. Sub numele meu adevărat, în stilul de mai sus, am criticat anumite poziţii şi atitudini ale domnului Cristoiu iar dânsul a hotărât să mă blocheze. Aşadar domnia sa este cel care a hotărât să mă trimită în “ilegalitate”, determinându-mă să devin cetăţean “sub acoperire”, că tot este la modă.

  • Consider că orice persoană publică (politician,formator de opinie etc) din momentul în care îşi deschide o pagina pentru cetăţeni ( “public figure” ) destinată dezbaterii generale, este obligat în spiritual libertăţii de expresie să păstreze comentariile ce se fac, chiar dacă acestea nu-i sunt favorabile; desigur, cele exprimate într-un limbaj civilizat.

 • Cautati-o dvs., maestre, lasati orgoliul, mai e timp doar pana luni.

 • si totusi,pentru faptul ca a cerut comisiei juridice sa avizeze cererea DNA,cota de popularitate ii creste.

 • Nea Ioane esti de moda veche,daca o invitai la cafenea,in mod sigur primeai copia jurnalului.

 • Este dosar politic comandat de mafia pontaghita.

 • De atata stupoare ai inceput sa vorbesti in pleonasme…Pupandu-l in cur pe Basescu, ai pupat-o indirect si pe Udrea, de aici t-i se trage stupoarea…..

 • A cui este Udrea , de fapt ?! Cine a plantat-o acolo ?!

  • …parerea mea: Dna Elena Udrea – o femeie inteligenta /nativ, nu mai mult/ – a fost „plantata” ca un / agent de influenta/, in sensul exact al expresiei, numai ca nu stiu de ce, nu i-a iesit pasenta!
   – poate ca a gresit pe undeva, in tot jocul acesta, iar cand gresesti, pe principiul serviciilor secrete, esti exclus, sau ti se retrage „sprijinul”!
   – Oricum, pentru noi opinia publica, pentru ei si pentru Țară, cred ca este mult mai bine ca asistam numai la atat: arestari si cercetari ale DNA!
   – In statele cu traditie democratica – in mod special in SUA- liderii politici lacomi, incomozi sau care nu respecta ” regula jocului” sau „omerta” stiti si dvs ca primesc alte „corectii” de la sistem!
   – asa ca tot e bine oentru ei ca exista DNA, altfel pentru anumite creseli, americanii, cel putin, au alta practica!

 • dezvaluiri de genul acesta a facut si Izaura din clanul Bercea Mondial …

 • In Ghita crezi domnu Cristoiu???

 • Cine-i Ion Cristoiu…scuza-ma.

 • in acest moment e la TVR 1 unde da explicatii

 • UITA-TE LA TVR LA 21 CRISTOIULE SI VEI VEDEA AGENDA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

A apărut al doilea volum din colecția „Proză Politică”: „Cui i-e frică de mareșalul Antonescu?”

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog