Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Gîndul de joi, 5 ianuarie 2017

Elena Udrea confirmă în chip spectaculos dezvăluirile lui Sebastian Ghiță despre execuțiile mafiote puse la cale de Binomul SRI-DNA!

Indiscutabil, alături de votul zdrobitor prin care românii au dat mandat noului Parlament să restabilească democrația, stîlcită de dictatura Sistemului instituțiilor de forță, evenimentele de la finele lui 2016 și începutul lui 2017, subsumate sintagmei Dezvăluirile lui Sebastian Ghiță, reprezintă un moment de cotitură în procesul istoric de lichidare a ceea ce a fost pentru România ultimilor 12 ani continua ascuțire a luptei de clasă pentru România epocii staliniste:
Folosirea luptei împotriva corupției ca paravan pentru răfuielile politico-mafiote.

Printre altele, Sebastian Ghiță a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre una dintre cele mai mîrșave Operațiuni ale Binomului SRI-DNA:
Sfărîmarea trusturilor de presă cu acționariat la vedere și înlocuirea lor cu o Rețea de site-uri și ziare cu acționariat obscur, conduse de ofițeri acoperiți sau de colaboratori ai SRI și SIE, finanțate prin firme paravan de către Sistemul instituțiilor de forță.

Într-una dintre înregistrări Sebastian Ghiță dă în vileag țintele pe care și-a propus și-a reușit să le lovească Binomul SRI-DNA:
„Astazi, ceea ce au facut cu Voiculescu, cu Vintu, cu Sarbu, cu Patriciu, cu Adamescu vor sa faca si cu mine. Sa-mi inventeze dosare, sa ma duca in inchisoare si sa distruga Romania TV. ”

Pentru a exemplifica modul de operare al Binomului în distrugerea trusturilor de presă, Sebastian Ghiță, în hotarele unui autodenunț răsunător, dezvăluie felul în care și-a îndeplinit el misiunea de a-l executa mafiot pe Sorin Ovidiu Vântu pentru a prelua Realitatea Tv și a o transforma într-un post favorabil Sistemului, și, mai ales, lui Traian Băsescu.
Așa cum arată Sebastian Ghiță, deși Sorin Ovidiu Vântu a fost trimis la pușcărie, el n-a reușit să preia Realitatea Tv.
A primit atunci misiunea de a face RTV.

Marți seara, la emisiunea sa România 9ʼ de la TVR, Ionuț Cristache a făcut Sîc! Diviziei Presă a Binomului și a abordat, cu salutară îndrăzneală, dezvăluirile lui Sebastian Ghiță despre executarea mafiotă a lui Sorin Ovidiu Vântu.
Cu acest prilej, Ionuț Cristache a redifuzat o mărturisire a Elenei Udrea dintr-un interviu acordat lui în 9 noiembrie 2016 despre cum s-a înființat RTV:

– Pe domnul Ghiţă îl ştiu mai mult în ultimul timp, eu m-am certat cu domnul Ghiţă permament! Eu sînt cea care s-a opus ca domnul Ghiţă să aibă RTV-ul în 2010!
– Dar aveaţi puterea asta să vă opuneţi?
– .. şi ca…
– Staţi un pic, cum adică teoretic?
– … şi ca om care eram…
– Doamna Udrea…
– … care era…
– Doamna Udrea, ce înseamnă că v-aţi opus ca domnul Ghiţă să aibă RTV-ul?
– Da, părerea mea a fost că domnul Ghiţă nu ar trebui să aibă RTV-ul.
– Dumneavoastră puteaţi decide în România cine să aibă ce?
– Nu puteam să decid, puteam să am o părere!
– Dar afacerea RTV s-a discutat într-un cadru instituţional?
– Da, s-a discutat într-un cadru instituţional!
– Cum adică?
– Adică conducerea SRI a fost interesată să existe acest post de televiziune!

Declarația Elenei Udrea îl confirmă pe Sebastian Ghiță:
Binomul SRI-DNA, sub binecuvîntarea lui Traian Băsescu, i-a dat lui Sebastian Ghiță misiunea de a înființa un post tv.

Invitat al emisiunii, mi-am dat seama că în cazul Sebastian Ghiță, Istoricul, fie el istoric al clipei sau istoric pur și simplu, are obligația să confrunte dezvăluirile cu alte documente.
Confesiunea Elenei Udrea din 9 noiembrie 2016 se constituie într-un astfel de document.
Întors acasă, am căutat imediat două din documentele întocmite de Elena Udrea, aflate la dispoziția mea:
Denunțul făcut la DNA în 30 ianuarie 2015 și Jurnalul, încheiat la începutul lui ianuarie 2015, înainte de a fi arestată preventiv.

Atît Denunțul, cît și Jurnalul, confirmă dezvăluirea de esență din înregistrările lui Sebastian Ghiță:
Sebastian Ghiță a avut misiunea de a-l executa pe Sorin Ovidiu Vîntu și de-a prelua Realitatea Tv pentru a face din ea un post pro Binomul SRI-DNA.
Pentru că n-a reușit, a înființat tot sub semnul unei misiuni RTV.

Denunțul istorisește pe larg operațiunea: înlocuirea Realitatea tv cu România tv:

„Acoperirea puterii înseamna și să ai control asupra presei. În anul 2011 SRI i-a înființat televiziune lui Ghiță Sebastian. Sub pretextul, altfel corect, că Vîntu avea probleme cu legea și cu concursul lui Ghiță, care l-a înregistrat pe SOV, acesta a fost arestat și Realitatea a fost preluată de Ghiță. A urmat un scandal între Ghiță și Elan Schwarzenberg, dar primul avea susținerea Serviciului, ca urmare s-a înființat RTV. Pentru a nu crea suspiciuni, s-au dus la Președinție să îi ceară acordul, pe motiv că democrația va fi mai apărată cu o nouă televiziune. I-am spus Președintelui convingerea mea fermă că RTV va deveni un post al SRI-ului, al lui Ponta și PSD, desigur anti-Băsescu și anti-Udrea. Așa s-a și întîmplat. L-am întrebat pe Ghiță de ce mă atacă în continuu și cu toate minciunile și mi-a zis ca el nu mai controlează postul, că postul este controlat de Coldea, în sensul în care i-a dat bani să mă atace.

În ultima săptămînă la Cotroceni, pe RTV era o emisiune în care se analizau dosarele penale la care va trebui să răspundă Traian Băsescu. O emisiune de linșaj desigur, dar și de decredibilizare a Președenției. L-a sunat pe Coldea și i-a zis ca își dă seama ce se întîmplă și că dacă nu se potolesc va ieși public să îl acuze că Ghiță este omul care le face jocurile. RTV-ul s-a potolit imediat, de ce iese psd-istul, la comanda cui? Pentru că are multe dosare penale cu care este ținut. El mi-a povestit la o cafea la Safe, un bistro pe Barbu Văcăresu, că a fost chemat la audieri și fratele lui și că i-a amenințat pe cei doi, Coldea și Maior că îi împușcă dacă îi fac lui ce i-au făcut lui Traian Băsescu cu fratele lui. Evident cred că a exagerat cu împușcatul, dar în rest știu că e adevărat.”

Jurnalul aduce noi amănunte față de Denunț:

„Ghiță cu televiziunea RTV, pentru că Traian Băsescu l-a lăsat să o facă, pentru că aşa i-a zis Maior că este bine, în 2012. Eu m-am împotrivit, ştiind că va fi o televiziune pro Ponta. Acum am aflat că şi Coldea s-a opus. Presupun, din acelaşi motiv. RTV s-a transformat într-o televiziune împotriva lui Traian Băsescu. Iar Maior zice de mult că nu îl mai controlează pe Ghiţă.

Zilele trecute, RTV pornise o companie cum se va duce Băsescu pe la DNA după ce nu va mai fi Preşedinte. Eram la Cotroceni. Preşedintele s-a enervat atît de tare încît l-a sunat pe Coldea! Nu se mai întîmplase. De obicei îl suna pe Maior pentru Ghiţă. L-a ameninţat că dacă nu-l oprește va spune a doua zi că Ghiţă este sau a fost (cred că l-a corectat cumva Coldea) acoperitul SRI.

Cînd am vorbit sîmbătă cu Preşedintele, am verificat dacă RTV se oprise. Da, se oprise, mi-a spus satisfăcut Preşedintele! De ce o fi satisfăcut? Aceasta arăta că RTV este la mîna lui Coldea şi, după ce nu va mai fi Preşedinte şi nu va mai avea pîrghia demiterii, îl va face praf la RTV. Coldea îi tot spunea că Ghiţă nu mai răspunde la comenzi. Serios? Un om cu atîtea dosare cît are el? Cine să îl creadă pe Coldea? Poate doar Maior și Traian Băsescu. Dar uite că a avut pîrghii să îl oprească pe Ghiță. De ce cînd vrea, cînd se teme, Coldea îl poate struni pe Ghiță?”

Din cîte se vede în cazul România Tv, Sebastian Ghiță a scăpat de sub control.
Pe măsura trecerii timpului, Sebastian Ghiță își afirmă tot mai mult independența față de SRI.
La alegerile prezidențiale din 2014, el refuză să transpună în practică ordinul de a-l trăda pe Victor Ponta și a se pune în slujba lui Klaus Iohannis, preferatul Binomului SRI-DNA.
Avem aici explicația a ceea ce i s-a întîmplat lui Sebastian Ghiță în ultima vreme.

Ca și în cazul Gabriel Oprea, un altul care a refuzat să trădeze, Binomul SRI-DNA s-a năpustit asupra lui Sebastian Ghiță trîntindu-i dosare, unul după altul. Lucru nu prea greu de realizat. Nu de alta, dar Sebastian Ghiță făcuse afaceri la comanda sau sub oblăduirea Binomului. Toate mișculațiile sale erau știute din chiar clipa punerii la cale a afacerii.

Punctul culminant urma să fie arestarea sa preventivă de către echipa de control mafiotă de la DNA Ploiești.
Sebastian Ghiță a dispărut.
A lăsat spre difuzare celebrele înregistrări, și ele dovada unui agent scăpat de sub control.
Sînt tare curios ce i se va întîmpla.
Nu de puține ori, pe agenții scăpați de sub control îi așteaptă sinuciderea!
Mai mult sau mai puțin aranjată!

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

14 comentarii pentru articolul „Gîndul de joi, 5 ianuarie 2017”

 • Mafie la nivel foarte inalt…si la mine e facatura.Pe mine incearca sa ma faca Parchetul General.Teoretic Parchetul General e peste DNA…dar nu se stie.

 • Stimate domnule Pepine,
  Iertati-mi deranjul, dar as dori sa fac unele precizari la articolul dvs. de astazi.
  1. In anul 1990 am fondat primul post de televiziune din Romania, cu adevarat independent, sunt fiu de detinut politic. Stiti ca detinutii politici, dar si rudele lor nu au facut niciodata declaratii „razboinice” la adresa tortionarilor care au distrus vieti, dimpotriva, au lasat pedeapsa la Mana Lui Dumnezeu;
  2. Desi sustinut de: Ambasada UK, Ambasada Germaniei, Ambasada SUA, de conducerea DW, televiziunea independenta fondata de catre mine, a fost atacata bestial de catre Fundatia Soros (Sandra Pralong), direct, cu martori, dar si prin publicatiile din Romania, multe la acea vreme si „neacoperita”, alaturi de PDSR prin: Hrebenciuc, Solcanu, Ralu Filip, s.a., care au trimis un emisar CNA la sediul studioului sa imi ridice licenta de emisie (am toate inregistrarile video cu acesti indivizi). Motivele lor erau hilare, de neanchipuit. In timpul procesului inchizitor, la sediul televiziunii mele, membrul CNA Gasparik Attila, alaturi de cei doi inspectorii CNA (PDSR), intocmeau actele finale de ridicare a licentei de emisie a TELEM Iasi, servind din cafelele oferite de sotia mea si prajiturile de pe masa de protocol din studiou. Era prezent si directorul cotidianului 24:ORE, dar si reprezentantul „Pro Democratia” (aveam trei premii acordate, 1991, 1992, 1993). „Zarurile erau aruncate”, licenta era ca si ridicata, studioul trebuia inchis, asa cum dorea Sandra Pralong si PDSR. Cutremurat, ma plimbam prin studiou, priveam la angajatii din emisie care se pregateau de o transmisie in direct cu primarul, „Problemele orasului”, ieseam in curtea televiziunii si priveam in gol la antenele de emisie, antene pe care le-am cumparat personal din Italia si le-am adus cu Dacia break. Eram distrus, asa cum am fost atunci cand securitatea l-a arestat pe tatal meu. Am gasit in buzunar telefonul mobil si, in disperare, l-am sunat pe directorul ARCA, George Chirita. Eram membru ARCA si presedintele televiziunilor private din Romania. George Chirita m-a rugat sa ii dau telefonul reprezentantului CNA trimis de catre Bucuresti. Gasparik Attila. Nu stiu ce i-a spus Georege Chirita la telefon, dar reprezentantul CNA s-a intors cu 180 de grade in privinta ridicarii licentei de emisie. A inceput sa ma laude. A vizitat studioul si a fost incantat de constructie si aparatura, de emisiuni si grila de emisie, si chiar a apreciat cafeaua si prajiturile. NU imi venea sa cred cum de si-a schimbat atitudinea dupa ce a vorbit cu ARCA!? Inspectorii teritoriali CNA erau si ei intr-o veselie nebuna. Nu mi-au ridicat licenta!? Stiam ca aceasta atitudine a lor nu ar fi tinut mult, asa a si fost, si am dat statul roman in judecata, la Strasbourg. Desi nu eram suspendat, nu mi se ridicase licenta, nu era o cerere admisibila, Judecatorul de caz a admis plangerea ( este singura cerere admisibila in istoria Europei post belice). Nu am mai continuat judecata pentru ca am emigrat, satul de alte atacuri dirijate cu bestialitate de catre actuala consiliera a presedintelui Romaniei, Sandra Prlong. Ma intreb si astazi: ce legatura era intre ea si PDSR!? Vreau sa stiti (am martori), ca aceasta individa era mereu prezenta in locurile oficiale, unde eram si eu prezent ca si presedinte al televiziunilor private din Romania si de fiecare data am fost atacat direct, suburban, de catre aceasta individa. In urma unui asemenea atac murdar a si fost data afara din sediul Ambasadei UK. Acum este consiliera de taina a domnului Klaus!?
  3. „Teodor Meleșcanu este un diplomat cu experiență care deține, cu siguranță, un anumit savoir faire, dar despre opiniile căruia nu știm nimic. Ce-i drept nu știam nici pe vremea în care era membru PNL sau în scurta perioadă de timp cât a deținut portofoliul Externelor în 2014. Talentul său ”diplomatic” a constat mereu în capacitatea de a-și disimula opțiunile în spatele unei aparențe afabile și conciliante.” !?
  Domnul Teodor Melescanu, a fost singurul politician din Romania, repet singurul (m-am adresat tuturor celor din Conventia Democratica, inclusiv politicienilor care au venit la studiou si le-am facut publicitate electorala gratuit, presedintelui Constantinescu, ambasadelor, etc) care a ramas siderat, trist, dar mi-a spus sa lupt, ca are incredere in mine si ca totdeauna va fi cel mai fidel telespsctator al meu. Langa domnul Teodor Melescanu il pot mentiona si pe Ambasadorul SUA la Bucuresti, Excelenta sa domnul James Rosapepe, care a venit la mine personal, acasa si la studiou unde am realizat si o emisiune in direct cu domnia sa, intelegand asta ca un semnal pentru PDSR si Sandra Pralong sa isi ridice mainile lor murdare de pe studioul independent Tele M Iasi.
  4. Am plecat din Romania, definitiv. Sunt cetatean canadian, dar cu inima franta de roman (mi-am facut ADN-ul aici, la un laborator cunoscut si scump) si rezultatul este de 100% roman, fara niciun fel de „genetica” amestecata, cu o vechime de peste 45 de mii de ani, singurul din lumea ADN. Am dat aceste date, ca sa puteti intelege ce este in sufletul meu, de roman, care a luptat pentru democratie si libertatea de expresie si a ajuns un naufragiat, fara casa din Romania, fara studioul din Romania. Comunistii ne-au lasat in sapa de lemn. Tata a facut 7 ani si opt lui de inchisoare grea la Salcea, Balta Brailei. „Am urmat” si eu, ca fiu, destinul unui parinte. Vreau sa stiti ca am terminat liceul teoretic, sectia reala cu media 10, inclusiv la BAC, dar nu am fost admis la Facultatea de Drept (1973) pentru ca tatal meu a fost detinut politic. Este oare drept acest destin? Aici, in Canada sun prietenul Guvernatorului Canadei, prim ministrului Canadei, oamenilor de afaceri, mari canadieni, lucrez ca si editor video pentru Crucea Rosie Canadiana, pentru „First Nation”, etc. Sunt primul de pe acest continent care a filmat in HD si a facut primul blu ray. Toate acestea nu pot compensa „EXPULZAREA” mea din Romania de catre Sandra Pralong si PDSR. Nu blestem, nu doresc raul nimanui, dimpotriva, doar povestesc, din cand in cand, oamenilor (si dvs.) ce destin am, de naufragiat (Naufragiatii, 500 pag., semnat Ticu Isari).
  Cu stima,
  Ticu Isari
  http://ticuisari.webs.com

 • Scrisoare catre DW:

  Stimate domnule Pepine,
  Iertati-mi deranjul, dar as dori sa fac unele precizari la articolul dvs. de astazi.
  1. In anul 1990 am fondant primul post de televiziune din Romania cu adevarat independent, desi sunt fiu de detinut politic. Stiti ca detinutii politici, dar si rudele lor nu au facut niciodata declaratii „razboinice” la adresa tortionarilor care au distrus vieti, dimpotriva, au lasat pedeapsa la Mana lui Dumnezeu;
  2. Desi sustinut de: Ambasada UK, Ambasada Germaniei, Ambasada SUA, de conducerea DW, televiziunea independenta fondata de catre mine, a fost atacata bestial de catre Fundatia Soros (Sandra Pralong), direct, cu martori, dar si prin publicatiile din Romania, multe la acea vreme si „neacoperita”, alaturi de PDSR prin: Hrebenciuc, Solcanu, Ralu Filip, s.a., care au trimis un emisar CNA la sediul studioului sa imi ridice licenta de emisie (am toate inregistrarile video cu acesti indivizi). Motivele lor erau hilare, de neanchipuit. In timpul procesului inchizitor, la sediul televiziunii mele, membrul CNA (.) alaturi de cei doi inspectorii CNA (PDSR), intocmeau actele finale de ridicare a licentei de emisie a TELEM Iasi, servind din cafelele oferite de sotia mea si prajiturile de pe masa de protocol din studiou. Era prezent si directorul cotidianului 24:ORE, dar si reprezentantul „Pro Democratia” (aveam trei premii acordate, 1991, 1992, 1993). „Zarurile erau aruncate”, licenta era ca si ridicata, studioul trebuia inchis, asa cum dorea Sandra Pralong si PDSR. Cutremurat, ma plimbam prin studiou, priveam la angajatii din emisie care se pregateau de o transmisie in direct cu primarul, „Problemele orasului”, ieseam in curtea televiziunii si priveam in gol la antenele de emisie, antene pe care le-am cumparat personal din Italia si le-am adus cu Dacia break. Eram distrus, asa cum am fost atunci cand securitatea l-a arestat pe tatal meu. Am gasit in buzunar telefonul mobil si, in disperare, l-am sunat pe directorul ARCA, George Chirita. Eram membru ARCA si presedintele televiziunilor private din Romania. George Chirita m-a rugat sa ii dau telefonul reprezentantului CNA trimis de catre Bucuresti (nu ii dau numele, imi este groaza sa il scriu, doar ca era de etnie maghiara). Nu stiu ce i-a spus Georege Chirita la telefon, dar reprezentantul CNA s-a intors cu 180 de grade in privinta ridicarii licentei de emisie. A inceput sa ma laude. A vizitat studioul si a fost incantat de constructie si aparatura si chiar a apreciat cafeaua si prajiturile. NU imi venea sa cred cum si-a schimbat atitudinea dupa ce a vorbit cu ARCA!? Inspectorii teritoriali CNA erau si ei intr-o veselie nebuna. Nu mi-au ridicat licenta!? Stiam ca aceasta titudine a lor nu ar fi tinut mult si asa a si fost, asa ca am dat statul roman in judecata la Strasbourg. Desi nu eram suspendat, nu mi se ridicase licenta, nu era o cerere admisibila, Judecatorul de caz a admis plangerea ( este singura cerere admisibila in istoria Europei post belice). Nu am mai continuat judecata pentru ca am emigrat, satul de alte atacuri dirijate cu bestialitate de catre actuala consiliera a presedintelui Romaniei, Sandra Prlong. Ma intreb si astazi: ce legatura era intre ea si PDSR!? Vreau sa stiti (am martori), ca aceasta individa era mereu prezenta in locurile oficiale, unde eram si eu prezent ca si presedinte al televiziunilor private din Romania si de fiecare data am fost atacat direct, suburban, de catre aceasta individa. In urma unui asemenea atac murdar a si fost data afara din sediul Ambasadei UK. Acum este consiliera de taina a domnului Klaus!?
  3. „Teodor Meleșcanu este un diplomat cu experiență care deține, cu siguranță, un anumit savoir faire, dar despre opiniile căruia nu știm nimic. Ce-i drept nu știam nici pe vremea în care era membru PNL sau în scurta perioadă de timp cât a deținut portofoliul Externelor în 2014. Talentul său ”diplomatic” a constat mereu în capacitatea de a-și disimula opțiunile în spatele unei aparențe afabile și conciliante.” !?
  Domnul Teodor Melescanu, a fost singurul politician din Romania, repet singurul (m-am adresat tuturor celor din Conventia Democratica, inclusiv politicienilor care au venit la studiou si le-am facut publicitate electorala gratuit, presedintelui Constantinescu, ambasadelor, etc) care a ramas siderat, trist, dar mi-a spus sa lupt, ca are incredere in mine si ca totdeauna va fi cel mai fidel telespsctator al meu. Langa domnul Teodor Melescanu il pot mentiona si pe Ambasadorul SUA la Bucuresti, Excelenta sa domnul James Rosapepe, care a venit la mine personal, acasa si la studiou unde am realizat si o emisiune in direct cu domnia sa, intelegand asta ca un semnal pentru PDSR si Sandra Pralong sa isi ridice mainile lor murdare de pe studioul independent Tele M Iasi.
  4. Am plecat din Romania, definitiv. Sunt cetatean canadian, dar cu inima franta de roman (mi-am facut ADN-ul aici, la un laborator cunoscut si scump) si rezultatul este de 100% roman, fara niciun fel de „genetica” amestecata, cu o vechime de peste 45 de mii de ani, singurul din lumea ADN. Am dat aceste date, ca sa puteti intelege ce este in sufletul meu, de roman, care a luptat pentru democratie si libertatea de expresie si a ajuns un naufragiat, fara casa din Romania, fara studioul din Romania. Comunistii ne-au lasat in sapa de lemn. Tata a facut 7 ani si opt lui de inchisoare grea la Salcea, Balta Brailei. „Am urmat” si eu ca fiu destinul unui parinte. Vreau sa stiti ca am terminat liceul teoretic, sectia reala cu media 10, inclusiv la BAC, dar nu am fost admis la Facultatea de Drept (1973) pentru ca tatal meu a fost detinut politic. Este oare drept acest destin? Aici, in Canada sun prietenul Guvernatorului Canadei, prim ministrului Canadei, oamenilor de afaceri, mari canadieni, lucrez ca si editor video pentru Crucea Rosie Canadiana, pentru „First Nation”, etc. Sunt primul de pe acest continent care a filmat in HD si a facut primul blu ray. Toate acestea nu pot compensa „EXPULZAREA” mea din Romania de catre Sandra Pralong si PDSR. Nu blestem, nu doresc raul nimanui, dimpotriva, doar povestesc din cand in cand oamenilor (si dvs.) ce destin am, de naufragiat (Naufragiatii, 500 pag., semnat Ticu Isari).
  Cu stima,
  Ticu Isari
  http://ticuisari.webs.com

 • Am vazut pe aceasta pagina „postari” care au si trimiteri pe alte site-uri, cum ca, Ion Cristoiu ar fi colaborat cu Ceausescu. Ce are a face „sula cu Prefectura”? Cristoiu publica un „gand” de astazi, gandul lui vis a vis de problema din Romania, cea a justitiei, nimic mai mult, dar cu informatii din surse demonstrate. Unii dintre cititori, scriu despre altceva: dictatura, Ceausescu, aiureli care nu au nimic in comun cu scriitura maestrului, nici cu subiectul publicat. Daca acesti postaci ar fi la scoala, aceste raspunsuri si critici ar fi notate cu 2 sau trei, note de repetenti si la logica si la gramatica. As avea multe de spus, dar sunt convins ca indivizi postaci nu vor intelege nimic si mi-as raci gura degeaba explicand greselile lor.

 • Foarte bun articolul, felicitari Dl Cristoiu !
  Sebi Ghita mai are multe de spus, la fel de multe ca Elena Udrea, doua unelte ale sistemului securist din spatele binomului. Dar oare cine e jupanul ?
  Jupanul este cineva cu vechime din fosta securitate ceausista ! Banuiti cine ?

 • Fara sa va flatez si in ciuda rautatilor unora, constat ca santeti
  un foarte bun observator al Istoriei Momentului. Am renuntat
  la presa romana online, am ramas numai cu citirea acestor
  ganduri zilnice ale Dumneavoastra.

 • Maestre Cristoiu, spuneati nu de mult ca mai exista intr-adevar
  putina la numar Pressa Libera , adica ne aservita Binomului, Trinomului
  Integrall etc.
  Va rog din suflet sa-mi scrieti o lista pe adresa mea de mail . De aici
  nu mai gasesc nimic care poate fi numita Mass-Media Libera. Poate
  acum la greu, RTV sau A3 dar nu cred. Nici Nasul TV care tot flutura flamura
  neatarnarii, nu este liber adica independent.
  Cu Stima

 • Ăştia nu umblă după bomboane că restul muritorilor.ei umblă după tone de exemplu euroii la tonă etc.coldea omul americanilor practic lăsat aici să devină o contrapondere informaţională la reteaua ruso evreiasca a ajuns prin a face din sri un srl. Problema este că generalii adevărati nu au făcut nimic ptr a îl opri.l au lăsat să colecteze date despre toată mizeria politică iar acum ce vor face o vor ascunde sub preş? Sau vor negocia cu dragnea un acord? Înseamnă că au o putere imensa . Dacă până şi basescu i a scăpat de sub control.dacă au reusit. să facă un dosar lui mircea basescu.adică va daţi seama dacă până şi un pirat ca basescu care are o groază de chestii făcute cu securitatea lui ceauşescu a fost pus într o poziţie din asta.adică să îţi ştii fratele în puşcărie.iar dragnea până nu ia foaia de drum de la trump de la ambasadorul lui trump nu ştiu dacă deţine competenţele necesare să înţeleagă cum trebuie o.democraţie să funcţioneze.

 • Se pare ca cineva nu va „iubeste”. A disparut din nou comentariul.

 • Stimate domnule Stanca, ma simt onorat ca ati citat a doua oara comentariul meu. Va multumesc si ma bucur ca nu l-am scris degeaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *