Raed Arafat: România trimite în Turcia trei aeronave cu 60 de salvatori, patru câini antrenați pentru căutări după cutremur și șapte tone de echipamente

Gîndul de joi

Adevărul care e descoperit doar cînd convine americanilor

Joi, 24 iulie 2014, stîrnit și de Poziția pro-ucraineană absolută, fără nici cea mai mică preocupare de înțelepciune, a președintelui Traian Băsescu, scriam despre așa zisele preocupări pentru aflarea Adevărului:
Am trecut în revistă efectele Tragediei aviatice pentru a reafirma teza că Adevărul despre acest moment de Istorie  nu poate fi stabilit cît ai bate din palme, mai ales dacă acest Adevăr ar putea să contravină intereselor americane.
Dacă se va descoperi că a fost și mîna serviciilor secrete ucrainene, se vor grăbi americanii să bată toba pe chestia asta?!
Să fim serioși!
Ca de obicei în Istorie, Adevărul îl stabilesc Stăpînii din acest moment al lumii.
Cînd vor fi rușii sau arabii, mă rog, îl vor stabili ei!

A trecut mai mult de o lună de la tragedia aviatică din Estul Ucrainei.
Ați mai aflat ceva de ancheta anunțată în larmă de meterhanea de către Occident?
Firește că nu.

Las la o parte că tocmai cînd ajungeau anchetatorii în preajma locului, ucrainenii se apucau să tragă cu tunul în rebeli, astfel încît nimeni nu mai putea pătrunde în zonă.
Las la o parte că presa occidentală (de cea românească nu mai vorbesc, pentru că presa românească plagiază pur și simplu articole întregi din presa occidentală) s-a grăbit să publice ca pe un adevăr absolut diversiunile serviciilor secrete ucrainene.
Ceea ce vreau să spun a devenit limpede pentru oamenii care vor să judece cu mintea lor și nu cu mintea Stăpînilor:
Ancheta privind tragedia aviatică din Estul Ucrainei s-a încheiat înainte de a începe!

Luni, Serghei Lavrov, ministrul de Externe al Rusiei, declara că „De fapt, suntem singurii (partea rusă) care continuăm să acordăm atenție acestei probleme. Avem impresia că alții și-au pierdut orice interes pentru anchetă”.

Printre altele, demnitarul rus a  sugerat și de ce Occidentul nu mai are nici un interes în desfășurarea anchetei:
Rusia nu a auzit nicio explicație clară a faptului că decriptarea completă a înregistrărilor de zbor nu sunt încă disponibile și că Ucraina nu poate nici la această oră să prezinte înregistrarea comunicărilor dintre controlorii de trafic din Dnepropetrovsk (estul Ucrainei) și toate avioanele care survolau regiunea în acel moment”.

Ce spuneam eu în 24 iulie 2014 despre Adevărul care în Lumea de azi e descoperit doar cînd convine Stăpînilor americani?!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

24 comentarii pentru articolul „Gîndul de joi”

  • tares bogdan cu aspect bolnavicios de pensionar idiot si cu tine il pupati pe idiotul de Baeescu in cur,nu ca Ponta e mai breaz,penibil!! sa va fie rusine!!

  • nu e invazie mai bouleanule???e manipulare?? intra rusu , lupta se retrage,maine intra iar stau 3 zile si iar se retrag,1 tanc ma ,un singur tanc daca a intrat este invazie boule,este atac armat al unui stat de catre alt stat,intrarea unui grup ,formatiuni,subunitati,unitati inarmate pe teritoril altui stat fara acceptul acestia se constituie in stare de razboi,cu declaratie sau fara…idiotule manipulator

  • 17:19 Obama a convocat Consiliul National de Securitate
    Presedintele SUA, Barack Obama, a convocat Consiliul National de Securitate, in contextul situatiei din Ucraina, intalnirea urmand sa aiba loc la ora 21 (ora Romaniei), potrivit The Telegraph.

  • Ha, predoiu a scos prunele din gură, trebuia mai devreme…dacă o făcea, departe era!

  • Pirel malada este omul lui felix cu misiunea să – l țină în lesă pe prostovanul Ponta

  • Bravo domnule Cristoiu ,multumesc Domnuli ca mai sant oameni corecti in presa noastra damboviteana.Daca mai marii lumii pun minciuna si dezinformarea pe primul loc cand trebuie sa-si protejeze interesele,ce sa mai spunem de aventurierii nostri

  • adevarul care nu foloseste celor de la putere nu se descopera niciodata LUKAS 43cu 2 febra mare,,

  • Adevarul e descoperit cand convine celor de la Putere in general. In Romania ca nu s-a aflat nici dupa 25 de ani misterul teroristilor din decembrie 1989, a fost din cauza americanilor?

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog