Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Gîndul de joi

Adevărul care e descoperit doar cînd convine americanilor

Joi, 24 iulie 2014, stîrnit și de Poziția pro-ucraineană absolută, fără nici cea mai mică preocupare de înțelepciune, a președintelui Traian Băsescu, scriam despre așa zisele preocupări pentru aflarea Adevărului:
Am trecut în revistă efectele Tragediei aviatice pentru a reafirma teza că Adevărul despre acest moment de Istorie  nu poate fi stabilit cît ai bate din palme, mai ales dacă acest Adevăr ar putea să contravină intereselor americane.
Dacă se va descoperi că a fost și mîna serviciilor secrete ucrainene, se vor grăbi americanii să bată toba pe chestia asta?!
Să fim serioși!
Ca de obicei în Istorie, Adevărul îl stabilesc Stăpînii din acest moment al lumii.
Cînd vor fi rușii sau arabii, mă rog, îl vor stabili ei!

A trecut mai mult de o lună de la tragedia aviatică din Estul Ucrainei.
Ați mai aflat ceva de ancheta anunțată în larmă de meterhanea de către Occident?
Firește că nu.

Las la o parte că tocmai cînd ajungeau anchetatorii în preajma locului, ucrainenii se apucau să tragă cu tunul în rebeli, astfel încît nimeni nu mai putea pătrunde în zonă.
Las la o parte că presa occidentală (de cea românească nu mai vorbesc, pentru că presa românească plagiază pur și simplu articole întregi din presa occidentală) s-a grăbit să publice ca pe un adevăr absolut diversiunile serviciilor secrete ucrainene.
Ceea ce vreau să spun a devenit limpede pentru oamenii care vor să judece cu mintea lor și nu cu mintea Stăpînilor:
Ancheta privind tragedia aviatică din Estul Ucrainei s-a încheiat înainte de a începe!

Luni, Serghei Lavrov, ministrul de Externe al Rusiei, declara că „De fapt, suntem singurii (partea rusă) care continuăm să acordăm atenție acestei probleme. Avem impresia că alții și-au pierdut orice interes pentru anchetă”.

Printre altele, demnitarul rus a  sugerat și de ce Occidentul nu mai are nici un interes în desfășurarea anchetei:
Rusia nu a auzit nicio explicație clară a faptului că decriptarea completă a înregistrărilor de zbor nu sunt încă disponibile și că Ucraina nu poate nici la această oră să prezinte înregistrarea comunicărilor dintre controlorii de trafic din Dnepropetrovsk (estul Ucrainei) și toate avioanele care survolau regiunea în acel moment”.

Ce spuneam eu în 24 iulie 2014 despre Adevărul care în Lumea de azi e descoperit doar cînd convine Stăpînilor americani?!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

24 comentarii pentru articolul „Gîndul de joi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *