Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Gîndul de la 20.30

SOS! Ce-a vrut să spună UE despre gestul iresponsabilului vesel?

Marți după amiază, RRA a transmis următoare știre, trecută  cu vederea de presa noastră, iremediabil becalizată:

RRA: Afirmaţiile vicepremierului rus Dimitri Rogozin sunt analizate la nivel UE
RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (13 mai, ora 16:03:50) – Aplicarea sancţiunilor individuale decise de Uniunea Europeană la adresa Rusiei este o obligaţie a fiecărui stat membru. Maja Koncijancici, purtătoarea de cuvânt a Înaltului Reprezentant pentru Politică Externă, Catherine Ashton, a declarat că afirmaţiile vicepremierului rus Dimitri Rogozin, căruia i s-a interzis survolarea spaţiului aerian al României, sunt încă analizate, la nivelul Uniunii Europene.
Catherine Ashton: Sancţiunile sunt adoptate de ţările membre cu unanimitate de voturi, şi lor le revine sarcina de a le aplica, în conformitate cu decizia luată. Impunerea lor nu este întotdeauna foarte simplă. Sunt şi cazuri complexe ca acesta ale cărui detalii sunt analizate în momentul de faţă.
Realizator: Maja Koncijancici a mai spus că există, la nivelul Uniunii Europene, un mecanism de raportare de către statele membre a aplicării unor sancţiuni individuale, ne-a transmis corespondentul nostru, Sorin Croitorescu./”

Declarația se referă la ambiția iresponsabilului vesel tot mai mult iresponsabil periculos Victor Ponta de a ridica avioanele de vînătoare împotriva avionului lui Dmitri Rogozin invocînd o decizie a UE. Din cîte-mi dau eu seama, UE o scaldă în această chestiune. Nu spune precis, clar dacă România a procedat corect sau incorect.

Spune că va analiza.
Dvs ce vi se pare că spune?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

11 comentarii pentru articolul „Gîndul de la 20.30”

  • Va rog sa revedeti ultima fraza a Presedintelui la declaratia de presa de aseara Citez din memorie”nu vreau sa se ia sub forma de scandal ,dar survolul nu a facut parte din restrictiile impuse de UE .Noi respectam intocmai ceea ce stabileste UE.”Deci Ponta a sarit calul,a facut pe Comandantul Suprem in mod ilegal punind in incurcatura tara noastra in relatia cu UE.Faptul ca se spune ca UE analizeaza e un fel de a spune ca sintem o tara condusa de un pm imbecil.

  • Un nebun arunca piatra (pontacul se joaca de-a comandantul suprem si interzice survolul) si 10 destepti se chinuie sa dreaga busuiocul

  • Cred ca europeniii ne spun si americanii ne-o vor spune ca ne aratam prea mult muschii ,ca ne jucam cu focul si ca santem prea mici pentru a ne baga prea mult im seama

    • Exact asa gandesc si eu, dl.Vladu! Avem niste muschi prea anemici pentru un „razboi”atat de mare! Chiar cu americanii in spinare, in care ne punem atatea sperante (sa speram ca nu vor fi desarte, la un moment dat)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *