Astăzi, 14 noiembrie 2019, de la ora 18 va fi difuzat interviul pe care l-am acordat în cadrul emisiunii Povești de viață de pe 6TV, iar de la ora 19 voi fi prezent la emisiunea Gândurile lui Cristoiu în direct pe Mediafax și Gandul.info

Gîndul de la ora 10

 Lăcomia PSD-istă

Unora li s-ar părea nelalocul ei insistența mea pe fleacul pe care-l constituie pentru PSD acceptarea condiției Johannis. Mie însă mi se pare capital acest fapt pentru a înțelege că, de fapt, nu Liberalii pleacă de la Guvernare, ci PSD-iștii îi dau afară. Se dezvăluie astfel lăcomia dictatorială a acestui partid, care nu poate guverna în Coaliții adevărate (USD e o parodie!) și nu se are bine cu statul de drept.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/usl-o-coalitie-mareata-a-carei-soarta-sta-intr-un-fleac-acceptarea-lui-iohannis-de-cat-1083847.html


Clarificare

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe blog, precum și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

7 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 10”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Marius Tucă Show. Ion Cristoiu: Când au venit democrații la putere ne-au arătat ei ce e aceea dictatură

Invitat în cadrul emisiunii Marius Tucă Show, joi, 7 noiembrie 2019, transmisă pe Mediafax

Comandă online „Prizonier în închisoarea cărților”:Motto:
„În toate manifestările mele, în literatură, în presă, și în mica existență a bietului om am fost întotdeauna contra, chiar când eram obligat la pentru. Am fost un băț în roată. Fără să vreau.”
- Tudor Arghezi